Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet, ételek, kiszolgálás, wellness szolgáltatás szuper volt! A szoba nagysága tökéletes, a tisztaság kifogástalan !! Mindent köszönünk.
Másodszor élvezhettük a szálloda vendégszeretetét. Most kimondottan az ő ajánlatukból válogattunk. Kifogástalan,udvarias személyzet,bármit kérdeztünk,kértünk,igyekeztek azonnal teljesíteni,válaszolni. Az étel kínálat bőséges és nagyon finom. Tiszta,rendezett szobák. Nagyon tetszett,hogy nem automatikus a takarítás,csak ha jelzem,hogy szeretnénk. Mindenkinek jó választás.
Tiszta hangulatos szobák (tetőtérben nálunk nem volt klíma), bőséges reggeli és vacsora mely változatos és ízletes volt, udvarias személyzet, parkolóhelyek számának bővítése, jobb megközelíthetőség miatt (mivel a sok egyirányú utca miatt elég bonyolult megtaláni egy idegennek) a hotel előjelzése,
Jó napot ! 2016. július 18-20-ig szálltunk meg a hotelben gyermekeinkkel. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Nagyon jó dolognak tartottuk ,hogy a városnéző kisvonatra és a várba is helyben a hotelben lehetett jegyet venni. A gyerekeinknek nagyon tetszett a fürdő rész. A masszázs nekünk szuper volt. Mindennel meg voltunk elégedve.
Akik pénztárcabarát szálláshelyet keresnek, s emellett maximális elégedettséggel szeretnének távozni, azoknak bátran ajánlom az Unicornis Hotel Eger választását! Fiataloknak és az idősebb korosztálynak egyaránt ideális, az elhelyezkedése központi, az ellátás mennyei, a vendéglátás pedig igazán barátságos! Mi már visszatérő vendégek vagyunk
A szálloda sajnos mélyen alatta van a jelenlegi besorolásának is. A szoba tisztasága rendben, de három napon keresztül még csak a szemetest sem ürítették. A szoba ajtaja nem záródott megfelelően, kulccsal nem lehet bezárni. A szobában nem volt klíma, a nagy meleg miatt ablakot kell nyitni, így az utcai közlekedés zaja elviselhetetlen.
A szoba berendezése nagyon egyszerű talán egy átmeneti szállásnak elfogadható, az ágy kényelmetlen gyakorlatilag alvásra nem alkalmas. Az ágy fejtámlájának magasítását egy deszkával oldották meg, a szekrényben lévő kispárnák tisztasága (gyanús foltokkal teli) katasztrofális. A reggelinél "kínosan ügyeltek a részletekre" hogy mindhárom reggelen ugyanazok a felvágottak kerüljenek terítékre,nehogy összezavarodjanak a szálló vendégei. A vacsora gyakorlatilag a leveseket kivéve értékelhetetlen. A szakács vélhetően cigánypecsenyét és csülköt soha nem evett és látott, mert amit ezen címen tálaltak az ehetetlen volt. A köretet állandóan felturbózták az előző napi maradékkal, amiből a második napon már egy furcsa állagú borsós, kukoricás rizs keletkezett, ennek fényében a harmadik napi vacsorát - annak ellenére hogy be voltunk fizetve - már inkább egy biztonságos étterembe töltöttük el. Az italfogyasztást nem lehet a szobához rendelni, ezért ha pénz nélkül megy valaki vacsorázni szomjan maradhat. A szállodában vélhetően kiemelt figyelmet fordítanak a külföldi vendégekre a magyarokkal szemben, mert senki nem szólítja fel őket kulturált viselkedésre. Egész este és éjszaka hangoskodnak, a szálloda elé kitett igényes műanyag székeken elhelyezkedve isznak,dohányoznak a cigaretta füst pedig száll a nyitott ablakon be a szobákba. A személyzet kedvességével próbálja ellensúlyozni a szálloda vezetésének igénytelenségét, szakmai hiányosságát, de kevés eredménye van. Aki már volt más legalább három csillagos szállodában, annak van viszonyítási alapja, így a tapasztaltak alapján az Unikornis nem éri el még egy kétcsillagos szálloda besorolását sem. Nem ajánlom senkinek.
Amikor megvettem interneten a 2 éjszakás utat nem gondoltam, hogy ekkora meglepetés fog érni. Már a megérkezéskor kedves közvetlen és igazán udvarias személyzet fogadott. Gyors és könnyű becsekkolást követően a meghirdetett időpontnál hamarabb elfoglalhattuk a külön kérésre részünkre bocsájtott francia ágyas szép, tiszta és az Egri várra néző ablakokkal rendelkező szobát.
Természetesen abba nem is reménykedtünk, hogy minden jó lesz, de ez is meglepő volt. Hiszen a teljes ellátás keretein belül, finomabbnál finomabb ételek, italok, gyümölcsök voltak elérhetőek minden étkezésnél. A szálloda konkrétan a vár tövében és szinte minden látnivalótól 5 percnyi távolságra van. Saját külső-belső parkolóval. Lehetne még sorolni a pozitívumokat, de inkább mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, meg fog lepődni!
A szálloda fekvését tekintve előnye a hátránya is. A belvárosi elhelyezkedés szerencsés a látnivalók elérése szempontjából,de igen zajos a környék (a szemközti óvoda, a nagy forgalmú utcák). Az épület sokáig zárva volt, az újranyitás a szükséges felújítások nélkül történt meg.
Törött csempék, penészes zuhanykabin, rettenetes ágy, az ágyneműn a hímzett logó -egyedüliként - a szálloda fénykorát idézi. A recepción körülményes a fogadtatás,a személyzet utcai ruhában fogadja (inkább várakoztatja) a vendégeket. A számlakiállítás is hasonlóan nehézkes, a szakképzettség, a hozzáértés és a vendéglátós véna hiányára utal. A reggeli szűk választékú, e szétfőtt, kihűlt megbarnult virsli nem étvágygerjesztő látvány. Az ebédre és vacsorára kínált ételek nagyon zsírosak,az alapanyagok ismétlődnek, a fogások visszaköszönnek. A Fürdőház is változatlanul ébredt Csipkerózsika-álmából, a dögönyöző ugyanúgy nem működik, mint évekkel ezelőtt. Sajnálom, hogy nosztalgiából ezt a hotelt választottuk. . .
A szálloda nagyon jó helyen van, a legtöbb látnivaló innen jól megközelíthető gyalogosan is. A parkolás gyakran szerencse kérdése. A személyzet többsége udvarias, kedves. Az étterem konyhája nagyon jó. Sajnos a kiszolgálópultból a személyzet a vendégek orra elől is elviszi feltöltésre az edényt, hiába van még benne néhány adagra való.
. . Aztán csak külön kérésre hozzák vissza, tíz perc után. A wellness részlegben a medencetér szellőzése kifogásolható. A víz erősen vegyszerrel kezelt, a vendégeknek csípte a szemét, köhögést, tüsszögést okozott. A gőzkabinban nincs vészhívó. A szoba tisztasága átlagos.
3300Eger, Dr. Hibay Károly u. 2.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Egyéb kistestű háziállat, 40 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár