Párommal voltam itt először, de már régóta szemezgettem a hellyel. Nagyon szép helyen van, jó étterem hírében állt, úgyhogy mindenképp ki akartam próbálni. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás pedig még túl gyors is. Hamarabb meghozták az ételünket, mint hogy befejeztük volna az előételt.
Családdal tértünk be a csodálatosan felújított debreceni Nagyerdőben tett sétánk során a Krúdyba. Nevéhez méltóan igazi ínyencségek közül válogathattunk. A felszolgáló hihetetlenül barátságos, készséges és ugyanakkor visszafogott, nem tolakodó volt. Keveset kellett várni, az ételek fölségesnek bizonyultak.
Tavaly nyáron három alkalommal is étkeztem nagyobb társasággal a Krúdy étteremben, jó pár fogást alkalmam volt megkóstolni. Egyeseket meg is enni. Ezek közé tartozott a halászlé, ami nem volt maga a tökély, de ízletesnek bizonyult, friss volt benne a hal, színe lehetett volna meggyőzőbb. A kacsamell mellett spárga szottyadt volt, maga hús viszont finom.
Az általunk fogyasztott ételek finomak és bőségesek voltak, a steak úgy volt sütve ahogy kértem. A kiszolgálással is meg voltunk elégedve, a tisztaságra sem volt panaszunk. Hangulatos étterem. Egyetlen pici negatívum, talán az ár, így az ár/érték aránya kicsit gyengébb. A számlán szereplő mennyiségek és árak is pontosak, nem volt plusz tétel, nem volt elírás, hiba. Az általam feltöltött számla vajon fent marad ? Összességében ajánlom.
A családdal voltunk itt vacsorázni. Asztalt foglaltunk Amikor oda érkeztünk a pincér közölte hogy ott az asztal dehogy melyik is lenne az azt a vendég majd kitalálja. A kiszolgálás nagyon lassú nem összeszedett. A megrendelt italokat kb 20 perc volt mire megkaptuk. Közben kértünk még 1 ásványvizet amit elfelejtettek kihozni csak akkor kaptuk meg mikor már kétszer szóltunk.
Egy kellemes fürdőzést követően tértünk be a debreceni wellness fürdő közvetlen közelében található étterembe. Hangulatos étterem, gondosan megtervezett berendezés, udvarias kiszolgálás. Az ételek igen finomak és bőségesek, a várakozás rövid, bár teljes teltház idején érkeztünk. Az ár/érték arány korrekt. Ajánlom mindenkinek a felkeresését.
Idén aug. 20- án voltunk itt Debrecenben, a Krúdy Étteremben és elégedetlenek voltunk a kiszolgálással, az ételek minőségével. A tyúkhúsleves nem látott tyúkot, néhány sertésszelet- cafat volt benne, a rántott csirkemell igen vékony volt, a panír dominált, és kiszáradt , ahogy a sültkrumpli is.
Érkezéskor terítetlen asztal várt bennünket, mint egy büfében, asztalt előre foglaltunk! A párom által rendelt Rákóczi túrós palacsintáért 2 pincérnek is szólni kellett, hogy végre kihozzák! ! ! Családommal együtt ebédeltünk az étteremben 2021. június 12-én. Rendelésünk és a véleményünk: 1.
Párom: Cézár saláta, parmezán bundás csirkemellel, Rákóczi túrós palacsinta. 2. Gyermekem: Ördögpirula fehér csokoládé öntettel. 3. Én: B. B. Q. oldalas, steak burgonyával, almaecetes salátával. Értékelés: 1. Cézár saláta öntete keserű ízű, a parmezán a bundás csirkemellből kimaradt! ! ! , a Rákóczi túrós palacsinta nem okozott csalódást, az 1 csillagot ezért adtam! ! ! 2. Ördögpirula fehér csokoládé öntettel, az öntet inkább fehér színű víz (vagy tej volt), de nem csokoládé! ! ! 3. B. B. Q. oldalas, steak burgonyával, almaecetes salátával. Steak burgonya helyett sült krumpli, az adag gyermeki méret, a B. B. Q. szósz íze nyomokban sem volt érezhető, a saláta pedig sima vegyes vágott savanyúságot takart! ! ! SOHA TÖBBÉ KRÚDY ÉTTEREM! NEM AJÁNLOM SENKINEK!
Séta közben gondolkoztunk melyik étterembe kellene menni a környéken, ahol még nem jártunk. Így esett a választás a Krúdy étteremre. A holnapjukon hirdették a lime-os korianderes garnélát, egyből megtetszett. Természetesen amikor betértünk és kértem, a pincér azt sem tudta, hogy van ilyen ételük, ezért megkért, hogy válasszak mást.
Helyette lazacot kértem, szarvasgombás sütőtök rizottóval. Az összhatás megfelelő volt, kellemes ízek. A lazac állaga kitűnő volt. Rizottót annyira nem kedvelem, de a szakács finoman elkészítette. Feleségem aszalt paradicsomos fetakrémmel és érlelt sonkával göngyölt jércemellet kért, hagymás rizottóval. Sajnos ez nem ütötte meg egy átlagos hétvégi ebéd mércéjét. Amit nem értettem, hogy a kikért italt, nem töltötte ki a pincér a pohárba, csak lerakta az üveget kibontva mellénk, mintha valami kocsmában lennénk. Bár miután az evő eszközöket sem készítette ki helyesen, már csak legyintettem az ügyön. Ár érték arányában nem mondható rossznak a hely. Bár nem lettem lenyűgözve.
A tó partján sétálgatva láttuk meg ezt az ódon hangulatú kellemes éttermet. Már a neve is csalogató volt, ismerve Krúdy inyencségét. Belépéskor meglepő volt, hogy ebédidő lévén senki nem volt az étteremben. A felszolgáló már az ajtóban fogadott. A hirdetett menűt rendeltük, ami mennyiségben és minőségben is megfelelő volt. Nem csalódtunk, máskor is visszatérünk.