Kezdem azzal ami nem annyira tetszett. A szobánk (melyben nem volt légkondi) ajtaja előtt 2 méterre már az étterem teraszának egyik asztala volt, ahol szinte állandóan ültek. Nem volt egy hely sem ahol rossz idő esetén összejöhet egy társaság. Ami jó volt. A személyzet udvarias, szolgálatkész, kedves. A szolgáltatások megfelelőek.
A szabadtéri medence vize tiszta, hőmérséklete kellemes (fűthető), környezete ápolt. Az étel minősége és mennyisége kiváló. Összegezve ajánlom mindenkinek a hotelt aki gyönyörű helyeken szeretne járni és közben megpihenni egy szép, rendezett, a vendéggel törődő, kulináris élvezeteket nyújtó szálláshelyen. id. Török János
A dolgozók nagyon kedvesek, az ételek kiválók. A fürdőszobában a WC kagylót néha úgy éreztük ha ráültünk, mintha leakarna esni, mert eléggé instabil a rögzítése a felfogatásnál. A WC ülőke mozog és nem is volt normálisan letakarítva, mert egy rászáradt elcseppent sárga pötty éktelenkedett rajta. Porszívózás, régen lehetett már.
A szobába az egyik szék váza elég leharcolt volt, a csapolásnál elég jól elengedte a ragasztó és ha ráakartunk ülni kézzel vissza kellett ütögetnünk előtte. Hiányoltuk így télvíz idején a bejárati ajtó előtti lábtörlőt és a kilincsre akasztható NE ZAVARJON/ TAKARÍTÁST KÉREK táblát. Az előtéren lévő szekrénybe beépített világítás egy vicc. Ha eltolom a szekrényajtót, majdhogynem teljesen eltakarja a világítást és sötétben lehet tapogatózni a polcokon. A wellness részlegen a női öltözőben a zuhanyfej tartó használhatatlan, a pezsgőfürdő vize erősen habzott. Pozitívum: a szobákban Istenien meleg volt és ráadásul a fűtés termosztátos, így éjszakára lentebb vehető a hőfok. Reggelinél minőségi eszpresszót ihattunk nem valami gagyi kávépótlós híg kávét. Az evőeszközök tiszták a poharak ragyognak! Ismerőseimnek is szívesen ajánlanám, ha a takarítás nagyobb hangsúlyt kap és a fent említett apróságokat pótolják.
A családommal voltunk a Magita Hotelben Június végén. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállással nem volt gond, a kiszolgálás plusz az ételek finomak voltak. A masszázst viszont nem ajánlom senkinek, mert nem azt kaptuk amit vártuk, illetve csak pepszi van, ami hát mondjuk ki egy forintot sem ér :) Összességében pozitív élményekkel jöttünk haza.
Észak-Magyarország egyik legszebb térségében, a Tokaj-Hegyalja csúcsai között fekvő festői szépségű kistelepülésen található a Magita Hotel, ahol néhány kellemes napot töltöttem párommal. Az ízlésesen kialakított, mediterrán hangulatú kerttel körülvett szálláshely kiváló lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.
A szálláshely szobái kényelmesek, tiszták, kiváló konyha és rendkívül udvarias személyzet biztosítja azt, hogy otthonosan érezhesse magát az idelátogató. A szabadidő eltöltését a hotelen belül, vagy a kistelepülés adottságait kihasználva a közvetlen környezetben, vagy néhány km-en belül a környező települések meglátogatásával tudtuk kitölteni. A szálláson belül a pihentető programot a fedett térben jakuzzi, a kültéri fűtött pezsgőfürdős medence, az igénybe vehető masszázs, szauna biztosította. A varázslatos környezetben lévő településen található a gyógyvizes fürdőzést biztosító egykori gróf Szirmayak birtokát képező kastélyszálló, de a faluban bemutató kovácsműhely, szüreti időszakban mesterségek ünnepe, kádárok, kovácsok bemutatója, néptáncosok műsora színesíti a hétköznapokat. Ott tartózkodásunk idején a helyi gazdák szőlőterméséből fehér és vörösborral kínálták az idelátogatókat, gondűző italuk mellé zsíroskenyeret és lilahagymát kínáltak. Néhány km-es körzetben lehetőség van Tokaj városka meglátogatására, javaslom, ki ne hagyja az odalátogató a Tisza parti halászscárdát, ahol a méltán híres harcsa halászlé és harcsapaprikás túróscsuszával életre szóló kulináris élményt nyújt. Szívből ajánlom mindenkinek hazánk e csodás táját, e remek szálláshelyét, hogy élményekkel gazdagodva várja az ide visszatérés lehetőségét.
Első benyomásra kellemes, barátságos a hotel. A recepción sok tájékoztatást nem kaptunk, mindent kérdezni kellett. Az ételek (mind a vacsora, mind pedig a reggeli esetében)árban messze túlmentek az értékén. Összesen 1 pozitívum volt: a szobából szép volt a kilátás. Elvileg a szoba az alap igényeket kielégítette, az első éjszakáig!
Az ágy nagyon kényelmetlen volt, a legapróbb mozdulatra is a matrac iszonyúan nyikorgott (sajnos mindkét ágyban), egész éjszaka nem tudtunk aludni, így másnap reggel álmosan, fáradtan távoztunk, (holott 2 éjszakát foglaltunk).
Csendes, nyugodt hely, pihenésre kiválóan alkalmas. Az étteremben nagyon finom ételeket és kedves kiszolgálást kaptunk. A wellness - részleg elég kicsi, időpontot kell kérni, a kinti medence kissé hűvös. Kisgyerekkel nem ajánlom, mert számukra nincs gyermekmedence. A szobák tiszták, bár eléggé kicsik.
6-an voltunk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. Külön kiemelném a hotel udvarán található gyönyörű növényeket, valamint a hely hangulatát. A konyhán készített ételek finoman elkészítve és szépen tálalva kerültek az asztalunkra. A fanyalgók úgyis találnak kivetnivalót, ezért nem szoktam szobafoglalás előtt elolvasni a negatív kommenteket.
A reggelinél egy buszos csoport lefosztott mindent, de kb. 15 különálló vendéggel nem nagyon foglalkoztak. Pár felvágott és néhány joghurt pótlásán kívül. Szégyelltem volna vendéglátóként magam. Nem vágyakozom ide többé és ajánlani sem fogom. A portást éppen étkezés közben zavartuk meg érkezésünkkel, és nem volt igazán barátságos.
Több alkalommal jártunk itt barátainkkal. A szobák kifogástalanok, jól felszereltek. A személyzet lehetne kicsit "mosolygósabb". A reggeli és a vacsora bőséges volt és változatos,de lehetne nagyobb az étterem. Bejártuk a környező túraútvonalakat, jó kikapcsolódási lehetőségek vannak. Nagyon szép,ápolt a park.