Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű 2025. január 8. 15:14a párjával járt itt
Szilveszteri csomagnak lett eladva de semmi nem volt szilveszterkor. Négy csillagos nak adják de nincs étterem de még szobai rágcsák sem. Wellnesnek mondják de a szauna csak du-n üzemel 70-80 fokon a 4 személyes "jacuzzi" túl savazás miatt még marta a testem ,a fúvókák helyén sebek keletkeztek. Ezt a személyzet egy lejárt szav.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 39 városban járt márFelfedező - 66 helyen első értékelő4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1426 feltöltött kép
2025. január 8. 12:53a párjával járt itt
Teljesen oké ázsiai étterem, ahol ugyan nem kaptunk csúcs gasztroélményt, de elégedetten távoztunk. Magyarul senki sem beszél a felszolgálók közül, viszont mindenki szuper kedves. A számla végösszegéhez 12% szervízdíjat számolnak, a kiszolgálás gyors, az étterem tiszta, a hangulata kellemes.
94' Konyha & Bár, Budapest94' Konyha & Bár, Budapest94' Konyha & Bár, Budapest94' Konyha & Bár, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2025. január 8. 10:36egyedül járt itt
Nagyon kedves és segítőkész személyzet. Sokan voltunk a szállodában,de semmi zsúfoltság nem volt,kényelmesen,és kellemesen lehetett pihenni. Az ételek finomak,frissek voltak,sokan leírják kiemelve,hogy milyen a kávé,nos itt nagyon finom,jó a gép is. Megismertük a Hajdúszoboszlói Pávai vizet amit azóta is előszeretettel fogyasztunk.
Kiváló 2025. január 8. 8:22gyerekekkel járt itt
Nagyszerű két napot töltöttem el a családommal Gyulán, az Aqua Hotelben. A személyzet nagyon kedves, barátságos, segítőkész. Két légterű apartmanban laktunk a 4. emeleten mely nagyon tiszta és tágas volt, kényelmesen elfért a mi 5 tagú családunk. A félpanziós ellátással is teljesen elégedettek voltunk.
A hotel elhelyezkedése is kiváló!
Nagyon jó ár-érték arányú szálloda!

2025. január 8. 5:49a párjával járt itt
1 éjszakát töltöttünk itt a párommal. Nem sokat tartózkodtunk a szobában. Mivel Szilveszter volt ezért választottuk ezt a belvárosi szállodát, hogy gyalog megközelíthető legyen a központ. Modern volt a berendezés, a fűtés beindításával akadt egy kis gondunk, mert érintő kártyával és telefonról lehetett csak bekapcsolni, de aztán sikerült végül.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2667 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52904 feltöltött kép
2025. január 7. 23:19a párjával járt itt
Zalakaroson először a Bodahegyi útra akartunk menni enni, ott néztem ki magamnak valamit az ittjartamról. Kiderült, hogy egy kanyarban több étterem is van egymás mellett, de kivétel nélkül mind elhagyatva, zárva. Hát a településnek ez a része télen nem működik.
Tóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, ZalakarosTóth Gasztró Étterem, Zalakaros
Még több kép (14 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. január 7. 21:16a párjával járt itt
Uhh, ez tényleg jó, ezt csak dicsérni tudom. Szép napsütésben szép tavacska partján ott áll a rendbehozott malom. Na, nem úgy rendbehozott,, hogy működik is, azért annyire nem, de múzeumnak mindenképp. Tehát elsétálsz a Pajta kávézóba, és ha jól viselkedtél, jó arc vagy, és fizettél is, akkor megkapod a kulcsot és a tiéd a malom.
Kerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, SzécsiszigetKerka Vizimalom Múzeum, Szécsisziget
Még több kép (45 db) >>
Érdekes 2025. január 7. 20:20egyedül járt itt
Nemrég röppent fel a hír, hogy (népszerűen elterjedt nevén) Kolodko Mihály új miniszoborral lepte meg a fővárost, és az sem véletlen, hogy hol van. Ilyenkor a rajongók pár napig az idegösszeomlás szélén tántorognak, amíg ki nem derül, hogy hová kell szaladni rajongani. Két medvéért: Hát hová? A Medve utcába.
Kolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, BudapestKolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, BudapestKolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, BudapestKolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, BudapestKolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, BudapestKolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 28 városban járt már
2025. január 7. 20:06a párjával járt itt
A szálloda nagyon jó helyen van, a sétáló utca elején. Kényelmes, ingyenes parkolás. A szobák tágasak, kényelmesek, szépen berendezettek, tiszták. A takarítás elsőrangú, ami ma nagyon ritka még a magyar négy csillagos szállodákban is. A reggeli külön fizetendő, ezért újév reggelén nem is vettük igénybe, mert egy perccel sem hosszabbították meg a reggeli időt .
Gyenge 2025. január 7. 19:57a párjával járt itt
Jakuzzi az emeleten hónapok óta nem működik,ennek ellenére a foglalásnál a jakuzzi fel volt tüntetve, sőt,a recepciós érkezéskor ajánlotta is, majd később közölte velünk,hogy tévedett, hónapok óta nem üzemel a jakizzi. A wellness részlegen a medence hőfoka kevés volt, többen szóltunk,hogy fázunk, nem történt semmi, így a wellness részleget nem használtuk tovább.