Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. március 15. 16:51a párjával járt itt
Mióta fel fedeztük a helyet minden alkalomból ide jövünk ebédelni. Tökéletes az étel nagy az adag és kedvesen tisztelettel szolgálnak ki! Mindig örömmel térünk vissza!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 882 városban járt márFelfedező - 2800 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 56074 feltöltött kép
Átlagos 2025. március 15. 16:43egyedül járt itt
Ezt célzottan kerestem, a neten találtam, mint látnivalót, nevezetességet, hááát. . . ilyen. Mit mondjunk erről? Olyan, mint egy betonbunker. Körbejárod, sehol egy csap, kifolyás, ajtó, semmi. A tetején áll valami harcos fazon szobra, pajzsa is van, azon meg kettőskereszt.
Apácák kútja, PincehelyApácák kútja, PincehelyApácák kútja, PincehelyApácák kútja, PincehelyApácák kútja, Pincehely
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3760 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 106087 feltöltött kép
Érdekes 2025. március 15. 16:18egyedül járt itt
Makóról autóval mentem át, mert a térképen szörfözve a közelben rátaláltam erre a kastélyra. Megérkezve szomorú látvány fogadott. A valaha csodás, impozáns kastély romosan, omladozva, lepusztulva, de mégis stabilan állt a falu szélén. A falut a Rónay család idejében még Zombornak hívták, neve és története a 18.
Rónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, KiszomborRónay-kastély, Kiszombor
Még több kép (11 db) >>
Érdekes 2025. március 15. 13:45egyedül járt itt
Gondolkodtam is rajta, hogy mi lehet bennem a baj. . . míg mások napi 17 kocsmával rombolják a májukat, vagy nyolc cukrászdában facsarják ki a hasnyálmirigyüket, én meg ilyen fura kastélyokba meg templomokba járok kísérteni, de hát szerencsére nem vagyunk egyformák. Meg hátha sikerül tippeket adni valakinek egy-egy jó kiránduláshoz.
Strasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, IgarStrasszer-kastély romjai, Igar
Még több kép (33 db) >>
Kiváló 2025. március 15. 12:27a párjával járt itt
2025. 02. 28. -tól töltöttünk egy hétvégét a szállodában születésnapomra tekintettel. Azért csak most írom értékelésem, mert úgy gondolom, el kell telni egy kis időnek, hogy minden letisztuljon. Ugye utazás elött a legfontosabb teendő a megfelelő szálloda kiválasztása, nos már több év óta benne volt a bakancslistámban Sümeg, de most megvalósult.
Érdekes 2025. március 15. 12:07egyedül járt itt
A Margit körúton sétáltam, amikor valamilyen rejtélyes ötlettől vezérelve a Mechwart lépcső felé vettem az irányt, a Mechwart liget felé. Legnagyobb meglepetésemre a lépcső tetején egy óvóhely nyitott bejáratára bukkantam. Nem is tudtam ennek a helynek a létezéséről korábban!
Óvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2025. március 15. 10:52a párjával járt itt
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Nagyon finom és választékos, bőséges volt az étel. A személyzet kedves barátságos és segítő kész volt. A tisztaság átlagon felüli. Átjárás az Erzsébet fürdőbe tökéletes volt és a szálloda wellness is nagyon jó. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos, hogy még visszamegyünk. Köszönünk mindent: Lajos és Neje.
Átlagos 2025. március 15. 10:20egyedül járt itt
Újabb rejtélyes értékelés eltűnés, de ki bánja,,,,? A Burger King a Westend Bevásárlóközpont egyik legrégebben meglévő, folyamatosan működő egysége, bár ha emlékeim nem csalnak, ők is váltottak már bérleményt itt az évek során. Szomszédaik balról a népszerű olasz tésztás és pizzéria-lánc egyik tagja (B.
Burger King - Westend, BudapestBurger King - Westend, Budapest
32011
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2788 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32011 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 15. 9:25a párjával járt itt
Meglepődöm időnként, amikor azt látom, hogy olyan helyeket, ahová évtizedek óta visszajárok még nem értékeltem ezen a fórumon. Márpedig az utóbbi napokban több ilyen élményem is volt.
Auguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, Budapest
Még több kép (6 db) >>
32011
Kiváló 2025. március 15. 9:15a párjával járt itt
A Wafunak két egysége is működik a Kazinczy utcában, az egyik egy egyszerű ramen bár magasított székekkel, a másik viszont egy izakaya, nagyon leegyszerűsítve egy japán tapas bár, amelyik az utcának a Dohány utcával képezett sarkához áll közel.
WAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, Budapest
Még több kép (13 db) >>