A mi benyomásunk összességében pozitív volt. A hely továbbra is rendkívül népszerűnek tűnt (szóval akkor annyira borzasztó mégsem lehet. . . ), inkább magyar vendégek, külföldiek csak elvétve, inkább a magyar ismerősökkel, rokonokkal együtt jönnek, életkor szempontjából közép- és idősebb korúak is, illetve hétvégén, szünidőben családok. Buszvégállomás, illetve ingyenes parkoló a bejárat előtt. Mi meg gyalogosan érkeztünk, az erdőn át. Tetszett, hogy 5 féle menü közül lehetett választani, a 3 fogás ára 3000-3700 Ft között alakul, szerintem nagyon korrekt. Igaz, csak hétköznap és ebédidőben érhető el. A normál étlapon levesek 1500-2000 Ft között, főételek 3000-7000 Ft között, a lazac steak volt talán a legdrágább, de ez az ár tartalmazta a köretet is. A D menüben kapros palócleves, grillezett sajt friss kevert salátával, desszertként vargabéles szerepelt (3500 Ft), a sertésflekken hasábburgonyával 4290 Ft. Érdekes volt a Folly Fenyőrügy szörp (990 Ft/ 5 dl), nem is ittam még ilyet máshol. Staropramen sört csapolnak, 1290 Ft a korsó, ami itt 5 dl. Kóstoltunk még Szicsek pálinkákat, ócseresznye és birs ízben 1490 Ft, ill. 2190 Ft /4cl. Pozitívum, hogy nincs kötelező szervizdíj, viszont a borravalót pozitívan fogadta a személyzet. Az ételekre elég sokat kellett várni, de ezt forgalomfüggő. A menüben a leves kiadós, a főétel viszont zóna adag, de én így sem tudtam megenni mind a 3 fogást.