Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2781 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 31870 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 24. 13:07barátokkal járt itt

Midőn hírét vettem a Kristinusban megismert Berki Zsolt új állomáshelyének, legfontosabb célpontjaim egyike lett a Port. De széles e kies Kárpát medence, Balatonmáriafürdő meg több, mint 400 km Aradtól, így esett, hogy 2024 szeptemberben sikerült csak végre eljutni hozzájuk, a Balatonlellén töltött két gasztro-élményekkel telített nap záróélményeként, feltéve a koronát a még nyitva tartó egységeket, főként cukrászdákat, büféket és bárokat célzó kalandozásra.
Port A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, Balatonmáriafürdő
Még több kép (19 db) >>
Átlagos 2025. március 24. 12:54barátokkal járt itt

2023 októberében megannyi internetes portál közölte az örömteli hírt, hogy újranyitott a Budai Vár ikonikus étterme, a Fekete Holló, amelyet 1930-ban alapított a 20 éves Alpek Pál s mely a hatvanas évek elejétől már a mai nevén várta a vendégeket.
Fekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, BudapestFekete Holló Étterem, Budapest
Még több kép (13 db) >>
2025. március 24. 12:41a párjával járt itt
Tavaly decemberben ismét beültünk a szegedi HBH-ba, lényegében csak sörözni, de mondtam a társamnak, hogy ha étlapon van még a velővel töltött rántott palacsinta, akkor azt nem hagyjuk ki. Nem leltük ugyan a választékban a palacsintás variánst, de a velővel töltött sertésbordát igen, sőt, készítenek sima velőrózsát is rántva, valamint velős pirítóst.
HBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, SzegedHBH Bajor Söröző & Étterem, Szeged
Még több kép (28 db) >>
Kiváló 2025. március 24. 12:24egyedül járt itt
A Kistücsökben legutóbb tavaly márciusban jártam, a Taste of Balaton nevű rendezvényen. A tulajdonost, Csapody Balázst a Jóisten is vendéglátónak teremtette. Az ő permanens jelenléte, következetessége, sugárzó vendégszeretete a siker kulcsa, meg persze a család és a csapat odaadása, felkészültsége.
Kistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, BalatonszemesKistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka, Balatonszemes
Még több kép (26 db) >>
2025. március 24. 12:06barátokkal járt itt

Az Ezüstpontyba, ahol bő tíz éve ettem először az év elején egy kedves jóbarátom hívott meg. Újraolvastam korábbi értékelésemet, meglepett, hogy mennyire változatlan lehet egy hely pozitív és negatív értelemben egyaránt.
Ezüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, BudapestEzüstponty Vendéglő, Budapest
Még több kép (30 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 879 városban járt márFelfedező - 2786 helyen első értékelőNépszerű író - 320 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 55996 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. március 24. 12:04egyedül járt itt
Ez az. Ha hiszed, ha nem, ez Közép-Kelet-Európa második világháború után épült egyetlen zsinagógája. Régebben szinte minden faluban, városban élt és működött, néha nem is egy, de sokszor kettő, igen nagy tiszteletben, szigorú elvek és szabályok mentén.
Új zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, BékéscsabaÚj zsinagóga, Békéscsaba
Még több kép (26 db) >>
Kiváló 2025. március 24. 12:03a párjával járt itt
Párommal tértünk be, sok féle friss rétes közül lehet választani, van vegán, laktózmentes és cukormentes változat is. A kiszolgálás nagyon kedves, családias hangulat. A kávé istenifinom. Nekem kedvenc helyem lesz és még sokat vissza fogunk térni.
2025. március 24. 11:18a párjával járt itt
A személyzet kedves, és segítőkész volt! A szobában csupán egy ülőalkalmatosság, egy fotel volt, aminek a tisztasága erősen megkérdőjelezhető. Abba nem hogy beleülni nem volt ajánlott, de még a szennyes ruhát sem mertük rátenni. Amikor a fürdőszobában megengedtük a csapot, a szobában olyan hang volt, mintha egy repülőgép üzemelő hajtóműve mellett állnánk.
2025. március 24. 7:20a párjával járt itt
A 203-as szobában laktunk a mosdó kicsi (a WC-t nem lehet igazán kényelmesen használni. ), általánosságban kicsi a szoba, az ágy túl magas - főleg ilyen kis szobában - és ráférne egy matrac csere is. A reggeli átlagos, nekünk megfelelt (1-3 éjszakára szerintem ennyi elég is). A személyzet kedves, segítőkész volt.
2025. március 24. 6:49gyerekekkel járt itt
Két szobát foglaltam, kaptam egybenyíló szobákat, amivel nem volt baj, viszont az egyik szobában kanapé volt kihúzva, ami nagyon kényelmetlen volt. Ez azért bosszantott, mert mindjét szobának ugyanannyi volt az ára, ráadásul a fürdőt, WC-t így többen használtuk!
Összességében maga a szálloda nagyon jól felszerelt, sok lehetőség van benne.