Hotel Eger & Park Eger ★★★★

Hotel Eger & Park EgerHotel Eger & Park Eger
Hotel Eger & Park EgerHotel Eger & Park Eger
480 fotó

Hotel Eger & Park Eger bemutatkozása

A Hotel Eger & Park, Eger patinás szállodakomplexuma a belvárosban, Eger történelmi központjától, a Dobó tértől 500 méterre, a kulturális élet központja - a Gárdonyi Géza Színház mellett található.

559 vendég véleménye alapján

4,3Ár / érték
4,2Szolgáltatás
4,5Étkezés
4,7Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hotel Eger & Park legnépszerűbb csomagjai

Hotel Eger & Park Eger - Kedvezményes ajánlat (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat
Hotel Eger & Park Eger - Egy éjszakás ajánlat fürdőbelépővel
Egy éjszakás ajánlat fürdőbelépővel
47.500 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Eger & Park Eger - Pihenés Egerben, masszázzsal, fürdőbelépővel! (min. 2 éj)
Pihenés Egerben, masszázzsal, fürdőbelépővel!
Hotel Eger & Park Eger - Két ünnep között
Két ünnep között
87.500 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Eger & Park Eger - Karácsony (min. 3 éj)
Karácsony
Hotel Eger & Park Eger - Pihenés Egerben bowlingozással, fürdőbelépővel (min.2 éj)
Pihenés Egerben bowlingozással, fürdőbelépővel
Hotel Eger & Park Eger - Lazító hétköznapok, egri borkóstolóval, fürdőbelépővel! (min. 2 éj)
Lazító hétköznapok, egri borkóstolóval, fürdőbelépővel!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Dunai Élmény
Hotel Bellevue Esztergom

Hotel Eger & Park Eger vélemények

Kiváló 2023. március 9.egyedül járt itt
Szép napokat töltöttünk itt. A szálloda igazán kiváló, a szolgáltatásai is. Egyetlen kritika, a tetőtéri szobánk megoldatlan éjjeli lámpa elhelyezése. Egyszerűen orvosolhatnák falikaros lámpával. A wellness rész nagyvonalú, kényelmes és jól működő. Az étterem személyzete különösen készséges, kedves, jó ízek voltak.
Kiváló 2023. március 9.a párjával járt itt
Nagyon jól felszerelt, kulturált szálloda. A központban helyezkedik el, minden könnyen elérhető pár perc sétával. Bőséges és változatos a svédasztal. Nagyon kedves és segítőkész a személyzet. Szoba tiszta, minden igényt kielégítő. Azonnal indulnánk, ha lenne lehetőségünk. Nagyon jól éreztük magunkat!
Köszönjük!
Kiváló 2023. március 9.barátokkal járt itt
Nagyon exluzív, szép a szálloda. Minden jó volt, egyedül az étel nekem nem a legfinomabb volt. A reggeli már hideg volt, pedig az elsők voltunk. Több olyan étel volt, ami kinézetre fantasztikus volt, de nem volt íze.
A wellness részleg nagyon tetszett, mivel működtek a víz alatti és feletti
élmények.
Kiváló 2023. február 20.a párjával járt itt
Minden nagyon jó volt és teljesen elégedettek voltunk mindennel.A személyzet nagyon kedves volt.Az ágy nagy és kényelmes volt.A tisztaság is jeles volt.Az ételek kiválóak, bőséges és finomak voltak.Ráadásul mivel központban voltunk minden közel volt gyalog is.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Köszönjük szépen!
Kiváló 2023. január 27.a párjával járt itt
Tegnap érkeztünk haza,4 napot töltöttünk ott. . . Hétfőn érkeztünk,a páromnak aznap volt születésnapja és a szálloda előzetes e-mail váltás után a megbeszélt tortával várt minket! Nem először voltunk itt,és mint akkor,most is megvoltunk elégedve mindennel. A szállás tiszta és kényelmes,a wellnes is jó volt,a személyzet pedig egytől-egyig kedves.
Hotel Eger & Park Eger - EgyébHotel Eger & Park Eger - EgyébHotel Eger & Park Eger - EgyébHotel Eger & Park Eger - Egyéb
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2023. január 16.a párjával járt itt
A szállás foglalás zökkenőmentes volt. Érkezés-becsekkolás percek alatt készen volt. A személyzet segítőkész,udvarias. Figyelmesek(születésnapi köszöntést is kaptam). A szobával teljesen elégedett voltam,tisztaság a szobában és a külső helységekben is teljesen rendben volt. Wellness-részleg kiváló,a szauna kiváló.
Kiváló 2022. december 31.gyerekekkel járt itt
A wellness részleg nagy, sokféle lehetőséggel, gyerekekkel is élvezhető. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az ételek finomak voltak és bőséges választék volt. Gyerekes családoknak is bátran ajánlom, ráadásul kisállatot is vihetnek a vendégek. A környék szuper kirándulás lehetőségeket rejt amit mi ki is használtunk.
Kiváló 2022. október 23.a párjával járt itt
1967 őszén találkoztunk életünkben elöször feleségemmel Egerben - az Eger szállodában, ami akkor szakszervezeti üdülőként működött minden év őszén és telén. Azóta számos őszön mentünk fel Egerbe visszaemlékezni az első találkozásra - több szálláson voltunk. Most az 55.
Kiváló 2022. október 12.a párjával járt itt
Összességében minden rendben volt, csak a szobában nem működött a hűtőszekrény. Jeleztük a recepción, amire azt a választ kaptam, hogy szólnak a szereplőnek aki megnézi mire visszamegyünk a vacsora után. Sajnos nem történt változás. Amikor hazaindultunk kérdezte a recepción az úr, hogy minden rendben volt - e, én újra elmondtam a hűtős történetet, mire azt mondta, hogy akkor kicserélik.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 56 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 53 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 119 feltöltött kép
Kiváló 2022. október 11.a párjával járt itt
Vasárnapi érkezéssel foglaltunk. Ehhez képest sokan voltak a szállodában. A szoba utcára néző erkélyes szoba rendben volt,kényelmes ágyak,pofás kis erkély. A wellnessnek jót tett a bővítés pár éve,a nagy szauna nem működött de szerencsére a bioszaunát 90 fokra fűtötték. Az élményelemek már reggel 8 tól mentek,a szauna is meleg volt.
Hotel Eger & Park Eger a térképen
3300 EgerSzálloda u. 1-3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • masszázs • pezsgőfürdő • szolárium • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • gyerekmedence • bioszauna • jégkamra • sóbarlang • aromakabin • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: 360 Forint / óra (Foglalás nem szükséges)
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 1800 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek