A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a szállodában. Mindent rendben találtunk, tisztaság mindenhol, az étkezéseknél mindenki találhatott fogára valót. A wellness rész is minden igényt kielégített, sőt az utolsó nap lehetőséget kaptunk arra, hogy a szoba elhagyása és a kulcs leadása után még a saját fürdőbe, illetve a strandra is visszamehettünk.
Csodálatos 3 éjszakát tölthetett együtt a családunk Egerben a Hunguest Hotel Flóra szállodában. Végtelenül kedves és természetesen segítőkész volt a személyzet. A reggeli és a vacsora bőséges és nagyon finom volt. A pincérek tündériek voltak,egyáltalán nem voltak tolakodóak,mindig a megfelelő időben vitték el az üres tányérokat,vagy éppen kérdezték meg kérünk e még valamit.
Családi szobában voltunk elhelyezve,melynek kialakítása nagyon praktikusan volt megoldva. Az ágyak nagyon kényelmesek,az ágyneműk és a szobák tiszták voltak. A szobánkban lévő vécékből egyedül a szagelszívó és a légfrissítő hiányzott. A beltéri medence az élményelemekkel és a wellnessrészleg is minden igényt kielégítő volt.
A recepción nagyon kedves, segítőkész, udvarias személyzet fogadott. A szobánk tiszta, kényelmes, szép fehér ágynemű, fehér törölközők és külön, más színű a fürdőbe menetelhez,ez nagyon tetszett. Remek, sokféle, minden igényt kielégítő ellátás, klassz étterem, fantasztikus, udvarias, mindig mosolygós személyzettel.
Szuper csapat. A gyógyászati részlegről:kedves, mindenre figyelő orvos, ápoló, gyógytornász,masszőr,különösen a tangentor kezeléseket végző hölgy, Katalin, mindenre kiterjedő figyelme és hasznos tanácsai sokat jelentenek, jelentettek. A wellness részleg is kiváló,jó az átjárhatóság a szállodából.
Nagyon kedves személyzet várt bennünket és tiszta környezet, kényelmes szoba. Az étterem szenzációs. A hotel elhelyezkedése nagyon jó, közel a belvároshoz.
Az Erzsébet programon keresztül sikerült ide eljutnunk az ország nyugati feléből. A parkolás jól megoldott. A személyzet kedves, segítőkész, figyelmes. Az ételek változatossak és sokfélék. Bármelyik étkezésnél sokféle variáció van. A legfontosabbat majd elfelejtettem nagyon ízletes az étel. Az elhelyezkedése nagyon jó.
Gyalogosan is bármi hamar elérhető. A fürdő a szálloda szomszédságában, ami a gyerekeknek nagyon pozitiv volt. A wellnes része is megfelelő. Összefoglalva mindenki szuperul érezte magát. Bárkinek szívesen ajánlom.
Visszatérő vendégek vagyunk a Hotel Florába. Nyáron és télen szoktunk kikapcsolódni Egerben. Nagyon meg vagyunk elégedve a szálloda mindenféle szolgáltatásával. A parkolás nagyon jól megoldott, a személyzet nagyon kedves, az ételek minden alkalommal nagyon váltizatosak és finomak. Nagyon tetszik a családnak, hogy közvetlen átjárás van a városi strandra.
2017. október 15-19-ig voltunk a Flóra szállóba. Nagyon barátságos, udvarias személyzettel, kényelmes tiszta erkélyes szobával, főleg kényelmes ággyal. Az étterem is kitűnő, igen bő választékkal, szóval finom volt minden, reggeli-vacsora.
Ami még a legjobb volt, hogy a Városi Strandra a szálloda halljából lehetett fürdőköpenyben kimenni, és a még igénybe vehető úszó- és melegvizes medencéket estig használni. Ez a szálloda Eger központjában van, 10 perc sétával innen minden egri látványosság elérhető. Ráadásul a legmelegebb, 22-25 C fokos időt fogtuk ki, úgyhogy teljes "hawai" volt. Ezért minden napra félnapos kirándulásokat is tettünk a közeli helyekre, délutánonként meg strand, strand, strand! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ismertük a szállodát, így az őszi szünetet itt töltöttük. Csodálatos 5 nap volt. Itt csak pihenni, kikapcsolódni lehet: a szállóból közvetlen átjárás van a fürdőbe, de a benti wellness is kifogástalan. A gyerekek imádják a benti részt - bár egyes felnőttek ezt kifogásolták, "vizes lett a hajuk"! . . . .
hát, igen , a fürdőben ez megesik! ! ! ! ! ! A személyzet munkája kifogástalan, szolgálatkészek. Az étkeztetés színvonala töretlen, magas szintű. A szállodai szobák a 3*-k felelnek meg, de az étkeztetés mindent visz, 5*-s. Bátran ajánlottam eddig is mindenkinek, mi is újból visszatérünk. A Hunguest Hotelekben eddig még nem csalódtunk.
Idén, az őszi szünet első napjait töltöttük ebben a remek szállodában. Nagyon jó a fekvése, közel van a belvárosi részhez, gyalogosan be tudtuk járni a város egész központi részét. Gyermekeim, és mi, felnőttek is élveztük a csodálatos parkban elhelyezkedő meleg vizű medencék nyújtotta élményeket, minden igényünket kielégítette.
A szálloda személyzete kedves, figyelmes, a vacsora és reggeli választéka bőséges, az étterem és a szobák egyaránt tiszták, kényelmesek. Csak a legjobbakat tudom mondani! ;)
Nagyon jól éreztük magunkat.A szálloda a várostól néhány perc. Közel van a vár.A szobák rendezettek,nagy terasz, kényelmesek az ágyak.A fürdő közvetlen közelében helyezkedik el.A személyzet kedvessége,segítő készségük példamutatók.Az ételek kifogástalanok,nagyon finomak és változatosak. Ajánlom mindenkinek.