2004-ben nyitotta meg kapuit a Szent István Hotel Egerben, magas színvonalú kiszolgálásával, mintegy 6000 négyzetméter parkosított zöld területével negyedórányira a belvárostól. A hotel ideális azon családok, barátok, párok számára, akik szeretnének távol maradni a város zajától, rossz levegőjétől.
41. házassági évfordulónk alkalmával vettük igénybe a Szent István Hotel szolgáltatásait Egerben. Lenyűgöző volt az ottani személyzet kedvessége, segítőkészsége, valamint a hotel és a környezet - ami felejthetetlen élményt nyújtott számunkra. Hazatérve ajánlottuk barátaink figyelmébe - élménybeszámolóval egybekötve.
Megállapítást nyert, hogy oda együtt is szeretnénk majd visszatérni a közeljövőben. Fényképeket készítettünk, de nincsen módomban megosztani - majd legközelebb.
3 kellemes napot töltöttem életem párjával! Az ételek hagynak kivetnivalót,de kisebb hiányosságok ellenére,megelégedve tértünk haza. (P. l: Rossz ping-pong ütők,az ajtók,ablakok rosszul záródnak,a fürdő szobai fogasok lepotyognak)Ezek nem nagy dolgok csak egy kis odafigyelés! Ajánlom mindenkinek, a kazamata nagyon jó! Tisztelettel: Szabó Hajnalka.
Különleges három napot töltöttünk egy különleges hotelben. A szoba kellemes és tiszta volt, az ételek nagyon finomak, az adagok bőségesek. Ez talán még nagyon sok szállodára jellemző, de itt több, máshol nem tapasztalt plusz szolgáltatás is várt bennünket, ugymint privát jakuzzi gyertyafénnyel, pezsgővel, halk zenével, vacsorakor korlátlan borkóstolás az egri borokból, kávéjegyek, mindenféle különleges kávékra.
A welness részleg bár nem túl nagy, de a mi igényeinknek megfelelő. Egyetlen negatívum: a mozgássérült, vagy nehezen járó ember előzetesen érdeklődjön,mert mindenütt rengeteg a lépcső, s én nem láttam akadálymentesítést.
3 fantasztikus napot sikerült eltöltenünk a hotelben. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. A szoba szép és tiszta volt, egy hatalmas napozó terasszal. Az ételek nagyon ízlettek, a borok is kiválóak voltak. Tetszett a sok extra szolgáltatás, főleg a privát jakuzzi pezsgő bekészítéssel.
Az alagút rendszer meg egyszerűen csodás élményt nyújtott, nagyon egyedi és misztikus volt számunkra, még soha nem láttunk más hoteleknél hasonlót. Amit még szeretnék kiemelni, a személyzet kedvessége. Eddigi tapasztalataink alapján mondhatom, hogy itt van a legkedvesebb személyzet a recepcióstól a pincérekig mindenki! Külön köszönet nekik ezért! És az éttermek is gyönyörűek voltak! Ha negatívumot kell említenem, az egyetlen dolog, amit fel tudok hozni, hogy túl kicsi a wellness részleg egy ekkora komplexumhoz képest. De az úszómedence és a jakuzzi is nagyon tetszett! Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt! ! !
Amikor a recepciót megláttuk, azt hittük, pici hely, de én tudtam, hogy 5 épületből álló komplexum, amit összeköt egy alagút! Nagyon szuper megoldás, hogy télen sem kell kimenni a hidegbe a wellnessből! Nagyon jók voltak a borok, amit szerettünk volna, azt megoldották! Finomak az ételek, klassz volt a szobában a padlófűtés!
Jól esett! A parkolást azért ingyenessé tenném, vonzóbb lenne az összhatás! Finomak a kávék, az is tetszett, hogy a reggeli és a vacsora nem egy helyen van! Amit még említenék egy kis hiányosságnak, hogy kicsi a wellnesse! Összességében nekem nagyon tetszett, főleg a kert! Mesés volt! Pedig ősszel voltunk! !
2014 október elején voltunk ebben a szállodában, kuponosan vásároltunk egy teljes ellátásos hétvégét. A személyzet nagyon kedves volt, a szobák tiszták, a házak csodaszéek, nagyon hangulatos volt a szálláshely, az étel bőséges és finom volt. Külön szolgáltatások is voltak a kuponban: kétszemélyes provát jakuzzi 1 üveg pezsgővel, szolárium, 2x2 csésze a kávé különlegességükből. Teljesen elégedetten távoltunk.
2014 november elején jártunk a hotelben férjemmel. Már az ott tartózkodásunk alatt eldöntöttük hogy újra visszatérünk. Mindennel megvoltunk elégedve,a személyzet kedves és udvarias,szép a környezet,a szobák tiszták,a privát jacuzzi romantikus. Nagyon tetszett a minden épületrészt összekötő alagút rendszer.
Egy nagyon fárasztó időszakot szakítottunk meg a hotelben való pihenéssel. Jól éreztük magunkat, nagyon szép környezetben tölthettük ezt a hétvégét, a személyzet készséges volt, a szobák tiszták, a szolgáltatások megfelelőek, a privát jacuzzi szuper! Az ételek lehettek volna változatosabbak, főleg a reggeli és hiányoltam az egészségesebb ételeket, a különlegesebb ízeket.
Harmadszor volt szerencsénk megszállni a hotelben, eddig csak kettesben, most azonban vittük a családot (8 fő) is. Egy hetet töltöttük el a lakosztályban. Nagyon finom ételek, hangulatos kert, kápolna, kedves, segítőkész személyzet. Az elhelyezkedéssel sincs baj, gyalogosan mentünk a várba, strandra gyerekekkel, simán bírható.
Negatívumként az áthallást, az ágyak kényelmetlenségét, és az apróbb hibákat (ajtó nyikorog, zuhanykabin szétesett, a lakosztályban nem működött a beígért jacuzzi, szauna, nagyon hideg volt a kinti medence vize) említeném, de összességében nem sokat vont le az értékéből, szerettük, visszamennénk. :)
Tavaly nyáron töltöttünk 3 éjszakát a hotelben. Már a kialakítása is különleges; alatta pincerendszer húzódik, ahol borospince is helyet kapott. Több épületből áll, melyek újak, felszereltségük, berendezésük egyszerű, de kényelmes és barátságos, szobánkhoz (zuhanyzós) fürdőszoba és konyha is tartozott.
Mindent rendben, tisztán találtunk. A személyzet kedves és segítőkész volt, a reggeli svédasztalos, bőséges választékkal. A belvárostól ugyan kicsit távol helyezkedik el, de csodás környezetben.