Nagyon jo hely! Nem olcso,de elfogadhato arak. (mivel nem hazai izekrol van szo az alapanyagok beszerzese is korulmenyes )Angliaban eltem indiaiak kozott,akik tanitottak fozni. Sok indiai ettermet kiprobaltunk,igy sikerult megismernem az igazi indiai konyhat,van viszonyitasi alapom. Itt tenyleg autentikus izekkel talalkozhatunk.
Szivesen ajanlhatom azoknak akik valami ujat, eros izeket(nem feltetlenul csipos) szeretnenek kiprobalni. A tulajdonos is sokszor foz itt sajatkezuleg,es tenyleg szivvel lelekkel,ami sokat szamit a vendeglatasban. Kellemes hangulat.
Debrecenben egyik kedvenc éttermünk a Kashmir. A berendezés, a zene, a hangulat kellemes, megnyugtató. A konyha kiváló, mindig ízletes, friss ételeket kapunk. A speciális italaik ( mentás, gyömbéres limonádé stb. ) is nagyon finomak. Egyetlen negatívumot tudok csak említeni: elég sokat kell várni az ételre.
Ezt annak a számlájára tudtuk be, hogy minden friss, kiváló minőségű, ez pedig időbe telik. Nem a legolcsóbb étterem Debrecenben, de a minőség megéri. Aki szereti az indiai ízeket ( nem vegetáriánus étterem, de vannak vega ételeik is) nagyon ajánlom a debreceni Kashmir éttermet.