Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Gyenge 2025. január 5. 14:47kollégákkal járt itt
A Mester utcai török típusú gíroszozó mögött több évtizedes múlt van, emlékszem, hogy buli után sokszor utolsó mentsvárként éjjel itt még lehetett valami ennivalót találni. Mondjuk én akkor sem voltam éppen elájulva a helytől, de a baráti körben többen kedvelték, árban is kedvező volt, hatalmas adagot adtak.
Mester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, Budapest
Még több kép (15 db) >>
2025. január 5. 14:31a párjával járt itt
Szilveszteri csomag. Elégedett voltam a szolgáltatásokkal. Nem luxus, de majdnem minden kitünő volt. A személyzet kedves és segitő kész volt. Az éjféli csülök még füszeresebb és sültebb lehetet volna. Nagyon jót táncoltunk, jó bulis hangulat volt. Sajnos hajnali 03 kor nem volt meleg víz fürdéshez, de megbeszéltük.
2025. január 5. 14:27gyerekekkel járt itt
Augusztusban, az egyik legforróbb nyári délutánon nem volt éppen a legokosabb ötlet éppen itt enni, de így alakult, hogy a munkából hazafelé jövet erre jöttem, és az ínycsiklandó illatoktól elcsábultam. Ez egy görög stílusú gíroszozó a Margit híd budai hídfőjénél.
Heureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, Budapest
Még több kép (10 db) >>
2025. január 5. 14:17barátokkal járt itt
Hangulatos erdőszéli kisvendéglő a II. kerület zöld, természetközeli, kirándulós részén, Szépvölgy és Hármashatárhegy között. Nem gondoltam volna, hogy már 10 éve annak, hogy az előző értékelést írtam. Közben úgy látom, elég vegyes vélemények érkeztek másoktól, néhány nagyon negatív is.
Fenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, Budapest
Még több kép (21 db) >>
2025. január 5. 14:08a párjával járt itt
A szilveszteri vacsora asztala nem volt az eredeti állapotában használható, túl zsúfolt volt,
A szobát csak a közölt időpont után lehetett elfoglalni, nem volt törölköző.
Ezektől eltekintve minden megfelelő volt, a szálloda nagyon tetszett, a besorolásánál kedvezőbb feltételekkel rendelkezett.
A személyzet udvarias és segítőkész volt.
Kiváló 2025. január 5. 13:13egyedül járt itt
Az utcáról jól látható termékek, és gyors kiszolgálást láttam amint bementem rám nézett és kedvesen köszönt a fiatal hölgy. Udvarias volt és tisztaságot találtam, így eldöntöttem helyben fogyasztom el, gyorsan megkaptam a finom friss pisztáciás croasont és a mellé rendelt kávém is.
Legközelebb is erre járok felkeresem!
Köszönöm
Mátyás Pékség by Lisboa, Budapest
Szörnyű 2025. január 5. 12:25barátokkal járt itt
A családi szoba kicsi, a szekrény kevés, 4 főre hirdetett, de csak 2 felnőttnek megfelelő. A kinyitható kanapé a föld szintjére nyílik (alig lehet róla felállni) hepehupás és felnőtt számára rövid, kifejezetten kényelmetlen. 106-os szobát nem ajánlom, a háló ablaka a wellness átjáró folyósóra néz, az erkély pedig a wellness pezsgőfürdőjébe.
Gyenge 2025. január 5. 12:02a párjával járt itt
Szocializmusból maradt szálloda, ahol a szobákat kicsit felújították, de az ágy kényelmetlen, telefont nem tudsz tölteni, mert nincs dugalj, ami van az is lóg a falból veszélyesen. A szekrények kritikán aluliak. A fogadó ital termoszból kiöntött előre elkészített cukros víz-tea. A lift, a folyosó szörnyű.
Kihagyhatatlan 2025. január 5. 11:48csoporttal járt itt
Vác remete szobrát a helyi illetőségű Kapás Sándor szobrászművész készítette 1908-ban, amelyet több alkalommal helyeztek át a városon belül. Eredetileg a Konstantin térnél lévő Emericana egyesületi ház oldalánál állt, majd a Géza király téri Közgazdasági Szakközépiskola kertjébe került.
Boldog Vácz Remete, VácBoldog Vácz Remete, VácBoldog Vácz Remete, VácBoldog Vácz Remete, Vác
Még több kép (1 db) >>
Érdekes 2025. január 5. 11:28csoporttal járt itt
Na, ilyet sem láttam még, ez szó szerint érdekes és ötletes. A sétányon mentem a Vár felől délről észak felé, a városközpont felé, amikor még a Zenepavilon előtt a bicikliút mellett láttam meg ezt a "valamit". Ez egyébként egy speciális biciklitároló itt a sétányon, a Duna-parton.
Bicikli fa, VácBicikli fa, Vác