Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 389 városban járt márFelfedező - 2707 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30196 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 6. 14:42egyedül járt itt
A Millennium étterembe a minap tértem be valami gyorsat enni. Gyrost, falafelt adnak meg készételeket, a falafel mellett döntöttem, a pultban sorakozó fogások szemre nem nyertek meg. Élvezhető volt, átlagosnak mondanám. 1700 forintot megért 2025 elején. Egy alkoholmentes Peronit kértem mellé, az 650 ft volt. A beltér tágas, galériázott, kissé jellegtelen. 3 pont a hely.
Millenium Étterem, BudapestMillenium Étterem, BudapestMillenium Étterem, BudapestMillenium Étterem, BudapestMillenium Étterem, BudapestMillenium Étterem, BudapestMillenium Étterem, BudapestMillenium Étterem, BudapestMillenium Étterem, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Átlagos 2025. január 6. 14:28egyedül járt itt
A Kakas presszó betértem ismét, múltkor nem számoltam be az élményről. Az italfelhozatal átlagos fővárosi szinten, az Asahi portfólió söreit kínálják, amiből vagy nyolcat csapolnak is, szerencsére ezek között van a Pilsner Urquell, ami nagyjából a legjobb nagyipari multisör, ami kies hazánkban kapható. Ebből kértem egy pohárral.
Kakas Presszó - Deák Ferenc tér, BudapestKakas Presszó - Deák Ferenc tér, BudapestKakas Presszó - Deák Ferenc tér, BudapestKakas Presszó - Deák Ferenc tér, BudapestKakas Presszó - Deák Ferenc tér, BudapestKakas Presszó - Deák Ferenc tér, BudapestKakas Presszó - Deák Ferenc tér, BudapestKakas Presszó - Deák Ferenc tér, BudapestKakas Presszó - Deák Ferenc tér, BudapestKakas Presszó - Deák Ferenc tér, Budapest
Még több kép (7 db) >>
2025. január 6. 14:17egyedül járt itt
A Muterbe betértem újra a minap. Ezúttal jobb benyomással távoztam. A fizetéskor a kártyaleolvasó ugyan megkérdezni, hogy akar-e az ember borravalót adni, miközben a számlán már van felszolgálási díj. Ezzel együtt nem volt ez rossz, a dizájn megnyerő, a zene jobb volt, mint a múltkor és azt is értékeltem, hogy van az italválasztékban kézműves sör egy parányi brew pubból, a Parabolic Lazarusból.
Muter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, BudapestMuter Café & Beer, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Kiváló 2025. január 6. 13:45családjával járt itt
Tatabányára mentúnk látogatóba. Barátaink ajánlották a helyet. Kicsit olvasgattam az értékeléseket mielött foglaltam. Volt néhány negatív kritika de azért ezt választottuk. Nagyon jól tettúk. A hely modenr,tiszta és minden igényt kielégít. Volt böven személyzet a nem kevés vendégre.
Kiváló 2025. január 6. 12:19a párjával járt itt
Az ételek finomak, sokan járnak ide, esetleg érdemes asztalt foglalni. A kiszolgálás gyors és kedves. Az illemhely tiszta. A parkolás kicsit nehézkes, de megoldható.
2025. január 6. 5:40a párjával járt itt
Kedves címzett! Mi 2 házaspár voltunk az Önök szállodájában a vártnál is kellemesen csalódtunk. A wellness részlegükben nagyon szép volt tiszta szerintünk még a képek alapján nagyobb is mint képzeltük. Nagyon meg voltunk elégedve mind a takarító mind pedig a vendéglátó személyzettel.
Kiváló 2025. január 6. 5:39a párjával járt itt
Nagyon jó a wellness részleg. Kiváló ételek, kedves személyzet.
Az I-es épületben volt a szoba, messze volt illetve ki kellett menni az épületből hogy eljussunk a medencékhez, ez kissé kényelmetlen volt a hidegben.
A szobákra ráférne egy alapos felújítás, a matrac nagyon kényelmetlen, kifeküdt, minden rugóját érezni lehet hogyha ráfekszik az ember.
Kiváló 2025. január 5. 22:45a párjával járt itt
A felújított szoba nagyon szép, tiszta, kényelmes volt (egyetlen hibája, hogy az ágy gurulós). Kilátás csodaszép, praktikus, hogy a Volánbusz a szálloda előtt áll meg, mellyel könnyedén be lehet közlekedni a városba. A szilveszteri gálavacsora kitűnő volt, a hajnali lencse is az éjféli pezsgős koccintás, a Himnusz együtt éneklése valamint az operett és salsa műsor is nagyon közvetlen és szórakoztató volt.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2667 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52904 feltöltött kép
Érdekes 2025. január 5. 22:08a párjával járt itt
Na, fogadjunk, hogy Őriszentpéteren csak a híres Árpád-kori templomot ismered? Mert az a turistás. Ez meg nem. Pedig elég látványos, és jól látható helyen is van, a települést átszelő két nagyút körforgalmánál. Nejem a helyi termelői piacra vágyott, én meg észrevettem, hogy hopp, ember jön ki a templomból, ezért aztán rárohantam.
Református templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, ŐriszentpéterReformátus templom, Őriszentpéter
Még több kép (16 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
2025. január 5. 21:09kollégákkal járt itt
Kicsit szélsőséges lett az értékelésem, több alkalom alapján írok egy aktuális értékelést. A Gozsdu-negyed közelében lévő hely szerintem igazán csinos, hangulatos, tényleg profin adja a vintage hangulatot, a sok virágdísszel. Az első helyiség a cukrászda (Sweet by Vintage), majd a folyosóról lehet bemenni a hátsó traktusban lévő éttermi részbe.
Vintage Garden, BudapestVintage Garden, BudapestVintage Garden, BudapestVintage Garden, BudapestVintage Garden, BudapestVintage Garden, BudapestVintage Garden, BudapestVintage Garden, BudapestVintage Garden, BudapestVintage Garden, BudapestVintage Garden, BudapestVintage Garden, BudapestVintage Garden, Budapest
Még több kép (10 db) >>