Terveztem valamit kettesben a párommal, és "szörfözve a neten" esett a választás a számomra teljesen ismeretlen étteremre. Étlapja elég jónak mutatkozott. A rozéra sült kacsamell nagyon jó volt, a narancsos mártással, felezett burgonyával tálalt töltött csirkemell már kevésbé. A séf kreativitását hiányoltam a pár szár zöld miatt.
A mennyiség mindkét esetben inkább közepes. A hely maga tetszett, nagyon jó pincért "fogtunk ki", udvarias, kedves volt, ami manapság sajnos sok helyen nem divat. Az ár magas az én megítélésem szerint. Szerencsére várni nem kellet durván sokat, a tisztasággal sem volt baj, összességében "elment" egynek.
Régen nagyon szerettük ezt a helyet, és ezért a ballagási ebédünk helyszínéül a Play Pubot választottuk, de sajnos nagy csalódás ért minket. A pincér nem volt munkájának megfelelő öltözetében, de ez még nem is számított volna, de flegmán viselkedett velünk, mikor kértünk tőle egy borlapot, az utólag megrendelt sört meg már ki sem hozta.
Sajnos többen nem voltunk megelégedve az étellel sem, például a hal át sem volt sütve rendesen, a majonéz túl édes volt a salátában, és az ételek mennyisége sem volt túl kielégítő. Mikor eljöttünk, éppen hogy csak köszöntek, nem tapasztaltunk túl nagy vendégszeretet.