A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
Poloskák -büdös bogarak-voltak a szobában, de tudom, hogy ez ellen nem mindig lehet tenni. A wellness részleg kíváló, az ételválaszték szintén és folyamatosan pótolják. A szobák nagyok, tiszták és kényelmesek. A munkatársak udvariasak, segítőkészek és barátságosak.
3 éjszakát töltöttünk a hotelben a novemberi hosszú hétvégén, és nagyon jól éreztük magunkat. A hotel csendes helyen található, gyönyörű kilátással. A várostól való távolsága autóval egyáltalán nem zavaró. A szobával meg voltunk elégedve, az ágy kifejezetten kényelmes. A fürdőszoba tisztaságában kisebb hiányosságokat éreztünk.
A wifivel sajnos nem lehet számolni, sem a szobában, sem a közösségi terekben nem tudtuk használni. A wellness megfelelő, kellemes, esetenként az élménymedence vize tűnt kicsit hidegnek. A reggeli bőséges, friss, nem volt rá panaszunk. A vacsora az első két estén kifogástalan volt, az éppen akkor dolgozó szakácsot csak dicséret illeti. Az utolsó esti vacsoránál már sajnos nem ő dolgozott, az aznap esti étkezésről nem tudok pozitívan nyilatkozni. Összességében a szolgáltatással meg voltunk elégedve, kipihenten, feltöltődve távoztunk a hotelből.
Ezúton szeretném megköszönni a sok sok kedvességet amit kaptunk .Már többször voltunk e szállodában és mindig megelégedve távoztunk.Szálloda személyzete,kedvessége elragadó,szép környezet pedig nagyon vonzó.Remélem a tavasz folyamán ismét vendégei lehetünk a hotelnak.
Tetszett a szálloda felszereltsége (wellness, sportolási lehetőség stb. ) , a kiszolgáló személyzet hozzáállása, az étkezés mennyisége és minősége. Nem tetszett hogy a szoba kilátás nem "idilli környezetre nyílt (raklap), valamint a zöld környezetben való elhelyezkedés (ami egyébként nagyon pozitív) indokolná a szoba bogarak elleni (poloska, darázs, nyáron gondolom szúnyog stb. ) védelem kialakítása (pl. szúnyogháló).
Barátaim voltak már a szállodában ők ajánlották. Jó hogy elmentünk,a wellness kiváló,szeretjük a kényelmes szállodákat,és wellnesst ,maradandó volt az élmény a város is szép volt,és persze az is szuper hogy csak simán átsétálhattunk Szlovákiába a hídon.
A szállón a kinti uszoda vize kicsit hűs :) volt de mivel szerencsések volunk az idő még szeptember közepén is jó volt,többször úsztunk benne,a párom minden nap. Imádtam a szállóban a gyönyörű festményeket!
Elégedetten távoztunk!A személyzet barátságos,kedves.Tisztaság a szobákba és a wellnesben.Az étteremben változatos és finom ételeket kaptunk!Szívesen vissza térnénk még több hosszú hétvégékre!
gyönyörű kilátás remek wellnes sok megnéznivaló Esztergomba amire sajnos nem is nagyon jutott idő a kiruccanás rövidsége miatt Az esti finom és bő választékú vacsora után még sétáltunk volna egyet de sajnos a Duna partra nem tudtunk lemenni Még ellátogatunk a szállodába.
Csendes helyen, gyönyörű kilátással rendelkező szálloda. A szolgáltatások színvonalával nagyon elégedettek voltunk, a hotel wellnessrészlege kiemelkedő. Csak ajánlani tudom.
Nagyon szép hétvégét töltöttünk a Bellevue hotelban! A szálloda nagyon szép! Gyönyörű a környék,csend van,pihenni kiválló! Amít negatívumként tudnék írni,hogy az ágyon az a pótmatrc lepedőstől elcsúszik,az erkélyajtót megemelve lehetett csukni,és kár hogy bukóra nem állítható,éjjel szívesebben aludtunk volna nyitott ajtónál mint légkondival.
A fürdőajtó szintén nehezen nyílik,sokszor az hittük bentragadunk! Összességében minden jó volt,a személyzet nagyon kedves,az ételek finomak,és bőséges a választék,a welnes pedig szuper!
Gyönyörű, tiszta szálloda. Modern és klasszikus is egyben. Személyzet figyelmes, segítőkész. Családbarát szálloda. Medencék minden igényt ki tudnak elégíteni, idősebbeket és fiatalokat, gyerekeket is. Az ételek bőségesek, és finomak. A reggelinél és vacsoránál bőven van választék. A szállodában található ajándékbolt üzemeltetője nagyon kedves volt. Jól éreztük magunkat, szívesen maradtunk volna még pár napot.