A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
Kiváló hely! A hotel elhelyezkedése kedvező! Kedves, segítőkész személyzet! Választékos, és főként ízletes ételek! Folyamatosan feltöltött svédasztal! A Wellness részleg, és korlátlan átjárás a strandra szuper! Kint is, bent is, télen-nyáron egy élmény! Az elő- és szilveszter fergeteges volt! Jól megszervezett, remek előadók, és zene!
Kitűnő szálloda, kellemes környezet. A személyzet (recepció, felszolgálók) külön dicséretet érdemel: kedvesek, mosolygósak, vidámak, udvariasak, segítőkészek, mindenre találnak megoldást. Egyetlen problémánk, hogy még mindig nem megoldott, hogy az ételallergiásokra is tudatosan figyeljenek az ételek elkészítésénél.
Előfordult, hogy tojás- és zellerérzékeny gyermekünk az esti étkezésnél nem tudott pl. levest vagy édességet enni. A mai világban, amikor nagyon sok ember küzd allergiákkal, erre is figyelni kellene. Viszont az éttermi felszolgálók mindig készségesek voltak, és próbáltak megoldást találni arra, hogy valamivel pótolják a gyermekünk számára nem fogyasztható ételeket. Nem az ő hibájuk, hogy ez nem mindig sikerült. Összességében mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a szállodát, és az ott dolgozó csodálatos embereket. Mindannyian hozzájárultak ahhoz, hogy most is nagyon jól érezzük magunkat.
Utalvánnyal voltunk a párommal a Flórában. Mindenkinek ajánlom csodálatos hely. A szobák tiszták az ételek finomak, a pincérek,a személyzet kedves. Az nagyon jó, hogy a szállodából közvetlenül át lehet menni a strandra. A gyógymedencék nagyon szuperek. Hideg-meleg langyos ki milyet szeretne. A város is nagyon szép, közel van a belváros sétálva bejárható. Nagyon jól éreztük magunkat.
A szálloda wellness részeglege parádés volt hisz éjjel 23 óráig nyitva tartott. Minden igényt kielégitett ezzel. Mivel a szállodából közvetlen átjárás van a város termálfürdőjében ,nekünk ez is egy olyan jó dolog volt hogy,e miatt is újra visszatérjünk,és a Flórában szálljunk meg ,de most már több napra!
Mindig nagyon barátságosak messze felülmúlják a 3*-os szolgáltatást! Magánál a szállodaláncnál törzskártyás vagyok már többször is jártam a hotelben majd minden szobatípust kipróbálva! Mindig nagyon elégedett voltam! Volt egy cicám vele is minden probléma nélkül megoldható volt minden most egy kutyus lett a családtak Neki is megmutatom, majd a szállodát. Itt még az állatoknak is zseniális a pihenés!
Május 11-18 között 7 kellemes napot töltöttünk férjemmel a Hotel Flórában. Mivel visszatérő vendégek vagyunk tudtuk mire számíthatunk és nem is csalódtunk. A szálloda, a szobák kellemesek, kényelmesek, minden konforttal ellátva. A személyzet előzékeny és kedves. A tisztaság- takarítás, ágynemű-, fürdököpenycsere- rendben volt.
Külön kiemelendő a gyógyászati részleg profi és nagyon figyelmes személyzete. A wellness nagyon jó felüdülést biztosít. Kedvező a városi strandra való átjárási lehetőség, amit sajnos a kedvezőtlen időjárás miatt nem tudtunk kihasználni. Aimt kissé túlzottnak tartok, az az étterem I. osztályuvá való besorolása. Különösen az egyhangú reggelik és a szegényes gyümölcs kínálat említendő. Összességében jól éreztük magunkat, másoknak is ajánlom ezt a lehetőséget és remélem mire legközelebb megyünk a belváros is visszanyeri eredeti szépségét! Péter Gyuláné.
Nemrég pár napot voltunk itt a külföldről hazalátogató lányommal. Olyan helyet kerestünk, ahol fürdési lehetőség, jó koszt,vonattal is jó közlekedés van. Mindnek tökéletesen megfelelt a szálloda. A saját gyógyvizes élménymedencéi igen kellemesek,ráadásul este 11-ig nyitva van a szaunával együtt.
Napközben szabadon át lehet járni a szomszédos strandra, élmény és gyógyfürdőbe. A reggeli és vacsora is választékos,finom volt. A személyzet igen udvarias. Érkezéskor nem éreztették velünk, hogy kedvezményes foglalásunk volt. A szobák eléggé retrók, de ez az egyetlen negatívum. Jó viszont, hogy külön van a wc a fürdőszobától.
Most hétvégén is voltunk családostól,már 5. alkalommal! Hát,csodálatos minden. A tisztaság,az étel bőséges és ízletes, a kiszolgálás udvarias figyelmes,a medencék tiszták modernek. Azt hiszem hogy nem is vágyom a kűlfőldi utazásra. Alig várom,hogy újra mehessünk! ! Minden korosztálynak ajánlom! ! Ha egyszer valaki ide ellátogat,garantálom, hogy TŐRZSVENDÉG lesz! ! !
A hétvégén voltunk a párommal a SZÁLLODÁBAN (csupa nagy betűvel mert megérdemli). Mindenkinek ajánlom csodálatos hely. A szobák tiszták a kaja mesésen finom, a pincérek,a személyzet kedvesek az étterem gyönyörű. A medencék nagyon szuperek. Hideg-meleg langyos ki milyet szeretne. Szaunák rendben vannak.
Az ágy kényelmes reggel az ember kipihenten kél fel. Mindenkinek ajánlom, a három csillag megtévesztő,gondolom öt csillagos csak valaki leszedte a másik kettőt :) Remélem sikerül még visszatérnem hozzájuk.
Sokadszorra tértünk vissza, egyik kedvenc pihenő helyünk. Nagyon jó az elhelyezkedése, pár perc sétával megközelíthető a belváros. A személyzet felkészült, udvarias, rugalmas, ugyanez mondható el a wellness részlegen dolgozókról is, hozzátéve, hogy nagyon kedvesek és türelmesek.
Az étterem kényelmes és tiszta, az ételek kiválóak, a választék minden igényt kielégít. Olvasva a többi értékelést - igaz, hogy nincs a szobában hajszárító (de van a wellnessben) és fürdőköpenyt hozhat magával mindenki. Szeretnénk még sokszor jönni. . . remélem lesz rá alkalmunk :)