Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű 2025. február 15. 8:41a párjával járt itt
Sajnos NULLa csillagot nem lehet adni, ezért kénytelen voltam adni egyet, de sajnos nem érdemlik meg! Valentin napra érkeztünk, mert izgalmasnak ígérkezett a vacsora, és jónak a program! A vacsoráról nem tudok írni, mert több, mint 2 óra után az előételt sem sikerült megkapnunk! A rendelt italoknál mást hoztak mint amit kértünk, de ez már elenyésző probléma volt!
Kiváló 2025. február 15. 6:23gyerekekkel járt itt
Egyetlen hátrányt tapasztaltam, számomra nem volt egy értelmű a foglalásnál, hogy a szobával egy épületben lévő fürdő nem gyerek barát. Így a fürdő megközelítése az időjárás miatt kicsit macerás volt.
A szoba az étterem kifejezetten gyerek barát volt ami nagyon tetszett, és rengeteg lehetőség volt lekötni a kisfiamat.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 869 városban járt márFelfedező - 2731 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 15. 0:12egyedül járt itt
Egy kastély azonnal megálljt parancsol, ha arra vetődik az ember. Aztán persze vannak pazarul rendbehozott, mesebeli kastélyok, meg vannak romok is, meg a kettő között az elképzelhető mindenféle állapot létezik. Ne feledjük, egykor Magyarországon több mint 3000 kastély volt (meg sokszázezer parasztház, jobbágykunyhó. . . ).
Stern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, Egyed
Még több kép (11 db) >>
Kiváló 2025. február 14. 22:52a párjával járt itt
Azért mégis csak a szeretet és szerelem ünnepe van, mondok is az asszonynak, hogy te asszony, ne verjük már mindig a fogunkhoz a garast, mert vagy a garas törik el vagy a fogunk, a dentálhigiénés szakember is megmondta menjünk el egy étterembe végre, oszt mulassuk ki magunkat! Így esett a választás idén a Jardinette vendéglőre, mégsem egy piaci büfé, lehet ott vacsorázni rendesen.
Jardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, BudapestJardinette Kertvendéglő, Budapest
Még több kép (20 db) >>
Kiváló 2025. február 14. 21:08a párjával járt itt
Számomra mindig is nagy élmény náluk enni hisz mindig finom az étel és kedves a kiszolgálás, kiadósak az ételek is. Mindenkinek ajánlani tudom
Halászcsárda Vendéglő, SzarvasHalászcsárda Vendéglő, SzarvasHalászcsárda Vendéglő, Szarvas
Kiváló 2025. február 14. 19:58a párjával járt itt
Nagyon finomak a sütemények, de a a mogyorós csoki mind az ét-, mind a tejcsoki páratlanul finom! Évek óta járunk Gyulára, de ezt a cukrászdát soha nem hagyjuk ki! A hely is nagyon kulturált és az eladók is nagyon kedvesek, figyelmesek. Mindenkinek ajánlom, hogy ha arra jár, térjen be egy süteményre és feltétlenül vásároljon a csokoládéból, vagy a csokidesszertekből!
Kiváló 2025. február 14. 18:04a párjával járt itt
Nagyon meglepett a hatalmas sarokfürdőszoba, a külön WC, a hatalmas erkély, amely a parkra nézett. A légkondira ráférne egy kis javitgatás, kicsit nyikorgott, de éjszakára úgysem használtuk. A személyzet rendkivül kedves, rengeteget dolgoznak: szeretném itt is kiemelni Miklóst.
Kiváló 2025. február 14. 16:25egyedül járt itt
Kedves mosolygós segítőkész személyzet. A szoba minden igényt kielégített. Tiszta és meleg Szépen izlésesen berendezett . Az ágy kényelmes. Az ételsor kiválló! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Voltak különlegességet amik külön dijazást érdemelnének. A welnwess és a fitnesz minden igényt kielégít.
2025. február 14. 13:03a párjával járt itt
Már többször jártunk a szállodában, sok meglepetésre nem számítottunk. A tisztaság, ételek, kiszolgálás, személyzet rendben volt. Amiben remélhetőleg lesz változás, az a wellness részleg- szauna világ - felújítása. Nagyon rászorulna már. Olyan igazi retró érzése van az embernek. Remélem hamarosan sort kerítenek rá!
Átlagos 2025. február 14. 11:35a párjával járt itt
Ételek ízletesek, választék gyenge, 2, max 3 féle étel. Desszert szinte semmi, gyümölcs ritka, szóval SZEGÉNYES.
A TV készülék jó, nagyméretü, de csak 5 magyar M csatornák RTL, TV2, a többi 6 idegennyelvü.
Ez erősen kifogásolható és diszkriminatív!
A gyógyvíz 4, illetve 5 órakor zár!?!?!? Érthetetlen.