Ez úgy kívülről nem egy harsány becsalogató, inkább olyan valami, ami meghúzódik a központban a sokféle üzlet között. Itt sokkal nagyobb volt a forgalom, mint egy másik napon az Aranyvillában. Nyilván menüztető rendszer van, a helyiek adják egymásnak a kilincset, sok diák is betért, láthatóan iskola után. Sok dolgozó van, nyilván a létszám nagy forgalomra lett így felduzzasztva. De minden felszolgáló udvarias, készséges. Nem menüt ettem, hanem májgombóclevest és rántott májat burgonyapüréveb, meg uborkával. Egyáltalán nem bántam meg, jó volt, és azt a figyelmességet külön köszönöm, hogy a pincérfiúnak azt mondtam, hogy nem, a italomat csak akkor kérem, ha befejeztem a táplálkozást, és amint a száma vettem az utolsó falatot, az egyik kislány, akivel nem is beszéltem korábban, abban pillanatban kirohant a pult mögül és letette elém az italt. Ezt kevés helyen kapom meg. Szép volt. A lány is. Amúgy az étterem színvonalához képest visccesen olcsó, 1500 forint egy hatalmas tál leves, a máj valami 1800 kürök, a püré meg talán 700. . . szóval országos viszonylatban ez semmi.