Elbővülő csendes és nyugalmas helyen található ez a „kis családias” szálloda. Kérem itt is szinte minden a gyerekeknek(ről) szól. A szoba tiszta, hangulatos, nagy és otthonos. A személyzet kedves és előzékeny. A reggel ízletes és szintén van egy két hazai íz „becsempészve”. A vendég kőr kulturált.
Nagy séták,hangulatos esti vacsorák kínálják az igazi kikapcsolódást még akkor is ha gyermekkel érkezel. A gyermek kedvezmény 8 -éves korig ingyenes két szülő esetén.
Nekem talán a leginkább az számít, hogy néz ki a hely, amit kiválasztottam. A Hasik Hotel lenyűgözött! Annyira jól eltalált, eredeti, ízléses és elegáns, ugyanakkor nem hivalkodó a külső és belső építészet, berendezés. Hozzá kell tennem (akinek ez a szempont lényeges), hogy a szállodában nincs lift, viszont a belső lépcsők kényelmesek, nem magasak.
A parkolási lehetőség szintén nagyon jó, egy rövid (150 m) sétával lehet elérni a szobákat és az éttermet. A kutyusoknak szánt szálláshelyet (mert az is van! ) viszont remélhetőleg hamarosan felfrissítik. (A képekkel igyekeztem mindent illusztrálni). A szállodai és éttermi személyzet kiváló, kedves. A tisztaság kifogástalan. A hétköznapokon menüválasztásos vacsorák voltak, jó összeállítás, finom ízek. A fürdő, a profi masszázs is nagyon jó volt. Őszintén gratulálok és köszönöm a szép napokat az Igazgatónak, és a szálloda minden Dolgozójának! A szálloda egy egész kis faluban van, ahol (késő ősszel) már estefelé üresek az utcák. Csend és nyugalom, a természet közelsége érződik. Pápa, rendkívül hangulatos kisváros és a varázslatos Bakony közelsége még hozzájárul Döbrönte vonzásához.
Először jártunk itt, de nagyon remélem, hogy még visszatérünk. Ami a legjobban tetszett:
- Személyzet rendkívül segítőkész, nagyon figyelmesek, kedvesek voltak. Ilyen vendégszeretettel hotelben még nem találkoztam, nagyon jó csapat! -A hotel hangulata, a szoba, közös terek tisztasága kifogsátalan volt.
-Az ételek hihetetlen finomak, bőséges adagok voltak, félpanzió mellett ebédeltünk is az étteremben és csak jót tudok elmondani mind az ételek és alapanyagok minőségéről, mind a kiszolgálásról. -Rengeteg programlehetőség van. A túrázási lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen. A lovasudvar meglátogatása is mindenképpen ajánlott! -Gyönyörű környezetben van a hotel
-Ami talán a legfontosabb volt, hogy teljesen feltöltődtünk, kipihentük magunkat. 3 éjszakát töltöttünk itt, de úgy jöttünk el, hogy egy hét is kevés lenne. A bejáratnál megtalálható szokásos promóciós füzetben volt egy sor, ami arról szólt, hogy azt szeretnék, ha vendégeik visszatérnének. A helyzet az, hogy ez nem csak marketingszöveg, valóban mindent megtesznek ezért, itt tényleg a vendég az első. Nagyon köszönünk mindent! :)
A hotel kiválóan alkalmas arra, hogy a minden napi rohanó életből néhány napra kikapcsoljon bennünket. Ez köszönhető a hotel elhelyezkedésének,de leginkább a személyzet figyelmességének, kedvességének, és nem utolsó sorban a nagyon finom és jól összeállított ételeknek. Ezúton is köszönjük , hogy nagyon kellemessé tették az ott töltött napjainkat.
Nagyon kellemesen töltöttünk itt el majdnem egy hetet. Az ételek finomak, a hotel szép, a személyzet igen kedves és udvarias, nem érzékeltetik, hogy megtűrt vendégek lennénk. A gyerekekkel is igen türelmesek voltak, minden be volt már készítve a szobánkba, az etetőszék pedig ott várt már az asztalunknál. A környezet is hangulatos.
Két dolgot változtatnék csupán. Habár nyaralni mentünk, stabilabb internet kapcsolatnak örültünk volna. A wellness részlegen jó lenne, ha kapnánk törölközőt és nem a szobait kellene használni. Összességében meg voltunk elégedve mindennel, biztosan visszatérünk még ide.
Hasik Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül, egyben köszönjük a méltató szavakat is. Az Ön által megjelölt problémák közül, az Internet sajnálatos instabilitását a szolgáltatónak "köszönhetjük".
A tisztálkodásra használható törölközőket a fürdőszobába, wellnesshez valókat pedig a szekrénybe készítjük be, ugyanakkor sajnos előfordulhatott, hogy ezúttal elmulasztottuk őket betenni. A kellemetlenségért ezúton is elnézést kérünk Önöktől. Bízunk benne, hogy ezen kellemetlenségek ellenére, valóban jól érezték magukat Döbröntén, és hamarosan újra vendégeink között köszönthetjük Önöket. Tisztelettel és üdvözlettel:
Barátokkal töltöttünk egy hosszú hétvégét. Kiváló hely arra, hogy kikapcsolódjál, a külvilágot kizárd. Jókat ettünk, ittunk. Az idő is nekünk kedvezett 30 fok meleg volt. Használtuk wellness -részleget, fitnesztermet, a kültéri medencében úsztunk. Esténként nagyot sétáltunk. A szálloda tiszta,félpanziós ellátás kiváló.
