A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
Rendezett, tiszta környezet, tiszta szobák helyiségek, korrekt, segítőkész, udvarias személyzet, finom, változatos ételek! ! ! Tavaly és idén is itt nyaraltunk, a gyermekek és mi és nagyon élveztük! ! ! Csodaszép a város, a hoteltől gyalogosan is csak pár perc a városközpont, a vár. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a hotelt, mi öten is kényelmesen elfértünk.
Immár sokadik alkalommal nyaraltunk a Flórában. Igazából már úgy járunk a szállodába, mintha hazajárnánk. A Flóra elhelyezkedése csillagos ötös, minden könnyen megközelíthető, a strand a szomszédban van. A személyzet hatalmas piros pontot érdemel udvariasak, kedvesek és rendkívül segítőkészek.
A ételek nagyon változatosak, ízletesek és bőségesek, sosincs hiány semmiből sem. Mi már megfordultunk a szállodában esős, rossz időben, kánikulában, kellemes kiránduló időben és nyugodt szívvel mondhatom, hogy tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít akármilyen kint az időjárás. A Hunguest Hotel Flóra a szívünk csücske lett, még visszatérünk a szállodába! :)
Szép a szálloda, a szoba tágas, kényelmes az ágy. A szobánkhoz tartozott terasz is, ahol kellemesen elbeszélgettünk. Ahhoz képest, hogy szinte a központban van nyugalmas. Minden szolgáltatás adott helyben. Még a strand is helyben van. A személyzet készséges, illedelmes volt. Finomak, változatosak az ételek. Kevés a sport csatorna televízión.
Bármelyik 4 csillagos szállodával vetekedhet, minden igényt kielégítő, tökéletes kikapcsolódást, pihenést biztosító szálloda, gyönyörű környezetben. Közel Eger történelmi városrészéhez, közvetlen átjárással az egri termál és strandfürdőbe. A Török Fürdő a szállodával szemben van, az is kihagyhatatlan.
A szobák tágasak, kényelmesek és tiszták, a személyzet udvarias és segítőkész. A szálloda saját wellness részlege is nagyon szép, igényes. Az ételek választéka, minősége kiváló, a gyümölcs, desszert választék viszont kissé szegényes. Nagyon jól éreztük magunkat, ha legközelebb Egerbe látogatunk, akkor is itt szállunk meg. Bátran ajánlom mindenkinek, nem fognak csalódni.
Csodálatos 5 napot töltöttünk el a barátnőmmel az egri Flóra hotelben. A szálló gyönyörű. A személyzet nagyon kedves,és udvarias volt. Az ételek kitünöek,és változatosak voltak. A fürdő része meg egyenesen isteni volt. Mindennel meg voltunk elégedve,csak a kispárna hiányzott. Bátran merem minden pihenni vágyó embernek ajánlani. Csodálatos az egész környék,és Eger egy gyönyörű város! !
2017. március 12-17-ig voltunk a szálló vendégei. Csodálatos napokat töltöttünk el. Kiváló volt a gyógykezelés a wellness részleg. A dolgozók figyelmesek udvariasak,szobánk megfelelő volt számunkra. Csendes nyugodt szálló igazán pihenésre alkalmas. Étel lehetőség kiváló nagy választék,ízletes. Nagyon meg voltunk elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Üdvözletünk.
A szállás tökéletes,nincs hangoskodás és egyéb zavaró körülmények. A wellness részlegben minden fontos elem-gyógyvíz,szaunák,jakuzzi-megtalálható. Az étterem kínálata változatos,ízletes és bőséges. A hotelből közvetlen átjárási lehetőség a város termál fürdőjébe. A összes részleg személyzete közvetlen,segítőkész és udvarias.
Mindent összevetve az 5 nap 4 éjszakai üdülésünk nagyon kellemesen telt el ezen a tökéletes helyen. Ráadásul pont akkor voltunk városnézésen,amikor az Egri Bikavér hungarikummá nyilvánítását kiáltották ki,középkori ruhákban menetelő hírnökök,középkori zenékkel és hatalmas puska lövésekkel. Mindent összevetve ez egy valóban jól sikerült,élményekben,gasztronómiában és pihenésben gazdag felejthetetlen üdülés volt.
remekül éreztük magunkat tele derüvel szabadsággal.Ha lehetne reggel 7 elött kávét kortyolni ,ami igazán beinditaná a napot,bizonyára vannak hozzám hasonló koránkelő egyedek..Alig várom a legközelebbi találkozást önökkel,köszönöm a figyelmüket.Üdvözlettel Dülk István
A szürke téli hetek után a legjobb választás volt a Hotel Flóra! A hétvége alatt sikerült teljesen feltöltődni,elfelejteni a hétköznapokat. Az átjárás a termálba jó megoldás,az ottani medencék változatosak,annak ellenére hogy sok volt a szállóvendég,ezt egyáltalán nem lehetett érzékelni.
A szálloda welness részlege is nagyon tetszett,jó levezetése volt a napnak. Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak,külön élvezetet nyújtottak! Külön köszönet a reggeli bundás kenyérért! A személyzet nagyon kedves volt,mindennel meg voltunk elégedve,még visszatérünk,de legközelebb több napra.
A hotelben töltöttünk januárban 4 éjszakát.Mindennel meg voltunk elégedve.A szomszédos fürdő thermálvize miatt választottuk a hotelt. A szálloda wellness része is kiváló mind a medencék, mind a szaunák,az este 10-ig nyitvatartás pedig még csodálatosabbá tette az estéket. Minden dolgozó nagyon kedves és segítőkész volt.