Már a belépés pillanatában köszöntöttek bennünket, kedves, előzékeny fogadtatásban volt részünk. Míg a recepciós hölgy az adatainkat ellenőrizte, máris ott termett a Hotelvezetője és Ő is üdvözölt bennünket, ill. a bőröndjeinket is segített felvinni a szobába.
Az étterem vezetője, felszolgálói, műszakos recepciósok is segítőkészek, udvariasok voltak, bármely kérdéssel fordultunk hozzájuk. Kedves, régvárt "rokonnak" éreztük magunkat a Hasikban!
Különösen tetszett, hogy mivel késői érkezést adtam meg, és , sajnos, még este 8 órakor sem tudtunk megérkezni, aggódva hívtak fel a recepcióról. Nagyon jólesett ez a fajta személyes törődés! Csak így tovább! Ezenkívül a csomagajánlathoz tartozó várlátogatás és játék is nagyon jó volt; a vezető hölgy felkészültsége és lelkesedése példaértékű! Köszönjük!
Nagyon kellemes környezetben található a szálloda, ahol a kiszolgálás és az ételek is kiválóak. A választék minden igényt kielégít, a wellness részleg is kiváló és hangulatos. Külön élmény, hogy kirándulni is lehet, illetve a szálloda is szervez különféle programokat.
Kollégákkal töltöttünk 3 napot a hotelben. Csodálatos a környezet, kedves, előzékeny alkalmazottak. A szoba nagyon kényelmes volt, bár a szőnyeg már kicsit megkopott, a kanapé huzata feslett. A folyosó falai több árnyalatban. Szezon vége lévén az udvar már kicsit őszies, de a kinti medencét még nem engedték le.
Száraz falevelek úszkáltak benne. Az étterem szerintem minden igényt kielégít, ízletesek az ételek. Összességében jól éreztük magunkat, de úgy érzem a hotel megérett egy felújításra.
Hasik Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy időt szánt szállodánk értékelésére! A külső medence valójában már nem üzemel, de ősztől tavaszig is fel van töltve, fagyvédelem miatt. Az őszi téli időszak a felújításoké; ennek keretében igyekszünk a hibákat javítani, a szükséges generált elvégezni.
Az ételek csúcs szuperek voltak! A gyerekek az éjszakai vártúrát, a lovaglást és a medencéket élvezték a legjobban. Barkával, a Lovarda kutyájával nagyon összebarátkoztak. A közelben, a pápai Esterházy Kastély a profi idegenvezetéssel lenyűgöző volt! Ennyire látogatóbarát bemutatóval még nem találkoztunk! Köszönünk mindent! !
A szállodát barátaink és kollégáim ajánlottak, így júliusban itt töltöttünk csodálatos 5 napot. A szálloda egy igazi nyugodt és kényelmes pihenyest biztosít, kellemes a környezet, finomak az ételek, sok látnivaló. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, látszik, hogy azon dolgoznak, hogy a vendéget jól pihenhessenek.
Vasárnap délután érkeztem. Már aznap lovagoltam karámban ahol felmérték lovas tudásom. Hétfő-kedd napokon szervezett lovastúrán vettem részt, kiváló személyzettel és lovakkal. Életem egyik legnagyobb élménye volt szinte Bakancs listás; úgyhogy pipa! Az étterem , a fogások igazi remekek voltak gazdag ízvilággal.
A fürdő, medence, jakuzzi is a pihenésemet, kikapcsolódásomat segítették; remek volt. Egy szó mint száz Bárkinek ajánlom,mert nagyon jól éreztem magam:)! Visszatérek! Az egyágyas felárat magasnak tartom,mert ma egyre többen vannak egyedül és NEM üzletemberek hanem pihenő polgárok! Ez diszkrimináció de együtt tudok élni ezzel is. Tisztelettel Simon László
A Hotel Hasikban egy nagyon kellemes 2,5 napot tölthettünk el, főleg, hogy az időjárás is kedvezett a kinti programoknak is. Rengeteg lehetőség közül választhattunk ahhoz, hogy szép élményeket szerezhessünk a gyerekekkel (többféle sportolási, kirándulási és egyéb wellness lehetőségek álltak a rendelkezésünkre).
A személyzet abszolút kedves és segítőkész, nem volt olyan kérésünk, amit ne teljesítettek volna (még friss gluténmentes kenyeret is kaptam reggelire! ). Az ételek finomak és a kínálat bőséges. Minden bizonyára az egyik legszebb nyaralásélményünk volt ez a hosszú hétvége.
Ez egy meseszép hely, egy csodás kis bakonyi falucskában, ahol tökéletes vendéglátásban volt részünk. A medence vize kristálytiszta, a szobák szépek és kényelmesek, a személyzet barátságos, az étterem kínálata kitűnő, az ételek isteni finomak, a teríték hibátlan és a sör jéghideg!
:) Nemcsak a friss bakonyi levegő, de a családias hangulat, a nyugodt, békés légkör, a kedvesség, ami az itt dolgozókból árad, az apró kis figyelmességek, mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a nyaralásunk felejthetetlen legyen. Így kell vezetni egy szállodát! Minden elismerésünk! A séfnek külön érdemérem! Mi hihetetlenül jól éreztük magunkat, jövőre visszamegyünk. :)
Aki a csendet és a nyugalmat keresi,annak kiválő ez a hely, de a gyerekes családok is találnak maguknak sok érdekes elfoglaltságot. A személyzet barátságos és segítőkész. A szálloda tiszta, rendezett és az étterem választéka is kiváló. Nagyon finomakat ehettünk reggelire, és vacsorára is. Remélem máskor is lesz alkalmunk pihenni a Hasikban !