Szerintem ez egy fedett strand így ahogy használják, ami nem baj aki erre vágyik, mi pihenni vágyó vendégek lettünk volna, csendesebb helynek gondoltuk. Ami nincs, wellness részleg, szauna etikett, mire gondolok? Strand hangulat, hangos zene( ketten voltunk csak a párommal, megkértem a recepciós csajt legyen szíves halkabbra venni a zenét, de nem sikerült neki, a felszolgaló hölgy megtette a második kérésemre)szaunában papucsban a szauna mesternek nevezett személy tudtával, jelenlétében, merülő medence használata zuhanyozás nélkül, a pihenő helyen tracs parti, éves, ivás. Első nap olyan klóros volt a víz a jakuzziban, hogy az úszó nadrágom kifakult( tönkrement, kuka), nyugalmi állapotban is éreztük a klórt, de ha beindult a jakuzzi, ki is kellett jönni belőle. Második nap csapatépítő vendégek a szaunamester társasága. Medencébe ugrálás, ital fogyasztás a medencében, szaunában papucsban, zuhanyozás nélküli merülő dezsázás ( ez minden napos, akik ide járnak szerintem nem is tudják hogy elvárás a tusolás szauna után, merülő medence előtt) , éves ivás a pihenő szerű helyen is. Tökéletes Strand hangulat. Harmadik nap, finn szauna tönkre ment az előző napi ész nélküli felöntésektől, a szakik szereltek, így a gőz és az infra szauna is élvezhetetlen, mivel egy helyen minden. 3 napból egy se jött be nekünk, akiknek más a fogalma a wellness részleg használatáról. Azért írtam le részletesen, mert ha én ezt olvasom akkor nem ide jövök feltöltődés célból. Strandolóknak Tökéletes. Azt hogy miért pont egy olyan apartmanban kaptunk helyet ami felett még este 21. 30 kor is dolgoztak a szakemberek, már fel se vetem. Az apartmanban nem franciaágy van, hanem két egyszemélyes összetolva. Ezzel se lehet annak baja aki nem összebújva alszik, aki úgy akar az ráfaragott, lehetetlen, szét csúszik. Pozitívum az étterem és a kiszolgálás! Enni bármikor visszamenék, finom ételek, szép tálalás, kedves felszolgálás! Az éttermi dolgozóknak köszönöm.