Gyors a kiszolgálás. ízletes ételek, bőséges adagok. Széleskörű a szakács kreativitása. Jók az alkalmi programok. Nyári cigányzene. Alulról a várfal látványa is lenyűgöző. Csinos kiszolgáló hölgyek még emészthetőbbé teszik az ételeket. Lehetőség van zárt körű eseményekre is mint pl: esküvők, halotti tor.
Gyönyörű helyen van! Izvilága páratlan! ! Az adagok kiadósak, a személyzet kifogástalan! Én esztergomi vagyok, és a vendégeimet ebbe az étterembe szoktam vinni. Legutóbb az osztálytalálkozónkat tartottuk itt. Nyáron az udvarban a killátás a Bazilikára, csodálatos élmény. Főleg este. Aki még nem járt itt, annak csak ajánlani tudom! .
Párommal sok étteremben jártunk már, de itt még sosem. Pedig lakóvárosunkban, Esztergomban található. Hirtelen ötlet volt, hogy ide menjünk, de nem bántuk meg! A kiszolgálás fantasztikus, az ételek pedig valami eszméletlen finomak voltak. Az adag is bőséges volt. Szóval ezt az éttermet is csak ajánlani tudom a gasztronómia kedvelőinek! :) Szóval hajrá Padlizsán! :)