Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2024. november 17. 20:10egyedül járt itt
Tiszacsécsén annyi jó élmény ért, hogy ráadásként megkapni hozzá ezt a templomot is, hát. . . nehezen tudnék mit hozzáfűzni. A tornya (ahogy annyi más templomnál is) a mellette álló fa harangláb, mellette meg ez a kazettás mennyezetű gyönyörűség. Valamennyire már rákészültek a falu Betlehemjének felállításra is, ide behorták a majdan szereplő figurákat, ha jól láttam.
Református templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, TiszacsécseReformátus templom, Tiszacsécse
Még több kép (12 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Gyenge 2024. november 17. 15:54családjával járt itt
A szoba padlásszoba, ami nem tragédia, ha előre közlik. Retró bútorok, illetve annak tünnek. Az éjjeliszekrényen alig fér el a mobiltelefon, a lámpa olvasásra alkalmatlan. A 3 fogas a tükörnél van, tehát gyakorlatilag nem haszálható főleg így télen kabátokkal. A 4 csillagos konyhai rész elvárások helyett a poharak mellett egy vízforraló, de konnektor sehol 3 méteren belül.
Termál Hotel Vesta, TápiószecsőTermál Hotel Vesta, TápiószecsőTermál Hotel Vesta, TápiószecsőTermál Hotel Vesta, TápiószecsőTermál Hotel Vesta, Tápiószecső
Még több kép (2 db) >>
2024. november 17. 9:19a párjával járt itt
A személyzet, a pincérek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak! A reggeli és a vacsora nagyon gyenge választékú volt és ha később mentél akkor már nem jutott mindenből. A gyümölcs választék (alma,fonnyadt körte,és a korán érkezőknek szőlő) is elég szegényesre sikeredett.
Kihagyhatatlan 2024. november 16. 23:53egyedül járt itt
Hát, ha szépet akarsz látni, azért Nemesborzovára el kell jönni, ha másért nem, hát ezért a templomért. Barokk stílusban épült 200 éve, a fa haranglábját meg lebontották és elvitték Szentendrére a skanzenbe. Nem baj, megcsinálták a pontos mását. Szóval, ha a szentendrei skanzennek jó meg szép volt, akkor neked is elég jó lehet.
Református templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, NemesborzovaReformátus templom, Nemesborzova
Még több kép (16 db) >>
Szörnyű 2024. november 16. 23:08csoporttal járt itt
Volt pár kifogásunk. Nagyon agresszíven reagált a főnök " úr". Pedig ha elnézést kér, most nem írok ide. Inkorrekt, tisztességtelen dolog, hogy az étlapon az van feltüntetve, hogy nincs szervízdíj, majd felszámolnak 15%-ot . Aztán arra hivatkoznak, de azt már üvöltve, hogy ez ma alap
Kiváló 2024. november 16. 21:18a párjával járt itt
Az ellátás, a kiszolgálás, a körülmények nagyon megfeleltek. Ami problémát okozott, az a TV volt. Többször kellett beállitani a személyzet segitségével. Komoly gondot okozott a szálloda megközelitése közlekedés hiányában. /idős emberek számára gépkocsi hiányában, de ez szubjektiv gond volt/.
2024. november 16. 20:16egyedül járt itt
Elég sokszor és sokféle emberrel szót váltottam a tájon, és sokszor szóbakerült, hogy hol és mit lehet itt enni, a legtöbben az Aranyvillát javasolták vagy a Centrál éttermet Fehérgyarmaton. Így aztán mindkettőt kipróbáltam, más és más jellegű éttermek, nem is kéne párhuzamot vonni, mert mindkettő ajánlható.
Centrál Étterem, FehérgyarmatCentrál Étterem, FehérgyarmatCentrál Étterem, FehérgyarmatCentrál Étterem, FehérgyarmatCentrál Étterem, FehérgyarmatCentrál Étterem, FehérgyarmatCentrál Étterem, FehérgyarmatCentrál Étterem, Fehérgyarmat
Még több kép (5 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 46 városban járt márFelfedező - 116 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 184 feltöltött kép
Átlagos 2024. november 16. 18:55a párjával járt itt
A Fóti Auchanban jártunk, a vásárlás után megéheztünk. A pizzaszelet 890, a nagyobb 990 Ft volt, 2 pizza és egy 0,5 literes cola összesen 2. 400 alatt valamivel. Menüben egy szelet pizza és egy dobozos cola 1290 lett volna. A pizza éppen csak langyos volt, kissé nyögvenyelős, a kiszolgálás felejtős, de legalább gyors.
Szörnyű 2024. november 16. 16:01egyedül járt itt
A szálloda felújításra szorul. Koszos, kopott, vízköves minden . A medencék vize hideg. Nem szóltak előre, hogy kazán gondjuk van, tegyük át más időpontra. Az ember wellness szállóba fürödni megy, esetleg távolról. Nem volt fairnek mondható a hozzá állasuk. Kérdéseimre kitérő válaszokat adtak, holott akkor már 4 napja nem fűtött a kazán megfelelően. Tömegesen hagytuk ott őket. Nagy csalódást okoztak.
Érdekes 2024. november 16. 15:43egyedül járt itt
Tulajdonképpen nem akartam én Rozsályra menni, egyszerűen azért nem, mert nem tudtam róla semmit, de így alakult. A méhteleki görögkatolikus templom ügyében telefonálgattam, aztán kiderült, hogy van egy valamilyen ililletékes személy, kaptam is egy telefonszámot, de az egy hölgy volt, aki mondta, hogy a férje a görögkatolikus lelkipásztor, aztán így jutottam el a férjéhet, aki viszont egyáltallán nem Méhteleken lelkipásztor, hanem Rozsályban, ahol viszont egy sokkal nagyobb és szebb templom van, mint Méhteleken.
Szent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, RozsálySzent Péter és Pál főapostolok templom, Rozsály
Még több kép (17 db) >>