Hármunknak foglaltunk előző nap helyet a teraszon. Az érkezéskor az asztalt azonnal elfoglalhattuk. A panoráma gyönyörű. A kiszolgálás gyors volt és pontos. Az ételek: A 3 féle leves egyszerre érkezett forrón. A főételek sztrapacska, görög csirkemell és a fogasfilé gusztán tálalva forrón, szinte a leves után azonnal feltálalva.
A desszertek is a kiválasztás után 5 perccel már az asztalon voltak. A számlát kérésünk után szinte azonnal hozták, igaz csak kp-t fogadnak el, de remek ebéd volt, másnak is nyugodt szívvel ajánlom!
Kellemes étterem, remek ételekkel, udvarias és viszonylag gyors kiszolgálással és nem utolsó sorban csodálatos panorámával. A környéken ingyenesen lehet parkolni. Első randi helyszínének is kiválóan alkalmas. A pincér rendkívül figyelmes volt velünk, és főleg jópofa. Az árak szerintem elfogadhatók és az adagok is megfelelőek. Aki teheti, próbálja ki a Csurgót! Én eddig még nem csalódtam.