Le kell szögezni, hogy a steak mindig úgy volt megsütve, ahogy azt kell, bármilyen módra, annak megfelelő adagra és bármilyen sütési mód (rare, medium, well done) szerint kértük. És mivel ez a ház speciálisan steak house, ez egy nagyon lényeges momentum. Végül is ez az, ami miatt oda megyünk, ha steak-ról van szó. Az étlap szerkezete és választéka is jó, praktikus és egymáshoz illő kiegészítők is megtalálhatók. A borlap is illeszkedik az ételválasztékhoz, a vörösborok szortimentjéből könnyen lehet választani a steak-ekhez. A helyiség western stílusa egy átlagos kocsmaberendezésnek felel meg, azonban ha az árakkal vetjük össze, kicsit lehetne kifinomultabb. Az amerikai mogyorót már igazán el lehetne tüntetni, unalmas, és túl "egyszerű". Mi ettünk egy francia hagymalevest, egy ököruszály levest és két Bélszín Kedvessy-t. Most jön a sajnos. A hagymaleves sűrűre sikerült, kicsit több volt a tejszín benne, ezért elvitte a hagyma ízét is, pedig volt benne rendesen hagyma. Az standard ököruszály leves szintén egy sűrített pirospaprikás leves volt, csak az örökusztály/marhafarok megléte miatt lehetett annak nevezni. Még az is jobb megoldás lett volna, ha a kész marhafarokra más húslevest szűrnek rá. Egyik leves sem felelt meg a karakterének, még ha a standard-től eltekintünk, akkor sem. A két Kedvessy bélszínje kiváló volt ízre, állagra és adagra is. De! nem kellett volna a gombakonzervből kihalászni két gombát és rátenni a húsra, tekintettel arra, hogy gombapép jár ehhez, le kéne gyártania az étteremnek a pirított krutonokat, ennél az ételnél szintén gombapépesen a hús alá, a borjúvesét nem tették rá a libamáj mellé, a vajas zöldborsó szintén hiányzott. A mártásban ugyan volt kapor, de maga a mártás nem volt friss, és nem jött át a kapor üde íze. Hasonló problémákat már többször tapasztaltuk itt, ideje lenne levizsgáznia a szakácsnak, vagy továbbképezni. Nos lehet egy standard receptet átgondolni, de akkor már nem annak hívják. Persze, ha arra gondolnak, hogy a kedves vendég úgysem tudja megkülönböztetni. . . . . Kedves Tulajdonosok, nem szép dolog átlódítani azt a vendéget aki nem ért hozzá! Ezekhez az árakhoz már illene korrektnek lenni. Bár igaz, az étlap tartalmaz alacsonyabb árú ételeket is, de ugye Önök Steak house-nak gondolták ezt az éttermet?