Nagyon szeretjük ezt a helyet. Minden évben elmegyünk ide a párommal. Isteni ételek. Kedves kiszolgálás. Véletlen találtuk ezt a helyet de nagyon nem örülök neki. Nagyon figyelmesek az ott dolgozók. Az ételek nagyon finomak. Csak ajánlani tudom.
Nyár, napsütés, Duna-part. A teraszon kellemes idő, nincs túl meleg. A bejáratnál kézfertőtlenítő, a felszolgálók maszkban, hogy ne felejtkezzünk el a járványról. De az álom folytatódik: az ételek, italok finomak, gyors, udvarias felszolgálás. Találsz hagyományos lecsót, vagy kovászos uborkát, de kacsamellet is vargányás szószban.
Szeptemberben, egy szombati napon családommal ebédeltünk az étteremben. Foglalásunk nem volt,de ennek ellenére kaptunk szabad asztalt. Teltház volt az étteremben, de a kiszolgálás gyors volt, a felszolgálók munkája szakértelemről tanuskodott. A felszolgálók nagyon kedvesek,segítőkészek, a felszolgált ételek nagyon finomak, bőségesek.
Esküvőre voltunk hivatalosak, így az étterem (egyik? ) külön termét kaptuk. 16 fővel nem voltunk valami sokan, de mégis olyan termet kaptunk, ahol csak mi voltunk, külön wc is volt csak nekünk, illetve a meghívott zenész is nyugodtan tudott nekünk zenélni.
Előételnek "Libamáj terrine meggylekvárral, fügével és házi vajas kiflivel illetve "Padlizsánkrém pitával"-t kaptunk, nagyon finom volt, nagyon ízlett, a libamáj ízletes volt, a pita még meleg, volt még a tálon gusztusosan lilahagyma, paradicsom és füge is. Ezután "Bogdányi húsleves (friss tésztával, főtt tyúkkal, marhával és velős csonttal)"-t kaptunk, itt megijedtem a velős csonttól, ez nem az én ízlésem, de a leves finom volt. Majd főételnek sok minden közül lehetett választani, én a "Grillezett kacsamell házi burgonyás nudlival és vargányás gombapürével"-nél maradtam. Ez nekem annyira nem ízlett, a kacsa bőre rágós volt, jobb lett volna, ha ropogós, ezentúl a nudli és a vargányakrém nekem nem kimondottan ízlett. Ettől függetlenül elégedett vagyok, a kiszolgálás megfelelő volt, kedvesek voltak velünk. Azt hiszem egyedül a parkoló nem tetszik, hiszen konkrétan a Duna parti szabadstrand miatt nincs parkoló az étteremnél, úgy kell vadászni.
Ide vissza kellett térnem. Kb. másfél évvel ezelőtt véletlenül tértünk be ide, akkor meglepődtem, hogy alig van hely. Azután megértettem. Akkor is nagyon finom, különleges halételt ettem, most kifejezetten emiatt jöttünk ide. Az étterem tiszta - bár kissé zsúfolt -, az ételek finomak, különlegesek, rendkívül gusztusosan tálalva, a kiszolgálás gyors és kifogástalan. Jó volt visszatérni, máskor is megteszem. Gratulálok!
16 év után végre, újra eljutottam a Forgó étterembe. Meglepett, hogy mennyivel nagyobb lett, kibővült, átalakult. Ami nem változott, az a remek kínálat, és az ételek minősége. Foglaltunk asztalt előre, minden a megbeszélés szerint történt. Mihelyt elhelyezkedtünk, már jött is a pincérünk felvenni a rendelést.
Kedvesen válaszolt a kérdéseinkre, attól sem lett morcos,hogy jeleztük,a 11 fős társaság külön-külön szeretne majd fizetni. Attól függetlenül, hogy telt ház volt,gyorsan megkaptunk mindent. Figyeltek ránk, ha volt plusz kérés, azonnal tudtuk közölni. Az adagok nagyok, az ízek csodásak voltak.
2017. szeptember 15-én érkeztünk egy kirándulás keretében 55-en az étterembe. A helyünket előre lefoglaltuk, s két féle menüből választottunk, szintén előre. Pár éve már jártunk és étkeztünk a Forgó étteremben, s mivel akkor maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, így idén is erre a csodálatos helyen fekvő, Duna parti vendéglőre esett a választásunk.
Most sem kellett csalódnunk: gyönyörűen megterített asztalok vártak, kellemes élő zenei aláfestéssel. A kiszolgálás pontos és gyors volt, a háromfogásos ebéd pedig fantasztikusan finom! Rendkívül bőségesen elláttak bennünket az ízletes ételekkel, finom italokkal. Mindannyian remekül éreztük magunkat!
2016. augusztus 14-én jártam családommal utoljára az étteremben, a kiszolgálás és az ételek minősége kiváló! A limonádéjuk csodás, és mivel kibővítették a Duna part felé az éttermet, teljes kilátás nyílik a folyóra. Így nyáron kb. két hetente itt ebédelünk, a választák és a kiszolgálás is állandóan magas színvonalú, nagyon meg vagyunk elégedve.
Rendszeresen járunk ide már több éve. A pincérek mindig udvariasak, mosolygósak. A hét végén gyorsan kellett ennünk, így csak eperlevest és cézár salátát választottunk. Gyorsan elkészült, és nagyon-nagyon finom volt minden. A hely egyetlen "hibája" hogy nagyon sokan járnak ide hét végén, tehát jó előre kell foglalni. . . . Sz. I.