Mivel az igazgató így értékelt engem " Ön nem egy könnyű vendég", én is szeretném az általa vezetett szálláshelyet értékelni. Kisállattal szeretne menni? Ne tegye! Azok a sötét, földszinti hátsó szobák, ahova besuvasztják a vendéget ilyen esetben -felárért! - , köszönőviszonyban sincsenek azokkal a képekkel, amiket a honlapjukon közzétesz a hotel.
A háromcsillagosnak is csak a legalja, ellenben koszos, vastagon állt a por a törölközőszárítón, az ócska körbelambérián. Pókok a sarkokban (4 db), vastag pókháló a radiátor alatt. A lepedő rongyos, a falak is koszosak. Az erkélyen tele csikkekkel a hamutálca. Jött az igazgató, takarítás, szégyellte magát, mi meg álltunk a szoba közepén és próbáltunk egy számunkra is megfelelő megoldást találni, kérni tőle. Ráfizetünk, másik szobát kérünk. Ettől mereven elzárkózott, mivel cicával érkeztünk. Tudják, a szabályzat! Minket meg egyen meg a fene, hisz már minden ki van fizetve! "Megoldásképpen", mint megtudtuk, a takarítónőt kirúgták. Ettől talán jobban érezte magát a vendég? ? ? ? Frászt! 5 gyötrelmes éjszakát kellett itt eltöltenünk, eszméletlen kemény ágyakon. Mindenem fájt reggelre. . . . ! Másik szoba? ? Nem lehet! Kaptam fedőmatracot. Sosem fogom elfelejteni ezt az öt napot, a retkes sötét szobát, a csupa vízköves, félig sem működő "jakuzzijukat" és a tehetetlen igazgatót. És ne feledjék! Aki nem elégedett, az "Nem könnyű vendég"! A fene ott egye meg, ő a hibás. . .
2 napig a szobank elotti ablakban hasznalt bugyi odadobva , undorito volt, kulon szolni kellett miatta. Az etteremben az etel mindig elfogyott pedig mindig ott voltunk 20 percel a kezdes utan. A recepion egy barna holgy kivetelevel az osszes nyegle es bunko volt. A megrendelt lovaglas sem jott ossze. Senkinek nem ajanlom.
Hasik Hotel válasza
Tisztelt Goldi! Köszönöm, hogy időt szánt szállodánk értékelésére. Természetesen utánajártam észrevételeinek. Az Ön által említett gyermek alsóneműt valószínűleg egy kisgyermekes család vesztette el a folyosón, egy kedves vendég pedig feltette a folyosó ablakpárkányára, hogy szem előtt legyen, és a gyermekes család megtalálja.
A housekeeping dolgozói ezt az ablakból eltávolították. A pünkösdi hétvégén büféasztallal dolgozunk. A „sokgyermekes” időszakokban jellemző, hogy a szálloda vendégeinek nagy része azonos időben – akár a 18,00 órai kezdésre – jön le az étterembe, és ilyenkor előfordul, hogy a legnépszerűbb fogások rövid időn belül kifogynak. Ezeket az ételeket igyekszünk rögtön pótolni, a chafingeket (az ételeket melegen tartó edényeket) a feltölteni. A szálloda saját lovardájában előzetes időpont-egyeztetés után tudjuk a programokat biztosítani. A pünkösdi hétvégén megemelt lovardai személyzettel vártuk a vendégeket, de sajnos így is előfordulhatott, hogy több igény érkezett ugyanazon időpontra; ilyenkor sajnos rugalmasságot kell kérünk a kedves Vendégeinktől. Az Ön által említett tulajdonságok egy recepciósnál természetesen elfogadhatatlanok. Úgy gondolom, a kolléganőkre ezek a jellemzők nem illenek. Az Önöket ért sérelmekért kollégáim nevében is őszintén elnézést kérek. Bízom benne, hogy ezt egyszer személyesen is megtehetem, és meggyőzhetjük Önöket szállodánk négy csillagának létjogosultságáról. Tisztelettel:
Romantikus, zegzugos épület. Ideális hely gyerekes családoknak. Miközben a szülők kényelmesen pihennek a medence partján, vagy wellneszeznek, a gyerekek játszhatnak a szomszédos játszótéren. Gyönyörű a kert, erdővel körülvéve. A szálloda fölé magasodó domb, melyen a várrom található könnyen megmászható gyerekekkel is.
Minden kényelem adott. A konyha nagyon színvonalas. Finom és választékos ételek. Pár percre a szállodától található a lovarda. Kellemes kocsikázáson vettünk részt.
Harmadik alkalommal nyaraltunk itt,most sem csalódtunk. Mintha hazaérkeztünk volna olyan kedvességgel fogadott a személyzet és az igazgazó,aki egyértelmű mozgatórugója a helynek. A félpanziós vacsora változatos,bőséges. A környezet hangulatos,itt valóban megpihen az idő.
Két apróság mindössze: a benti wellness vizek hőfokát nem sikerült tökéletesre hangolni,a jacuzzi túl hideg volt,az úszómedence vize nem egyenletes hőfokú. A másik pedig,hogy a szemetet akkor ürítették csak a szobából,ha kitettük a takarítást kérünk akasztót. Visszajövünk megint.