Az Casa Marina tőlünk 300 méterre található , nemrégen nyitott , és most volt az első alkalom , hogy ellátogattunk . Az éttermet egy családi házból alakították át . Felújított , szép tiszta , tágas belső . Nevéhez hűen hajós filing lengi be . Vannak kisebb asztalok , de nagyobb társaság is le tud ülni .
A lányom születésnapját ünnepeltük az étteremben . Asztalt foglaltunk egy hétfői napra vacsorára . Leginkább főételt választottunk , aminek a mennyisége bőségesen megfelelt . Frissensülteket ettünk , és mindhárom adag nagyon ízletes volt .
Sokszor jártunk már itt,barátokkal vagy máskor a családdal is! Nagyom szép modern és tiszta az étterem! Változatos ételek,ami eléggé bőséges(nekem még sok is)és nagyon izletes! Dicséret a szakácsnak! Külön kiemelném a pincéreket kik nagyon udvarias,barátságosak. . . mindig megkérdezik hogy izlett az étel. . .
a maradékot becsomagolják! Nagyon jól meglehet közeliteni a helyet. . . mivel a 2út mellett helyezkedik el! Mindenkinek bátran ajánlom aki egy fincsit akar enni
Ma este harmadjàra làtogattunk el a helyre és azt gondolom , hogy megérett egy vélemény nyilvànìtàsra. Màr az első két alkalom utàn is úgy mentünk haza , hogy ide még vissza fogunk jönni. A mai nap csak megerősitett minket. A hely nagyon szép , kulturàlt, tiszta ( a mosdó is! ).
Az ételek nagyon - nagyon finomak és àr- érték arànyban is abszolút rendben van. Nekem a gyenge pontom mindenhol a személyzet mert sajnos sok helyet el lehet rontani egy rosszul megvàlasztott gàrdàval. Itt erről szó sincs. A belépéstől kezdve végig kedvesek , figyelmesek, mosolygósak voltak. Ma egy fiatal hölgy és egy fiatal fiu volt maximalisan azt nyújtva amit sajnos sok helyen elfelejtenek: magàt a nagybetüs VENDÉGLÀTÀST. Összességében: mindenkinek bàtran ajànlom a helyet.