Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2024. november 26. 14:28a párjával járt itt
A pub feletti szobában még hajnali 3 órakor nem lehetett pihenni a hangos buli miatt, mivel pihenni érkeztünk a párommal így jeleztünk. Jelzésünkre kaptunk másik szobát, amit méltányoltunk.
A masszírban Eszter fantasztikusan masszíroz, nagyon érti a szakmát, az ár is teljesen rendben volt.
Az étterem kínálata bőséges, a személyzet segítőkész. A borok finomak. Köszönjük.
Átlagos 2024. november 26. 12:38a párjával járt itt
43as szoba: koszos a szőnyeg, zuhany panel +akasztó mozog a falon, penészfolt fúgáknál.

Étterembe bunkó a pincér kérésre sem sikerül reggelihez 8fős asztal szobaszámát kiírni.
Plakátokon hirdetve kínai vacsora menü, az étterembe nyoma sincs.

Hiába foglalnánk érkezés előtt emailben boowling pályát, nem jeleznek vissza csak harmadszori kérdésre. . persze aznap este így már nem volt hely. .

2024. november 26. 11:36a párjával járt itt
Tetszett a szálloda központi fekvése, az udvarias, segítőkész személyzet, az ingyenes friss üdítőital és az, hogy nem kellett parkolódíjat fizetni. Sajnos a tágas szoba ellenére az ágyak túl keskenyek, és hiányoltam egy íróasztal szerűséget, amin a számítógépet kényelmesen lehet használni. Köszönöm figyelmességüket a születésnapi köszöntést.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 386 városban járt márFelfedező - 2674 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29413 feltöltött kép
Átlagos 2024. november 26. 11:21egyedül járt itt
A Kincsem pékség nem egy kiugró egység, szemre nem albán, a neve sem tűnik annak. Vettem egy tepertős pogácsát meg egy linzert, 620 forintot fizettem, ami ezen a szinten átlagos ár/érték aránynak mondható. Ettem már jobbat is, rosszabbat is nem egyszer. Három pont a hely, jobb híján megfelel a célnak.
Kincsem Pékség, GödKincsem Pékség, GödKincsem Pékség, Göd
Átlagos 2024. november 26. 11:20egyedül járt itt
Megtévesztő lehet egy betű. Kíváncsi lennék hányan olvasták a kenyérleldét kenyérlelkének a jól ismert minőségorientált fesztiválnak köszönhetően. Én biztos ezek közé tartozom. Mi mást lehet erre mondani: ügyes. Közben egy albán pékséget fed a hely, ahol egy bagettet vettem. 3 pont a hely.

Felsőgödi Kenyérlelde, GödFelsőgödi Kenyérlelde, GödFelsőgödi Kenyérlelde, GödFelsőgödi Kenyérlelde, GödFelsőgödi Kenyérlelde, GödFelsőgödi Kenyérlelde, GödFelsőgödi Kenyérlelde, GödFelsőgödi Kenyérlelde, Göd
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2024. november 26. 11:16egyedül járt itt
Az Állomás büfében egy lángost kértem, mely sajnos nem igazán sikerült, tömör volt, súlyos, olajos, ennél sokkal jobbakat lehet enni országszerte. Ezzel együtt nincs szívem a helyet a nem ajánlottak közé tenni, mert a kiszolgálás kifejezetten kedves, és vélhető, hogy többi fogás jobb egy fokkal.
Állomás Büfé, GödÁllomás Büfé, GödÁllomás Büfé, GödÁllomás Büfé, GödÁllomás Büfé, GödÁllomás Büfé, GödÁllomás Büfé, GödÁllomás Büfé, GödÁllomás Büfé, Göd
Még több kép (6 db) >>
2024. november 26. 11:13egyedül járt itt
Vági Józsi cukrászdája egy rendkívül népszerű fősodratú egység. Ottjártam idején, május végén hatalmas sor kígyózott a fagyispult előtt, de volt türelmem kivárni. Egy gombóc málnafagyit rendeltem szokás szerint, ha az ember másutt is akar enni, aligha duplázhat.
Tisztes 4 pontot megérdemel a hely.

Vági Józsi cukrászda, GödVági Józsi cukrászda, GödVági Józsi cukrászda, GödVági Józsi cukrászda, GödVági Józsi cukrászda, Göd
2024. november 26. 11:09egyedül járt itt
A Dávid söröző egy rendkívül otthonos hely, gonddal alakították ki a teraszt, a kiszolgálás is nagyon kedves, az árak barátiak. A kínálat gyengécske, kommersz italokból áll. A söröket az Asahi és a Heineken portfóliókból válogatták össze, egy Gösserre esett a választásom, ami 525 forintba került, ez rendkívül jó ár/érték arány, szinte hihetetlen.
Dávid söröző, GödDávid söröző, GödDávid söröző, GödDávid söröző, GödDávid söröző, GödDávid söröző, GödDávid söröző, Göd
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2024. november 26. 10:55egyedül járt itt
A Liza Kuckó és Kávézó egy szeretnivaló dizájnos hely, kedves kiszolgálással. A sütik az újpesti Édes Gyömbér cukrászdából érkeznek, szemre csábítóak, fel is került az újpesti desszertműhely a célpontlistámra. Egy gombóc fagyit rendeltem, négy pontra taksálom, a kiszolgálás egyértelmű ötös, a dizájn felefele kerekített 4,5. Összességében 4,5-re jön ki az élmény, ami ezúttal is 5 szívecske lesz.
Liza Kuckó és Kávézó, GödLiza Kuckó és Kávézó, GödLiza Kuckó és Kávézó, GödLiza Kuckó és Kávézó, GödLiza Kuckó és Kávézó, Göd
Gyenge 2024. november 26. 10:46egyedül járt itt
A Kuckó fagyizó tipikus albán fagylaltos, látszik a gyümölcsfagylaltok színén, hogy nem nagy a gyümölcstartalmuk, nem ritkán nulla.
Jómagam egy gombóc puncsot kértem, 500 forint volt. Ezzel hódítanak, akárcsak az albán pékségek, alacsony ár, nagy adag. 2 pont.
És nem ajánlom, akkor sem, ha népszerű.
Kuckó Fagyizó, GödKuckó Fagyizó, GödKuckó Fagyizó, GödKuckó Fagyizó, GödKuckó Fagyizó, Göd