2004-ben nyitotta meg kapuit a Szent István Hotel Egerben, magas színvonalú kiszolgálásával, mintegy 6000 négyzetméter parkosított zöld területével negyedórányira a belvárostól. A hotel ideális azon családok, barátok, párok számára, akik szeretnének távol maradni a város zajától, rossz levegőjétől.
Szeptemberben töltöttünk itt 3. csodás napot a férjemmel. A szálloda eldugott kis utcában található,de annál szebb és gyönyörű a kilátás. A személyzet nagyon kedves segítőkész volt. A szoba nagy tágas,kényelmes,tiszta légkondis,csak a bútorok kicsit régiek. Minden igényt kielégítő wellness részleg igazi kikapcsolódást nyújt.
Meredek keskeny úton lehet megközelíteni a szállodát, de gyalog is megoldható, csak más az élmény. Közel van a vár. Az alagút rendszere, ami összeköti az épületeket nagyon tetszett, télen főleg jó. A személyzet udvarias, segítőkész. Reggeli-vacsora svédasztalos kivitel, szerintem mindenki talál magának kedvére valót, ahogy fogyott, úgy készítették rögtön.
Foglalásnál előre figyelmeztettek bennünket, hogy a szobánk, az elhelyezkedése miatt, a szombat esti esküvő hangjai zavaró lehetnek. Teljesen korrekt volt a figyelmeztetés. Az élmény medence vize nekünk hideg volt, ezen változtathatnának. Jól éreztük magunkat, tudom ajánlani.
Remek 5 napot töltöttünk a szállodában, lenyügöző a környezet, ami meglepetésként ért bennünket. Az alagútrendszer egyedülálló megoldása szintén csodálatos, bár kissé fárasztó, de a wellness és az étterem megközelítése a gyönyörű parkon keresztül nagyon látványos! Az étkezés nagyon finom és változatos, a személyzet figyelmes, udvarias.
Egyetlen kifogás a szobával kapcsolatban van részünkről, nagyon hiányzik egy asztal, valamint 2 személy számára kényelmes ülőhely, mivel a jelenlegi berendezés erre alkalmatlan! Ezt leszámítva, jó választás volt, szeretnénk visszatérni!
A szállodáról általában pozitív véleménnyel voltunk. A wellness részleg igazán gyönyörű és tiszta. Ugyanez mondható el a szálloda egész területéről és az étteremről. A környék csendes és kevésbé forgalmas. Talán a fürdőszobai világítás lehetne erősebb a tükör felett. Szeretnénk visszatérni.
Bejáratnál az első benyomás szerint egy kis szállodának tűnt, de Egerhez híven a belső alagutas pincerendszer labirintusai lenyűgöző volt. A Wellness részlege remek, a szaunák tágasak, folyamatosan működnek, gyermek pancsolója a kisgyermekkel érkező vendégeknek is biztosít kikapcsolódást.
Zöld övezetben helyezkedik el, tiszta levegő, távol a város zajától, de mégis közel a városközponttól. Éttermi része is hangulatos, finom ételek elérhető áron.
Egy csodålatos helyen az Egri vår felett talållható csodås kert veszi körül. Á keretben kis kåpolna kerti tó ami egy kis híd vezet a kåpolnåhoz nagyon romantikus esküvök megrendezėsėre is. Á fő ėpületet az apartmanokkal egy csodås kiėpített barlangrendszeren keresztül is meg lehet közelíteni ez egy nem mindennapi låtványt nyújtó ėlmėny.
Minden igėny kielėgit a låtvåny a wellnes rėszleg kültėri medence ės az ėttermi szolgåltatås is finom Egri borokkal kedveskednek a vendėgeknek Ajånlom minden korosztålynak szórakozni ės kikapcsolódni pihenni vågyoknak egyarånt.
A szálláshelyen nagyszerűek a szolgáltatások, a wellness részleg nagyon szép, tiszta, és minden medence kielégíti a különböző igényeket. A szaunák is folyamatosan működnek, a sószoba nagyon relaxáló a halk zenével és a kellemes kialakítással.
Az épületeket összekötő pincerendszer igazán különlegessé teszi a szállást, ugyanis bármely épületből a kazamatákon keresztül meg lehet közelíteni az összes többi épületet. A szoba tiszta, kellemes színekkel, kényelmes ággyal. Minden szobához klíma is tartozik. A konyha rész is jó szolgálatot tett, mert kisgyermekkel jártunk a szálláshelyen. A kicsinek biztosítottak babaágyat, babakádat. Jó levegő, és gyönyörű kert tartozik a szálláshelyhez. A hotel saját kápolnája is érdekes, különleges látvány. A svédasztalos reggeli kiváló, a vacsora is megfelelő. A személyzet kedves, a takarítók is minden nap megkérdezték, hogy mire van szükségünk, igénylünk e takarítást. 3 éjszakát töltöttünk a szálláshelyen, de maradtunk volna még. Negatívum nem igazán van, talán egy konyharuha hiányzik a konyhába.
10 éves évfordulónk alkalmábol választottam a szállást a hotel nagyon szinpatikus családias volt a szoba normál franciaágyas volt kényelmes és othonos a wellnes szolgáltatás nagyon tetszett az ételek megfelelőek voltak bár az kicsit furcsa volt hogy a reggeli kinálat minden nap ugyan az bár bőséges volt a kinálat a szemályzet alapvetően udvarias segítőkész volt
A szobával és a panorámával is teljesen meg voltam elégedve. A Wellness részleg munkatársa nagyon sokat segített. Tetszett,hogy a vacsorához a helyi borokat kínálták fel. Viszont a reggelinél hiányzott a gyümölcs. Összegészében tetszett minden,örülök,hogy pár napot Önöknél tudtunk eltölteni.
Életünk legemlékezetesebb kirándulása volt,mivel ez volt a nászutunk.a hotel gyönyörű,az ételek ízletesek,a masszázs isteni.mindenkinek ajánlani tudom.nekünk külön nagyon tetszett a privát fürdőzés és az az önzetlen segítőkészség amit a recepciós úrtól kaptunk.visszatérünk még :)