Előre szóltunk,hogy vegán étkezést szeretnénk és maximálisan figyelembe vették a kérésünket. Vacsoránál külön főztek nekünk, ami nagyon változatos és ízletes volt, nem mindennapi kreáció. Külön köszönet a két szakács úrnak! A szálloda csendes, nyugodt helyen helyezkedik el, mi ezt szerettük volna és teljesült is.
Egyetlen zavaró tényező volt, hogy a kültéri medence (amit még amúgy sem lehetett használni, hiszen még nem volt olyan meleg odakint) fel volt töltve zavaros vízzel és az ott lévő békák éjszaka fülsüketítően kuruttyoltak. Azért éjfél körül már tudtunk aludni. . A környéken sokat kirándultunk (Pápa : Eszterházy kastély, Kékfestő Múzeum, Bakonybél túra) így összességében nagyon tartalmas utazás volt.
A környék, a település és a hotel is nagyon szép - esztétikus belső terek, szép rendezett kert. Sok szabadidős és sportolási lehetőség van a hotelben is, közvetlen közelben és a környéken is: wellness, masszázs, ping-pong, edzőterem, tenisz, bicikli, lovaglás, kalandpark, műemlékek. A hotel dolgozói nagyon kedvesek.
A wellness rész nagyon hangulatos, a medence felett üvegtetővel. A reggeli és a vacsora választéka is nagyon széles, nagyon finomak az ételek, sokféle limonádé és borkoktél van. A Hasik kávé csokoládélikőrrel, szép környezetben elfogyasztva tökéletes.
Harmadik alkalommal nyaraltunk itt,most sem csalódtunk. Mintha hazaérkeztünk volna olyan kedvességgel fogadott a személyzet és az igazgazó,aki egyértelmű mozgatórugója a helynek. A félpanziós vacsora változatos,bőséges. A környezet hangulatos,itt valóban megpihen az idő.
Két apróság mindössze: a benti wellness vizek hőfokát nem sikerült tökéletesre hangolni,a jacuzzi túl hideg volt,az úszómedence vize nem egyenletes hőfokú. A másik pedig,hogy a szemetet akkor ürítették csak a szobából,ha kitettük a takarítást kérünk akasztót. Visszajövünk megint.
Udvarias, segítőkész munkatársaival, gyönyörű környezetben és bár telt házzal , de nem zsúfoltan kellemes és aktív pihenésre nyílt lehetőségünk a szállodában. Úgy gondolom, feltétlenül visszatérünk ide a későbbiekben. Szimpatikus volt, hogy a járványt követő nyitás után is igen kedvező ár-érték arányt biztosítottak, különösen, ha figyelembe vesszük a szolgáltatások minőségét!
Igazán nagyon kellemes szálloda. Csodálatos személyzet, kitűnő konyha. A szoba tiszta volt, a wellness részleget is többször használtuk. Büfévacsora helyett menüválasztásos vacsorát kaptunk, olyan kiváló ételekkel, ami messze felülmúlta várakozásainkat, szóval nem bántuk. Végig nagyon odafigyeltek ránk, bármit kértünk, kérdeztünk, mindig segítőkészek voltak.
A covid járvány miatt viszonylag kevés számú vendég tartózkodott ottlétünkkor a szállodában, ez bennünket egyáltalán nem zavart. Annyiban érintett, hogy a vacsora nem svédasztalos volt, hanem étlapválasztásos. Az ételek nagyon finomak és hatalmas adagok voltak, a svédasztalos reggeli is megfelelő volt.
Kiváló helyszín, csend, nyugalom. Kényelmes szoba, isteni finom ételek. Medence, jakuzzi nagyon jó. Jó lenne ha lenne gőzfürdő, valamint a szauna kicsi .
Nagyon tetszett, hogy gondoltak a kicsikre és a mosdókban volt fellépő, a szobában gyerekköntös. A fürdőszobai felszereltség kiváló. A szobában volt elég konnektor a telefonok töltéséhez is, és a szoba mérete egy kis gyerekkel is megfelelő volt! A vacsora választék bőséges volt és az ételek kiválóak, épp ezért a deszert csalódást okozott.
A kinti programnál egy kicsit zsúfoltan voltunk, mert pont a lépcsőnél volt a sütögető felállítva, nehezen lehetett közlekedni, de maga a program remek, mint egy jó csapatépítő játék! Jó ötletnek tartanám egy kis alaprajz átadását érkezéskor a vendégek részére a hotel zeg-zúgossága végett, - ami egyben nagyon otthonossá is teszi a helyet!
Már a belépés pillanatában köszöntöttek bennünket, kedves, előzékeny fogadtatásban volt részünk. Míg a recepciós hölgy az adatainkat ellenőrizte, máris ott termett a Hotelvezetője és Ő is üdvözölt bennünket, ill. a bőröndjeinket is segített felvinni a szobába.
Az étterem vezetője, felszolgálói, műszakos recepciósok is segítőkészek, udvariasok voltak, bármely kérdéssel fordultunk hozzájuk. Kedves, régvárt "rokonnak" éreztük magunkat a Hasikban!
Döbrönte egy jó kis hely a "vadon" kapujában. Aki szereti a természetközeliséget a kirándulásokat és a nyugalmat annak remek választás. Egy túrázástól megfáradt nap után a medencékben való lazulás majd a kiváló vacsoránál többre nem is vágyik az ember. Ha kevés a vendég akkor csak menüválasztásos az esti étkezés nekünk szerencse csak egy nap volt ilyen az ötből.
Hideg időben lehet hogy jobban esne ha melegebb lenne a benti medence vize 25 foknál mert akkor mindenki a jakuzzit akarja és az nem olyan nagy. Konyha szuper, tisztaság is, itt nem kell kirakni a kártyát, hogy takarítást kérünk mert alap hogy minden nap bejönnek. A sok vizes holmit nem igen tudtuk hova teregetni de mint kiderült lett volna rá megoldás ha jelezzük. A Hasikban foglalkoznak vele,hogy az ember jól érezze magát és szerintem ez a lényeg egy ilyen helyen. Bátran ajánljuk azoknak akik épp keresgélnek, hogy hol is töltsék a szabadságukat.