Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 390 városban járt márFelfedező - 2742 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30625 feltöltött kép
Gyenge 2025. február 10. 19:54egyedül járt itt
Többezer értékelés igazolja, hogy jót igyekszem nézni mindenütt, ahol lehet. De van, ahol nem lehet. Az Abony határában működő Bagoly nevű kocsma büfé lottózóban a kiszolgálás barátságtalan, a köszönömre nincs válasz, a beltér hangulattalan, az italválaszték színvonaltalan. Nem ajánlom a helyet senkinek. .
Bagoly büfé lottózó, AbonyBagoly büfé lottózó, AbonyBagoly büfé lottózó, AbonyBagoly büfé lottózó, Abony
2025. február 10. 19:47egyedül járt itt
Nincs fontosabb a személyességnél, annál, hogy a vendég érezze, hogy nem egy automata áll a pult másik oldalán, akinek mindegy, hogy a vele szemben álló mit gondol és mit érez.
Itt egy kedves hölgy megpróbált rábeszélni nagyon aranyosan egy hotdogra, mintegy kitalálva a gondolatom, de nem sikerült neki, ellenálltam a kísértésnek és csak egy kávét kértem. Ami hozta a szokásos korrekt minőséget.
Tisztes négy pont a hely.
Fresh corner, Abony, AbonyFresh corner, Abony, AbonyFresh corner, Abony, AbonyFresh corner, Abony, Abony
2025. február 10. 19:46a párjával járt itt
Másodszorra voltunk itt, a kiszolgálás a vacsoránál döccenősen ment, bár szerintünk teltház volt, udvariasak voltak a felszolgálók, a wellnesbe sajnos egy 4 fős baráti társaság beült a jakuzziba kora délután, este fél 7-ig nem vették észre, hogy más is beülne pár percre, de erröl nem Önök tehetnek. Amúgy minden tetszett.
Átlagos 2025. február 10. 19:40egyedül járt itt
A Peze pékség másik egysége kinnebb esik a központtól, méretre kisebb, a választék színvonala hasonló, ez is egy albán hely, a szokásos termékekkel, amit sokfelé láthatunk. Itt egy túrós pitére esett a választásom, ami nem volt élvezhetetlen szerencsére, de nagy élmény sem. A szokásos 3 pontot tudom felajánlani.
Peze pékség 2, AbonyPeze pékség 2, AbonyPeze pékség 2, AbonyPeze pékség 2, Abony
Kiváló 2025. február 10. 18:51egyedül járt itt
Minden tökéletes volt! ! ! ! . . . csak 1 valami bosszantott fel,a nevem el volt írva a foglalásnál a visszaigazolás rendbe volt,viszont a bejelentkezésnél a hotelben már nem találták a foglalást,csak a szám szerint amit az e-mailben kaptam. . .
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 869 városban járt márFelfedező - 2731 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 10. 18:46egyedül járt itt
Hát ez egy kicsit megtorpanós volt, jó, bevallom, valami nagyobbra számítottam. Láttam a térképen előzőleg, hogy van a Mikulásról szobor a településen (nekem kisgyerekkoromban nem Télapó volt, hanem Mikulás mindig, csúcsos püspöki süveggel), hát persze, hogy van róla szobor, végül is ez Rábaszentmiklós és nyilván ő a védőszent.
Szent Miklós püspök szobra, RábaszentmiklósSzent Miklós püspök szobra, RábaszentmiklósSzent Miklós püspök szobra, RábaszentmiklósSzent Miklós püspök szobra, RábaszentmiklósSzent Miklós püspök szobra, Rábaszentmiklós
Még több kép (2 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. február 10. 18:31egyedül járt itt
Turkáltam az ittjartamon, aztán na, nézd már! itt az Apáthy szikla és nem értékelte még senki? ? Hogy van ez? Ma szépen sütött a nap, hát lássunk világot, cél az Apáthy, a 11-es busz, mint a múltban már annyiszor, megint felvisz oda. Szerencsére az ittjartam egy személyes élmény-oldal, szóval, szabad szubjektívnek lenni, a nyers puszta tényeken és sivár, unalmas adatokon felül, szóval hát, na.
Apáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, BudapestApáthy-szikla, Budapest
Még több kép (34 db) >>
Érdekes 2025. február 10. 18:00egyedül járt itt
Szóval, először is, nem könnyű bejutni, ha csak egyedül vagy. Óvatosan telefonálgattam, mielőtt elmentem Rédére, néhány telefonszám rossz volt a netről, aztán megkaptam, megtaláltam az igazit, aki nem volt más, mint az az ember, aki beengedhet ide, de lehűtötte a kedvemet, hogy egyedül nem lehet, csak öten.
24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde24 fenyő múzeum, Réde
Még több kép (51 db) >>
Átlagos 2025. február 10. 16:57egyedül járt itt
Fűzfa büfé valójában kocsmaként működik, ki tudja, lehet, hogy valamikor a homályba vesző múltban büféként működött, minden esetre ottjártam idején már nem szolgáltak fel ételeket. Az italválaszték kommersz, érdektelen. Kértem egy Kőbányait meg egy szódát, 550 forint volt a számla. 3 pont a hely.
Fűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, Abony
Még több kép (4 db) >>
Átlagos 2025. február 10. 16:51egyedül járt itt
A Dreher sörözőben nagyon barátságos a törzsközönség. A pultos épp nincs a helyén, az egyik vendég beugrik és kiszolgál, de a pénzt már nem veszi el, azt a közben visszaérkező csapos kezeli. Az árak meglepően kedvezőek, egy kisüveges Pilsner Urquellt kértem elvitelre, és egy pohár szódát helyben, 535 forint volt a számla.
Dreher söröző, AbonyDreher söröző, AbonyDreher söröző, Abony