Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 248 városban járt márFelfedező - 282 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2388 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2024. november 23. 15:55a párjával járt itt
Rövidke ez a tanösvény, de nagyon kellemes hely. Bizonyára víz is szokott a padló alatt lenni, de most száraz volt. Interaktív így a kisebb gyerekeknek jó játék, ahogy láttuk is. Felnőtteknek egy séta a késő őszi zöldben.
Égerösvény Zalakaros, ZalakarosÉgerösvény Zalakaros, ZalakarosÉgerösvény Zalakaros, ZalakarosÉgerösvény Zalakaros, Zalakaros
Még több kép (1 db) >>
Kihagyhatatlan 2024. november 23. 15:48a párjával járt itt
A központtól néhány percre található ez a szépen rendben tartott tó. Kis híd vezet át a túloldalra. Az állatok élvezték a vizét novemberben is. Kellemes sétát tettünk itt.
Zalakaros Termáltó & Ökopart, ZalakarosZalakaros Termáltó & Ökopart, ZalakarosZalakaros Termáltó & Ökopart, ZalakarosZalakaros Termáltó & Ökopart, ZalakarosZalakaros Termáltó & Ökopart, ZalakarosZalakaros Termáltó & Ökopart, ZalakarosZalakaros Termáltó & Ökopart, ZalakarosZalakaros Termáltó & Ökopart, ZalakarosZalakaros Termáltó & Ökopart, ZalakarosZalakaros Termáltó & Ökopart, Zalakaros
Még több kép (7 db) >>
Kihagyhatatlan 2024. november 23. 15:39a párjával járt itt
A fő út mellett, parkosított részen találhatóak ezek a szép szobrok, emléket állítva az első kormányunknak. Emlékezzünk nagyjainkra, időzzünk el itt néhány percig.
Gróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai, ZalakarosGróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai, ZalakarosGróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai, Zalakaros
Kihagyhatatlan 2024. november 23. 15:17a párjával járt itt
Ez egy új és modern templom, mögötte a plébániával. Bemenni nem lehetett, de az üveg ajtón keresztül láttuk a szép belső teret is. Gondozott parkjában hasonló stílusban készült stációk állnak. Érdemes körbe járni és kicsit elidőzni e Szent helyen.
Isteni Irgalmasság templom, ZalakarosIsteni Irgalmasság templom, ZalakarosIsteni Irgalmasság templom, ZalakarosIsteni Irgalmasság templom, ZalakarosIsteni Irgalmasság templom, Zalakaros
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2024. november 23. 15:12a párjával járt itt
Hatan érkeztünk a reumatológus által felírt kezelőlappal. Sajnos egyikünknek sem tudtak időpontot adni kezelésre. / tangentor, masszázs, szénsavas, vizitorna/. Foglalás után telefonon érdeklődtem, azt mondták előre nem lehet időpontot foglalni. Szerencse hogy nem hosszabb időre mentünk, hogy nem sikerült kezelést
kapnunk. Amúgy minden tökéletes volt.
Kihagyhatatlan 2024. november 23. 15:06a párjával járt itt
A szállodából lovaskocsival mentünk ki a farmra és így is jöttünk vissza. Csend és nyugalom honolt a birtokon csak mi voltunk a vendégek. A sok szabadon lévő kutyus rögtön jött üdvözölni minket. Vezetéssel bejártuk a farmot, ahol az állatok nagy területen vidáman élnek, majd a jurtákban megnéztük a Honfoglalás kori kiállításokat és a várat ahol jobb időben az előadások folynak.
Garabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, GaraboncGarabonciás Farm és a 7 Vezér Történelmi Kalandpark, Garabonc
Még több kép (15 db) >>
2024. november 23. 14:22a párjával járt itt
Ez egy szép és modern szálloda, kedves személyzettel. Nagy előny, hogy a saját farmjukról érkezik az étkezési alapanyag jelentős része. Az ételek finomak, tájjellegűek. A látványkonyhában is vacsoránál mindig sütöttek pl. palacsintát, fánkot, lángost. A szoba kényelmes, az ágy is, mindennek van helye több napos tartózkodáshoz.
Hotel Aphrodite, ZalakarosHotel Aphrodite, ZalakarosHotel Aphrodite, ZalakarosHotel Aphrodite, ZalakarosHotel Aphrodite, ZalakarosHotel Aphrodite, ZalakarosHotel Aphrodite, Zalakaros
Még több kép (4 db) >>
Átlagos 2024. november 23. 13:27a párjával járt itt
Aránylag tiszta kényelmes szoba,az étel nagyon ízletes volt. Egy megjegyzést szeretnék észrevételezni a 317-es szobában voltunk ami tele csatorna szaggal,hiába szellőztettünk az megmaradt. Szeretném ha utána néznének mi ugyan szóltunk a recepción . A 3. emeleten senki nem észlelt hasonlót a szomszédaink sem.
Kiváló 2024. november 23. 13:22barátokkal járt itt
Mindennel maximálisan elégedettek voltunk,éppen ezért már nem először volt foglalásunk a hotelben . Először még felújitás előtt voltunk,. /az igazán régen volt/de akkor is már tetszett. Örültünk a fürdőjegyeknek és ha rossz idő is van /mint most volt/ nem kell kimenni az utcára ,hogy a fürdőbe jussunk.
Kiváló 2024. november 22. 20:41a párjával járt itt
Két éjszakát töltöttünk itt, az elhelyezés kiváló rendezett tiszta szoba kényelmes franciaággyal. Az étteremben finomakat ettünk. A welness részlege kiváló,átjárás biztosított zárt folyosóval a mellette lévő Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe. A személyzet segítőkész és toleráns.