Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 882 városban járt márFelfedező - 2800 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 56074 feltöltött kép
ma, 0:49egyedül járt itt
Későn lett vége a filmnek a Toldiban a Bajcsy-Zsilinszky úton, gondoltam, talán ennék valamit, hát a tér sarkán a Burger King éppen bezárt. . . mi legyen? Esik az eső, jól esne egy falat. Na, ott a túloldalon a Pizza Hut. Napokban voltam egy másikban, nem is volt olyan borzasztó élmény.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 86 városban járt márFelfedező - 104 helyen első értékelőNépszerű író - 990 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagság
Kiváló tegnap, 17:29a párjával járt itt
Sokszor elmentünk az étterem mellett, de nem jött inger a kipróbálására, turistákból élő drága kommersz helynek tűnt. Az étteremhét alkalmából 8. 900 Ft-ért kínálták a 3 fogásos menüt, ami az étteremhéten belül közepes árfekvésnek számít, és a menüválasztékot látva eljöttünk kipróbálni.
Kiváló tegnap, 17:13a párjával járt itt
Sokszor elsétáltunk az étterem mellett, ránézésre egy kulturális találkozóhelynek tűnt, ahol lehet kávézni is, de csak az étteremhét alkalmából tudatosult bennünk,hogy egy jót is lehet enni. Az étterem 6. 900 Ft-os áron kínálta a három fogásos menüt, ami kifejezetten olcsónak számít ( a legolcsóbb kategória az étteremhéten ) , az étlapi árak azért nem olyan olcsóak, de átlagosnak számítanak.
Kiváló tegnap, 16:48a párjával járt itt
Az előző értékelőhöz hasonlóan mi is az étteremhét alkalmából kerestük fel az éttermet, csak fél évvel később, a 8. 900 Ft-os menüár vonzónak tűnt. Az étterem árai egyébként elég borsosak, de azért értékarányosnak mondhatóak, szépen felújított elegáns hely, Nem véletlenül vesznek részt az akciókban, egy 20 % kedvezmény kupont kaptunk a következő látogatásra, ezzel már érdemes lesz menni.
tegnap, 0:27egyedül járt itt
Ma először az Andersenbe szerettem volna menni a Krúdy Gyula utcába, de zárva volt, csak később délután nyit. Ez meglepett, mert emlékeztem rá, hogy itt ebédeltünk is egykor. Így aztán elsétáltam a Mikszáth térig, sütött a nap, tele volt fiatalokkal, nem is volt szabad asztal. Bementem a kis Lumenbe, hogy iszom egy sört és egy kávét.
Lumen Kávézó - Mikszáth Kálmán tér, BudapestLumen Kávézó - Mikszáth Kálmán tér, BudapestLumen Kávézó - Mikszáth Kálmán tér, BudapestLumen Kávézó - Mikszáth Kálmán tér, BudapestLumen Kávézó - Mikszáth Kálmán tér, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Átlagos 2025. március 27. 18:21egyedül járt itt
Valójában nem tudtam, hogy több IRON Bar is van, de most már tudom. A körúton mentem tegnap, hogy vietnami ebédem után valami más nemzetiségű sört keressek, először a Salvatore-ba akartam betérni, hogy hátha egy koktél, de az csak később nyit délután, azután megtaláltam, az IRON Bart, megnéztem, és hát fent van a lapon, akkor ez az.
DartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút), BudapestDartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút), BudapestDartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút), BudapestDartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút), BudapestDartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút), Budapest
Még több kép (2 db) >>
2025. március 27. 16:40egyedül járt itt
Úgy általában nem jellemző, hogy jól megnégyesezzünk egy vásárcsarnokbeli étkezdét, ahol állva eszünk, mint a lovak. Na, de miért, mi bajunk van a lovakkal, a lovak szép állatok. Ha ők tudnak állva enni, akkor én is. Feltűnt, hogy fent van ez a hely a weblapon, aztán még nem kóstolt itt senki semmit. Hát akkor majd én.
Eszem-Iszom Kuckó - Rákóczi téri Vásárcsarnok, BudapestEszem-Iszom Kuckó - Rákóczi téri Vásárcsarnok, BudapestEszem-Iszom Kuckó - Rákóczi téri Vásárcsarnok, BudapestEszem-Iszom Kuckó - Rákóczi téri Vásárcsarnok, BudapestEszem-Iszom Kuckó - Rákóczi téri Vásárcsarnok, BudapestEszem-Iszom Kuckó - Rákóczi téri Vásárcsarnok, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Szörnyű 2025. március 27. 11:14egyedül járt itt
Tegnap egy extra csirke dönert kértem, de amit kaptam, az nem tűnt annak. Azt is mondhatnám, hogy ha az volt az extra húsos, akkor milyen lenne a normál-húsos...??? Azt hiszem, nem akarom tudni. Az pedig, hogy az elvitel díja 251 Ft-ba kerül (egy darab alufólia + egy nejlonzacskó), az pedig felháborító szemtelenség!
32011
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2788 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32011 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 27. 8:43egyedül járt itt
A Greenhabit azóta szerepel a célpontlistámon, mióta a Dining Guideben bekerült az alternatív szekcióba pár éve. Tavaly december végén végre sikerült eljutni ide is. A dekor remek, könnyed jazz-pop szól, az atmoszféra szempont egyértelmű ötös. Egy garnélás fogást ettem kovászos kenyérrel, ami 4590 forintba került, 4,5 pontra taksálom.
Greenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, BudapestGreenhabit Budapest, Budapest
Még több kép (12 db) >>
32011
Kiváló 2025. március 27. 8:37egyedül járt itt
Örömmel fedeztem fel tavaly decemberben az ALLEE-ban, hogy Scruton kávéház nyílt az egyik könyvesboltban. Méghozzá annyira népszerű, hogy hely nem is volt. Így aztán elvitelre kértem egy sütit, mely ízletesnek bizonyult. Közben ürült egy asztal s végül helyben ettem meg a csomagoltatott sütit. Rigoletto-t kértem, 1290 forint volt. Az összélmény tisztes 5 pont.
Scruton - Allee, BudapestScruton - Allee, BudapestScruton - Allee, BudapestScruton - Allee, BudapestScruton - Allee, BudapestScruton - Allee, BudapestScruton - Allee, BudapestScruton - Allee, BudapestScruton - Allee, Budapest
Még több kép (6 db) >>