Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

32066
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 393 városban járt márFelfedező - 2793 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32066 feltöltött kép
2025. április 17. 13:01egyedül járt itt
Kellemes, hangulatos hely elképesztően kedvező sörárakkal. A Bernard Celebration Lager 750 Ft, megesik, hogy üzletben drágábban veszi meg az ember. Amúgy eséllyel pályázhat a legjobb pils típusú sör címére. Korsó (4 dl) DAB szintén 750 Ft.
A pizzák sem drágák, de nem is igazán meggyőzőek. Így az étel+ital 3,5 pont, amit felfele kerekítek.
Az élmény elég egyértelműen 4 pontos, nem több, de nem is kevesebb.

2025. április 17. 12:51egyedül járt itt
A Tik-tak söröző Komárom egyik hangulatos kocsmája több, mint ötven darab különféle órával a dekorációban. A kiszolgálás nagyon kedves, árak barátságosak. Az italválaszték kommersz, de felemelem a helyet a 4 pontos szintre. Egy nullás Drehert ittam, 660 forint volt. Ide szívesen betérnék máskor is.
Kiváló 2025. április 17. 12:45gyerekekkel járt itt
A Pataki cukrászda választéka impozáns, webshopot is működtetnek, hadd idézzük annak termék-struktúráját, aminek megfelelően kínálnak egész tortákat, tortaszeleteket, fit-line termékek címszó alatt mentes desszerteket, továbbá hagyományos süteményeket, mono-desszerteket, sós és édes aprósüteményeket, pékárut, néhány gourmet terméket, például zsemlemorzsát és tökmagolajat, s végül kiegészítőket pl.
Pataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, ÉrdPataki Cukrászda, Érd
Még több kép (11 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 899 városban járt márFelfedező - 2847 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57273 feltöltött kép
Átlagos 2025. április 17. 12:32egyedül járt itt
Nem vagyok benne biztos, hogy mindenhová érdemes kilátókat építeni. Magyarországon már egy külön vicc-kategória a kilátóépítés, annak költségei, fenntartása, állagmegóvása, haszna, stb. És ugyebár van lapos falu, ahol már négy kilátó is díszíti a környéket. De lehet, hogy külön iparág, és valaki nagyon belejön a kilátóépítésbe.
Szent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, ÖttömösSzent Erzsébet-kilátó, Öttömös
Még több kép (13 db) >>
Átlagos 2025. április 17. 11:09egyedül járt itt
Rendkívül érdekesnek hittem, csak úgy a neve alapján, a szarmaták rokonaink, őseink, sokkal hamarabb tudott róluk a világ, semmint a magyarok kikeltek volna a magból, volt, hogy fél Eurázsiát birtokolták. Később bizonyíthatón ismerték a magyarokat, keveredtek is velük. Úgy hisszük, iráni eredetű hatalmas lovasnép.
Szarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, BordánySzarmata Régészeti Park, Bordány
Még több kép (12 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. április 17. 1:12egyedül járt itt
Magyarország kiemelkedő tudományos értéke többek között abban rejlik, hogy Szent-György Albert, azt hiszem máig az egyetlen magyarországi magyarként Nobel-díjat kapott. Életem meghatározó személyisége. A világnézet megváltozása. A megértés, a természet, az álltak és a növények elválaszthatatlan egysége, szóval ilyen gondolatokat termett.
Szent-Györgyi Albert-szobor, SzegedSzent-Györgyi Albert-szobor, SzegedSzent-Györgyi Albert-szobor, SzegedSzent-Györgyi Albert-szobor, Szeged
Még több kép (1 db) >>
2025. április 17. 0:01egyedül járt itt
Hogy a drónok székeljék le a Hanna cukrászdát, vagy 30-40 kilométert autóztam érte, hogy én ott fogok nasizni, ahol eddig még senki, aztán mire odaértem az itt megadott címre, az égvilágon semmiféle cukrászda nem volt ott, csak egy bágyadt kisváros. Elektronikusan tájékozódtam, hogy akkor mégis mi van itt, és így találtam rá az un.
Piactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, JánoshalmaPiactéri Büfé-Étterem, Jánoshalma
Még több kép (13 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. április 16. 23:49egyedül járt itt
Már régóta bosszankodtam azon, hogy amikor arra jártam, és úgy megörültem a nagy téren, a templom előtt lévő szépséges drótszobornak, ld. szelfipont, akkor és ott még nem tudtam, hogy vannak a tündérlánynak társnői is, és nem is olyan messze attól a helytől. De az ember visszatérő fajta oda, ahol tetszett neki valami.
Napfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), KiskunmajsaNapfény szobrok (drótszobrok), Kiskunmajsa
Még több kép (10 db) >>
2025. április 16. 22:13egyedül járt itt
Ez a cukrászda inkább Máté cukrászda, mintsem M és M, ugyanis az épület oldalára is, meg a blokkjára is Máté cukrászda van írva. Az M és M a kft. neve. Kiskunmajsa sétálóutcáján sétálva űztem a napfény-szobrokat, amikor belébotlottam. Nem volt rossz külsejű bolt.
M és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, KiskunmajsaM és M Cukrászda, Kiskunmajsa
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2025. április 16. 21:33egyedül járt itt
Egy hete volt tán, hogy az országúton megállított egy tábla, azaz visszafordított, amire ki volt írva, hogy "Platános kúria" arra. . . és egy földút. Én meg éppen éhes voltam, délután volt, aznap még nem ettem semmit, gondoltam, nézzük meg, mi ez, egy rom? Egy felújított, jól elzár magánbirodalom?
Platános Kúria Equestrian Mansion, BalástyaPlatános Kúria Equestrian Mansion, BalástyaPlatános Kúria Equestrian Mansion, BalástyaPlatános Kúria Equestrian Mansion, BalástyaPlatános Kúria Equestrian Mansion, BalástyaPlatános Kúria Equestrian Mansion, Balástya
Még több kép (3 db) >>