2014 nyarán szálltunk meg Egerszalókon a párommal, a szálláshely tulajdonosa ajánlotta ezt az éttermet. Gondoltuk megnézzük magunknak, s kellemesen csalódtunk. Már a belépésnél egy hangulatos hely fogadott bennünket. A pincérek figyelmesek voltak, az étel íze kifogástalan, a mennyisége pedig bőséges volt. Ha erre járunk, biztos, visszatérünk ide. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
A pünkösdi hosszú hétvégén voltunk a családdal Egerszalókon. A szálláshely tulajdonosa ajánlotta az éttermet. Utolsó esténken úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk, és nem bántuk meg. A személyzet udvarias volt - a telt ház ellenére -, az ételek minősége kiváló, ízletesen készült valamennyi étel, amit megkóstoltunk.
Egyetlen egy apróság nem tetszett: a grilltálon lévő ételek csak langyos hőmérsékletűek voltak a forró helyett. . . Ezt leszámítva pozitív volt az élmény.
A hosszabb haju idosebb pincer bunko. Kioktatott, kinevetett, amikor nem volt tisztaban az egyik etel elkeszitesevel kapcsolatban.. El akarta vinni a tanyerom, mikor meg nem fejeztem be.. A levesben volt egy kavics.. Nem ajanlom senkinek!!
Felvidekrol Rimaszecstol 75km-re van az egerszaloki SALIRIS RESORT termal furdo,hova havonta egyszer-kivetel hetvege,unnepek,nyari szunido-egy barati hazasparral,nyitastol-zarasig kipihenjuk faradalmainkat. Aztan este jon a raadas. A PIROSKA ETTEREM. Evente ketszer is adodik,hogy ket napra megyunk,igy a PIROSKA etterem mellett a szallast is hasznaljuk.
Felpanzios-vacsora es reggeli. Mivel tobbnyire vacsorazni szoktunk,probaljuk kiprobalni a kulonbozo eteleket-nekem a legfinomabb a CSULOK. Tobbnyire a pincereszbe megyunk. mely hanhulatos,kellemesen fogyaszthat,megpihenhet az ember. Akiszolgalas es az ar is jo ajanlom mindenkinek ha arra jar nezzen be.
Nagyon finom volt az étel, felszolgálás kiváló, dolgozók kedvessége nagyon megfogott. Hamar megkaptuk amit rendeltünk. Nagyon finom, friss volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az étterem hangulata, pincerésze nyáron a melegben kellemesen hűvös, hangulatos. Belső tere nagyon szép. Fedett terasz természetes tele volt igy mi a pincébe mentünk és nagyon nem bántuk meg. Jólakottan és boldogan indultunk a szállásunkra az ebéd után.
A főúton haladva könnyű rátalálni az étteremre. Nagy, fedett terasszal rendelkezik, s még így sem volt helyünk, annyian voltak. Nem is baj, mert a belső tér csodálatos. Boltíves, téglával kirakott, pince jellegű, több helyiségből álló. A személyzet kedves, a kiszolgálás gyors. Az ételek íze, külleme fantasztikus,az adagok embert próbálóak.