Csodálatos kilátás,jól felszerelt apartman,kiváló személyzet,a svédasztalos reggeli és vacsora bőséges választékú és minden igényt kielégítő. A gyógyvizes medence szuper és a wellness medencék is kellemes kikapcsolódást nyújtottak. Viszont néhány dologra ráférne a felújítás pl:lift,medencék karbantartása stb.
Mi a párommal jól éreztük magunkat itt! A város taxi szolgáltatása is jó és megfizethető. Autó nélkül is élvezhető több túraútvonal a környéken. A só domb este gyönyörű!
A közelmúltban munkám miatt aszfaltozási és útépítési projektből adódóan Egerszalók környékén tartózkodtam, és a Hunguest Saliris Egerszalók szállodában szálltam meg. Nagyon elégedett voltam a szállással! Az apartman kényelmes volt, a személyzet barátságos, és a wellness részleg valódi pihenést biztosított a munka utáni pihenéshez.
Az étkezés is fantasztikus volt, a helyi specialitások kiemelkedtek. Külön kiemelném, hogy a szálloda ideális hely a pihenésre, és a környéken található aszfaltozási munkákkal kapcsolatos projektjeink során is kényelmes szállást biztosított számunkra. Ha valaki Egerszalók környékén jár, mindenképpen ajánlom a Hunguest Saliris Egerszalókot! [moderálva - a szerk. ]
A szállodában felszolgált ételeket emelem ki külön. Nagyon finom, több lehetőség közül lehetett választani, amit ezen belül nagyra értékeltünk az a gyerekek stand volt. Megkerestek, megtaláltak minden korosztályt. Az étteremben bármit kérdeztünk, kértünk, azonnal a segítségünkre siettek. A személyzet rendkívül kedves udvarias, segítőkész.
Amit egy kicsit hiányoltam az az volt, hogy éppen felújítás zajlott, így jól esett volna egy masszázs, vagy bármilyen apró más felajánlás a szálloda részéről, hiszen nem tudtunk a munkálatokról. Ez egy gesztus lehetett volna a vezetőség részéről.
Egyetlen dolog volt zavaró, az egész területet körbe sétáltuk, hogy eljussunk a sódombhoz, és ugyanúgy teljesen vissza is kellett. Volt ott egy kis ajtó, amin bejuthattunk volna, de le volt zárva. Az a kis ajtó lehetne beléptetős, hogy ott is be lehessen jutni annak aki nem szeretne teljesen körben visszasétálni.
Meglepetéssel szolgált a szálloda rendkívüli nagysága,erre nem számítottam. De emiatt az étteremben sokan voltunk ,kicsit pörgős pincérekkel találkoztunk akik túl sokat nem mosolyogtak. Az ételek különlegesek ,finomak voltak. Tetszett a Welnes ,de kicsit cseng-bong az épület. Furcsa sötét van,én jobban szeretem a világosat jobb megvilágitást,mind a folyosókon ,Welnesben.
Egyebekben tetszett az egész ott töltött idő. Az ágy matraca az én gerincemnek puha volt,de elfogatható. A kilátás nem volt szép, csak a 7. emeletről. Mi az első emeleten voltunk ,ott is a leg végében. Hideg volt ,de feltudtuk melegiteni a szobát. Köszönettel
A személyzet nagyon kedves, az ételek finomak és nagy a választék. Fűtés, meleg víz, wi-fi, liftek rendben voltak, A szobákban minden patyolat volt, de a szobákon kívüli tisztaságon még lehetne dolgozni. A zöld-teraszokon áll a szemét, ami elrontja az amúgy szép kilátást, a fürdőrészlegen a mosdókban büdös volt és a medencék vize is elég koszos volt délutánra, mintha nem működne a vízszűrő.
A dohányzóknak nincs normális hely kialakítva, mert "nemdohányzó-hotel", de ennek az a következménye, hogy rengeteg csikk van eldobálva, ill a kerti lámpák tetején! ? nyomják el a cigit, mert nincs hamutartó. Értem a kezdeményezést, meg azt is, hogy ez nem a szálló hibája, de ez így rosszabb, mintha egy kulturált dohányzóhelyet hoznának létre. Kicsit fura, hogy 3000 Ft-ért parkolhatnak a szállóvendégek meg hogy korlátlan a fürdőhasználat, de a szaunáért felszámolnak 3. 500 Ft-ot (ha nem olvassa el valaki a tájékoztatót, akkor csak utólag szembesül vele) Szerintem ezek kicsinyes dolgok egy 4 csillagos szállótól, ilyen szobaárak mellett. Amúgy nincs messze az ingyenes parkoló, de mivel hegyen van, biztos sok embernek nem komfortos a bejárat elérése.
A bejelentkezéskor kedves részletes, pontos tájékoztatást kaptunk, a parkolóhely is nagyon közel volt a recepcióhoz, ami nekem mozgássérültként nagyon fontos volt. A szoba tiszta, kényelmes volt, az ágy éppen olyan keménységű volt, amelyet szeretünk. Minden megfelelően működött.
A vacsora és a reggeli nagy választékú, bőséges, ízletes volt, a kiszolgálás udvarias, segítőkész volt. A fürdő komplexum lenyűgöző, kényelmes, tiszta volt, rengeteg választási lehetőséget kínált, bár az öltöző használatánál elkelt volna egy tájékoztatás arról, hogy a szálloda vendégeinek nem jár öltözőszekrény használat. Ettől függetlenül minden rendben volt. A fürdőrészleg vendéglőjében óriási adag, jó ízű ebédet ettünk, elfogadható áron. Összességében elégedettek vagyunk.
Minden tekintetben megfelelt az elvárásoknak. Kényelmes, tiszta szobában pihenhettünk, kellemes hőmérsékletű vízben fürödhettünk. Reggeli kínálat minden várakozást felül múlt, és finom volt. Vacsoránál is több választási lehetőség volt, ott viszont a halas ételeket emelném ki, ízek csodásak voltak.
Negatívum: Az egyébként tágas és elegáns közösségi terek és szobák padlószőnyeg borítása kopottas, foltos. A takarítás akadozott, volt, hogy elmaradt. Az éttermi szolgáltatások rapszodikusak, szervezetlenek voltak : időnként hiányos volt a kínálat, változó volt a színvonal.
Az első vacsora igényes, a második kifejezetten gyenge, a reggeli gyenge kontinentális volt ( gumi rántotta, és jéghideg, kemény tükörtojás stb) . Pozitívum:A szálloda egyébként szép és jó, a személyzet barátságos, segítőkész. A wellness jó közepes, (a belső design nekem "túl szürke", nyomasztóan szocreál szürke), és kissé ingerszegény volt. Cserében viszont bőséges wellness szolgáltatások álltak a vendégek rendelkezésére.
Ami tetszett: az elhelyezkedése kiváló, a személyzet nagyon segítőkész, az éttermi részleg pompás, az ételek nagyon finomak, a felszolgálás magas szintű. Külön tetszett az ételintoleranciával rendelkező emberekre történő odafigyelés. A wellness jól felszerelt és hatalmas. A szoba jól felszerelt és kényelmes.
Ami kevésbé tetszett: a higéniára a wellness területén jobban oda lehetne figyelni, illetve előzetes egyeztetés során a hotel telefonon elérhetetlen volt.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Garázs, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár