Régen jártunk itt,egy jó húsleves reményében érkezünk 15,00-re. Étlap jön,kint a fóliával védett teraszon ültünk le. Az étlap bőséges,nehéz választani. Mire az italokat kihozza,leadjuk a rendelést. A levesek 10 perc múlva érkeznek. A hajdusági orjaleves maga a tökély. Bőséges,forrón érkezik,komoly húsdarabokkal erős paprikával.
Kiváló leves. A főételek átlagosak. A két szelet sajttal töltött pulykamell kőzepes adag,a köret rízibizi ami egészen jó és tescós sült krumpli. A hús jól van elkészitve. A számla 24,090 ft 3 főre. ez elfigadható italokkal együtt, hiszen a lyoni ibamáj önnagában 5,400 ft. Távozunk 15. 55-kor,étkezési idő 50 perc. Összegzés: a járvány megtizedelte a vendéglátóipart. Akik talpon maradtak,ott is hol a pincér hol a szakács ment el,vagy mindkettő. Ez rányomja a bélyegét az eredményre. A látóképi csárda kivétel ez alól,úgy tűnik maradt a csapat. Pörög a csárda,van vendég is bőven,a személyzet teszi a dolgát. Ételek jók. Alig 50 perc alatt megebédeltünk. Étlap bőséges,tisztasággal sincs gond. Minősités: ajánlott Értékelés: 8. 8/10 pont
A puszta közepén, távol a város (és az autóút) zajától, rendkívül barátságos légkörben fogyasztottuk el pünkösdi ünnepi ebédünket. A felszolgáló vidáman, kedvesen bánt velünk, ígérete szerint olyan ételeket hozott ki, amelyekben nem csalódtunk: bőségesek és ízletesek voltak. Kivételesen minden bennük is volt, ahogy az étlap ígérte (pl.
libamájjal töltött csirkemell). Kis csalódást csupán a köret jelentett: "párizsinak" titulálva egyszerű párolt mexikói zöldségkeverék, hercegnő burgonya rúd alakban és párolt rizs szárazon.
Céges rendezvény után jöttünk ide. Húslevest, és négyszemélyes tálat kaptunk. A pincér egy jókedvű, poénos kedvében lévő úr volt. Teljes szívéből dolgozott és élvezte a munkáját. A látóképi csárdát sokan szeretik, mert bőséges adagokat adnak. Ízvilág teljes mértékben a magyaros ízekre van ráállva.
Sajnos ebben a csárdában sem találtam meg a kimagasló gasztronómiát. Legnagyobb sajnálatomra, bő olajban és zsírban készültek a sültek és köretek. Magamtól biztos nem jönnék ide újra. De a társaság javának nagyon tetszett a hely.
A hely hangulata a zavaró legyektől eltekintve jó, de az étel minősége kifogásolható. Két adag halászlét rendeltünk. Az egyik rendben volt, viszont a másik adagban konkrétan nem volt hal hús. . csak csont morzsalék a lében. Csalódás volt. . ez már másodjára fordult itt elő -naivak voltunk. .
Többé nem megyünk és megosztjuk ismerőseinkkel is ezeket a negatív tapasztalatokat. . A hal nélküli adagot vissza kellett volna küldeni és nem kifizetni. . Illetve, panaszt kellett volna tennünk az illetékes vezetőnek vagy a vonatkozó hatóságoknak. . Számos általunk látogatott étterem ezen a szinten már messze túl mutat. . senkinek nem ajánlom. . .
Régebben sokat jártunk ide, mindig tele volt. Kockázatos volt Debrecenből ki jönni mert ha nem volt hely akkor mehettünk vissza. Ez tíz éve volt. Minap a párommal gondoltunk egyet és az autópályáról ide vettük az irányt, nagyon nagy hiba volt. Nagyon nem azt kaptuk, ami elvárható lett volna, pedig nagyon éhesek voltunk délután hatóra első étkezés.
A párom tárkonyos ragulevest szeretett volna, de csirkével a pincér szerint, amit ők kínálnak, az sertésből van. Nem gond elkészítik csirkéből, boldogság, én babgulyás. Pár perc talán, öt és itt a pincér a rendeléssel. Már akkor gyanús, hogy lehet ilyen gyorsan megfőzni. A ragu ehetetlen, rommá főzött zöldség, valahonnan összekapart csirke hús, de talán romlott is volt, tejszínnel felöntve, ehetetlen. A babgulyás közepes, rommá sózott, nagy csimbók húsokkal. Soha többet. Egy dolog állandó a pincérgárda.
Minőségi borok nincsenek (25 évvel a rendszerváltás után és húsz esztendővel a borszakma feltámadása után), az ipari kommersz sör volt, hogy ihatatlanul savanyúnak bizonyult, a rizottónak köze nincs a rizottóhoz, hanem túlfőtt rizs összekeverve rizottóba nem illő hozzávalókkal, a mártások lisztesek, ízük esetenként érdektelen, jellegtelen, a egyik-másik hús száraz, a saláta szeretetlen, a somlói krémje puding és vizes kakaó, az étlap regényhosszúságú, és minden harcsaételt a rántott harcsától a töltöttön keresztül a halászléig és a paprikásig pangasiusból készítenek, ami vérlázító, botrányos becsapás. Harmadik alkalommal már csak azért rendeltem harcsát, hogy lássam, űzik-e még ezt az ipart. Hát űzik. Megülik a Márton napot libával, de nincs újbor. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy a beltér szép, hangulatos és ha elkapja az ember a frissen sült pogácsát, akkor az kiváló. De egy csárdát nem lehet pogácsára és dizájnra építeni.
Nagy reményekkel mentünk be a csárdába miután a két éves kisfiunk éhes volt ebédidőben. Tele volt a csárda mikor odaertunk. Belepve észre sem vettek bennünket nekem kellett elvennem az étlapot. Aztan miután megérkezett a rendelesunk megkérdeztem a pincért hogy kaphatnánk e etetoszeket! ! Nagy kegyesen kaptunk egyet de. . . .
úgy kellett mellénk rakni hogy masnak ne legyünk"útban"! ! ! Aztán mikor közöltük hogy kártyával fizetünk meg szajhuzogatas is volt! ! ! Egyszóval pocsék érzéssel távoztunk! ! ! Nem tesszük be többet a lábunkat oda! ! !