Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 903 városban járt márFelfedező - 2864 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57286 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. április 16. 23:49egyedül járt itt
Már régóta bosszankodtam azon, hogy amikor arra jártam, és úgy megörültem a nagy téren, a templom előtt lévő szépséges drótszobornak, ld. szelfipont, akkor és ott még nem tudtam, hogy vannak a tündérlánynak társnői is, és nem is olyan messze attól a helytől. De az ember visszatérő fajta oda, ahol tetszett neki valami.
Napfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), Kiskunmajsa
Még több kép (10 db) >>
2025. április 16. 22:13egyedül járt itt
Ez a cukrászda inkább Máté cukrászda, mintsem M és M, ugyanis az épület oldalára is, meg a blokkjára is Máté cukrászda van írva. Az M és M a kft. neve. Kiskunmajsa sétálóutcáján sétálva űztem a napfény-szobrokat, amikor belébotlottam. Nem volt rossz külsejű bolt.
M és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, Kiskunmajsa
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2025. április 16. 21:33egyedül járt itt
Egy hete volt tán, hogy az országúton megállított egy tábla, azaz visszafordított, amire ki volt írva, hogy "Platános kúria" arra. . . és egy földút. Én meg éppen éhes voltam, délután volt, aznap még nem ettem semmit, gondoltam, nézzük meg, mi ez, egy rom? Egy felújított, jól elzár magánbirodalom?
Platános Kúria Equestrian Mansion, BalástyaPlatános Kúria Equestrian Mansion, BalástyaPlatános Kúria Equestrian Mansion, BalástyaPlatános Kúria Equestrian Mansion, BalástyaPlatános Kúria Equestrian Mansion, BalástyaPlatános Kúria Equestrian Mansion, Balástya
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2025. április 16. 21:18egyedül járt itt
Szóval, nemrég nyílt valami sokadik új evőhely az Alleeban, és néha szoktam odajárni, hát észreveszem.
Chicken World - Allee, Budapest, BudapestChicken World - Allee, Budapest, BudapestChicken World - Allee, Budapest, BudapestChicken World - Allee, Budapest, BudapestChicken World - Allee, Budapest, Budapest
Még több kép (2 db) >>
32097
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 393 városban járt márFelfedező - 2795 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32097 feltöltött kép
2025. április 16. 20:36egyedül járt itt
Betértem Komáromban a Lipóti pékségbe is, ott mindig vannak barátságos leértékelések. Így volt ezúttal is. Vettem néhány mini croissant-t, ami épp le volt értékelve, továbbá egy kefírt. Kértem hozzá poharat, előbb kartont akartak adni, mondtam, hogy azt inkább nem, akkor kaptam egy rendeset. Jó volt itt elüldögélni.
Lipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, KomáromLipóti Pékség, Komárom
Még több kép (4 db) >>
Átlagos 2025. április 16. 20:33egyedül járt itt
A Korani egy átlagos albán pékség. Ki van írva vagy hat nyelven, hogy kenyér, egyedül a kruhot nem értettem, meg is kérdeztem, hogy az netán albánul van, mondták, hogy igen. Tanultam egy szót albánul, meg vettem egy mákos levelest, ami igen hamar elfogyott mákrajongó jóbarátomnak köszönhetően, én csak megkóstoltam. 600 ft volt. 3 pont a hely.
Korabi Pékség, KomáromKorabi Pékség, KomáromKorabi Pékség, KomáromKorabi Pékség, KomáromKorabi Pékség, Komárom
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2025. április 16. 20:30egyedül járt itt
Még a sörrajongók körében sem közismert tény, hogy a legendás Pilsner Urquellt, a Pilseni Ősforrást is megvette az egyik óriásmulti, az Asahi, mely egyébként a Dreher sörgyáraknak is a tulajdonosa ezidőtájt.
Mona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, Komárom
Még több kép (13 db) >>
Átlagos 2025. április 16. 19:26egyedül járt itt
Hát én nem is tudom. . . tele vagyunk már ilyen vasúti múzeumokkal, közben folyamatosan zajlik a fejünk felett, hogy egyre több vonalat szüntetnek meg éppen, tehát még több elhagyott állomás, sín, egyenruha, jegylyukasztó, nosztalgia, stb.
Domaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, DomaszékDomaszéki Vasútmúzeum, Domaszék
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2025. április 16. 17:37egyedül járt itt
És akkor itt van az Ásotthalom jelképévé vált hírhozó angyal. A templomkert sarkára épült, úgy hozza a hírt. Oldalról kicsit olyan, mint Kolodko Szenes Hannája, amikor kitör az égből, a felhőből, az arca pedig mint egy konyhásnéni egy kun általános iskolában.
Hírhozó Angyal, ÁsotthalomHírhozó Angyal, ÁsotthalomHírhozó Angyal, ÁsotthalomHírhozó Angyal, ÁsotthalomHírhozó Angyal, ÁsotthalomHírhozó Angyal, Ásotthalom
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2025. április 16. 16:27egyedül járt itt
Miután a túloldalon lévő Prémiumban ebédeltem, elhatároztam, hogy túljárok mindenki eszén, és az italomat máshol, azaz a szemben lévő McDonald's-ban fogyasztom el. Így egynapon kettő pörölycsapást mérek a többi értékelőre. Elég meleg van ma, ebbe már minden hideg belefér, szóval úgy álltam neki a pultnak, hogy talán valami fagylaltot meg valamit inni kérek.
McDonald's - Campona Drive, BudapestMcDonald's - Campona Drive, BudapestMcDonald's - Campona Drive, BudapestMcDonald's - Campona Drive, Budapest
Még több kép (1 db) >>