Esküvők, nagyobb családi rendezvények népszerű helyszíne. A tél, azon belül is a hétköznapok jóval csendesebbek, ilyenkor csak az első épületet használják. A berendezés kifejezetten elegáns, romantikus, barna-drapp a domináns színvilág, szép függönyök az ablakokokon, középütt kályha. A meglehetősen hosszú, az ételeket részletesen bemutató étlap mellett még szezonális ajánlat is gazdagítja a kínálatot. Innen választottam a sütőtöklevest füstölt kacsamell csíkokkal (850 Ft). Nagy adag, forró, sűrű, egyetlen hibája - de az releváns - a túlédesítés. Főétel helyett egy lazább előételt, grillezett kecskesajtot választottam céklás-diós salátaágyon (2600 Ft). A sajt korrekten elkészített, bár teljesen natúr, fűszerezés nélküli, és nem grillezett, hanem bundázott volt, a saláta viszont nem állt össze harmonikus ételkompozícióvá. Negyednyi cékladarabok bedobálva, a dió kezeletlenül, héjastól, a salátaleveleket túl sok olajjal locsolták meg, fűszerezés nincs. Ezekből az alapanyagokból igényesebb elkészítéssel egy ízletes salátát lehetett volna összehozni, de ez itt nem sikerült. Összességében az volt az érzésem, hogy a konyha nem túl szakavatott, s ez eléggé disszonáns ezzel a profinak tűnő környezettel. Lehet, hogy ez nyáron, amikor sokan csak frissítőt inni, fagyizni jön be, nem probléma, de kifinomultnak egyáltalán nem találtam az itteni ételeket. Árban egyébként kedvező, bár a környékbeli konkurencia árait nem ismerem. 3 dl mangószörp 420 Ft. Inkább szirupos volt, mint mangóízű. Kötelező szervizdíj nincs.