Nagyon jó választék, óriási adagok, gazdag tálalás,jó kiszolgálás! Hétvégén érdemes asztalt foglalni, mi legutóbb vasárnap voltunk,tele volt az étterem. A telt ház ellenére sem kellett a szokásosnál többet várni az ételre. A személyzet kiválóan helytált (igaz a mosdó tisztán tartására már nem jutott energia, ott azért elég nagy volt a baj.
Az étterem Dunabogdányban könnyen megtalálható, tábla mutatja, merre kell menni. Csodálatos helyen, közvetlenül a Duna mellett található, pazar panorámával. A kiszolgálás kifogástalan, gyors és udvarias. A személyzet mosolyog, kedvesek a pincérek. Van lehetőség (és a nagy érdeklődésre illetve a gyakori rendezvényekre való tekintettel főleg a nyári hónapokban ajánlott is) előzetes bejelentkezésre.
A honlapon (vagy telefonon) előzetes egyeztetéssel van lehetőség olyan egyedi igényekre is, amik pillanatnyilag nem szerepelnek az étlapon. Van lehetőség pl. SZÉP kártyával fizetni-ami előny. Állatbarát étterem,de javallott előre jelezni, ha valaki kutyussal megy (nyilván olyan asztalt keresnek a teraszon, hogy másokat ne zavarjunk). Többször voltunk itt, csak javasolni tudom!
Ízletes ételek, kedves, udvarias kiszolgálás, hangulatos hely, mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindez gyönyörű környezetben, a Duna partján. Sajnos ritkán jutunk el étterembe, de ha mégis, mindenképpen itt vacsorázunk, utána egy kellemes sétát teszünk a parton. Fiainkkal is voltunk már itt, abszolút gyermekbarát a hely.
Néhány éve kerestük fel először a helyet, hogy esküvőnkhöz ajánlatot kérjünk. Messze a legjobb kiszolgálásban volt részünk, pedig csak árat kértünk! :) Az esküvőt természetesen itt tartottuk. Később visszalátogattunk családdal és sosem csalódtunk, tuti kiszolgálásban és ízvilágban volt részünk. Mi szinte csak ide járunk.
Hogy ne a negatívumokkal kezdjem. . . 20 éve az esküvőnket is ott tartottuk, annyira szeretjük ezt a helyet,környéket,azóta is járunk oda folyamatosan a családdal, szóval azt hiszem kimerítjük a törzsvendég fogalmát. Sajnos az ételek minősége romlik, az utóbbi pár hónapban a hagymás rostélyos hús( férjem és fiam kedvence) ehetetlenül rágós volt, vissza is kellet küldeni 2x.
Jó lenne, ha a hagyományos ételek hagyományosak maradnának, a különleges divatos ételeket pedig tényleg úgy készítenék,nem a kettőt ötvözve. Édesszájú vagyok, számomra mindíg fontos elem a desszert. Sajnos ez még mindíg fantáziátlan, kis választékú(fagyikehely,somlói,palacsinta). A személyzet,pincérekről csak jót utdok mondani,kifogástalanul végzik munkájukat sok-sok év óta, kedvesek, udvariasak, segítőkészek, köszönet nekik érte! Mivel a hely még mindíg a kedvencünk, mert romantikusak vagyunk, igazán csak jóindulatból, javító szándékkal írtam! A teraszról a kilátás a Dunára meseszép, mindíg kellemes a légkör, ajánlom mindenkinek!
Konkrétan egy alkalmat kár lenne kiragadnom, mivel minden évben legalább egyszer felkeressük a helyet. Pesti lakosként érthető, hogy nem járunk erre minden nap, de ha törik, ha szakad, évente minimum egyszer felkeressük a helyet. Azt hiszem ez mindent elárul. . . Egyszerűen jó itt lenni. Magával ragad a környezet, a vadregényes Duna part, amire az étterem a hab a tortán.
Közvetlenül a parton helyezkedik el, így a folyó csordogálását szemlélhetjük a teraszról és benti részről is. Egyszerűen tökéletes a hely, a fa gerendákkal és nyári szezonban a muskátlikkal az ablakban, illetve a leanderekkel a teraszon. Télen pedig a benti kandalló teszi még varázslatosabbá a helyet. A kiszolgálás minden alkalommal remek, mondhatnám, hogy személyre szabott. Az ételek pedig. . . . . Fantasztikusak! A gulyásleves rangsorunkban Ők állnak az első helyen. . . De úgy gondolom, hogy a színes ételkínálatnak köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelő ételt. Egyszóval csak ajánlani tudom a helyet! Akár egy hosszú visegrádi séta után hazafele, akár egy leányfalui fürdőzés után, akár konkrét úti célként. Bárhogy is, megéri elmenni.