Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 869 városban járt márFelfedező - 2731 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 10. 12:14egyedül járt itt
Na, én is lehúzom itt az X-edik bőrt ugyanarról a holt rókáról. . . de hát ezek mennek mostanában. Ideje volt ellátogatni a Gárdonyi térre, enni Lizánál egy forró, téli, finom phot, de hát ez már csak illúzió. Magamat még csak etetem ezzel a régi szöveggel. Liza már rég nincs sehol és akik helyette vannak, teljesen érdektelenek.
Pho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, BudapestPho 74, Budapest
Még több kép (30 db) >>
Átlagos 2025. január 9. 21:39egyedül járt itt
Amikor először felfedeztem ezt kis boltot, egy nagyon szimpatikus, jómodorú, inkább középkorú hölgy volt ott emlékeim szerint, akivel jól el is beszélgettünk, még meg is kínált az amúgy is esti kidobásra ítélt sütikből, és nagyon jó benyomást tett rám.
Lisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, BudapestLisboa Pastry & Bakery - Bartók Béla út, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2025. január 9. 10:36kollégákkal járt itt
Szuper családias hangulatú, kedves kiszolgálás
Finom ételek édességek kávék
Gyerekbarát, segítőkész vendéglátás
Gyors precíz.
Nagyobb társaságnak is ideális.
Kiváló 2025. január 9. 8:58barátokkal járt itt
Kifogástalan ételek, igazi olasz életérzés, barátságos, de nem túl nyomulós szerviz, abszolút ajánlom, ha valaki a borús télbe szeretne egy kis vidámságot, olasz nyaralást idéző hangulatot teremteni magának és nem utolsó sorban zseniális ízeket kóstolni.
2025. január 8. 22:43egyedül járt itt
Borongós, beteg nap volt, én is beteg voltam, vagyok is, szóval pár napja mentem át a Csalogány utcán, aztán ott volt szemben ez. Kapóra jött. Kicsit bemenni, melegedni, enni kitűnő lesz. Talán valami kifőzde. Gondolkodtam, hogy miért Roma. . . összehozható a cigányokkal, az első kerület? Lássuk!
Róma Ételbár, BudapestRóma Ételbár, BudapestRóma Ételbár, BudapestRóma Ételbár, BudapestRóma Ételbár, BudapestRóma Ételbár, BudapestRóma Ételbár, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 8. 22:02gyerekekkel járt itt
Ha már muszáj Mekibe menni, akkor a Jászai Mari térit biztosan nem ajánlom, mert mindig tömeg van, miközben az alapterülete kicsi, és viszonylag kevés az asztaluk. Ráadásul nemcsak vendégekkel van tele, hanem futárokkal is. Nyilván ennek oka a központi elhelyezkedés.
McDonald's - Jászai Mari tér, BudapestMcDonald's - Jászai Mari tér, BudapestMcDonald's - Jászai Mari tér, BudapestMcDonald's - Jászai Mari tér, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Átlagos 2025. január 8. 20:38gyerekekkel járt itt
A Pesti Pipi Nyugati téri egysége éveken át a Váci úton, az ALDI üzlet mellett működött, az egyik első Pipiség volt a Stadionoknál lévő legelső után, és elég népszerűnek tűnt, közben bővítették, átépítették, fejlesztették, sok vendég és kiszállítós futár járt ide.
Pesti Pipi - Westend, BudapestPesti Pipi - Westend, BudapestPesti Pipi - Westend, BudapestPesti Pipi - Westend, BudapestPesti Pipi - Westend, BudapestPesti Pipi - Westend, BudapestPesti Pipi - Westend, BudapestPesti Pipi - Westend, BudapestPesti Pipi - Westend, BudapestPesti Pipi - Westend, BudapestPesti Pipi - Westend, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 39 városban járt márFelfedező - 68 helyen első értékelő4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1441 feltöltött kép
2025. január 8. 12:53a párjával járt itt
Teljesen oké ázsiai étterem, ahol ugyan nem kaptunk csúcs gasztroélményt, de elégedetten távoztunk. Magyarul senki sem beszél a felszolgálók közül, viszont mindenki szuper kedves. A számla végösszegéhez 12% szervízdíjat számolnak, a kiszolgálás gyors, az étterem tiszta, a hangulata kellemes.
94' Konyha & Bár, Budapest94' Konyha & Bár, Budapest94' Konyha & Bár, Budapest94' Konyha & Bár, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Érdekes 2025. január 7. 20:20egyedül járt itt
Nemrég röppent fel a hír, hogy (népszerűen elterjedt nevén) Kolodko Mihály új miniszoborral lepte meg a fővárost, és az sem véletlen, hogy hol van. Ilyenkor a rajongók pár napig az idegösszeomlás szélén tántorognak, amíg ki nem derül, hogy hová kell szaladni rajongani. Két medvéért: Hát hová? A Medve utcába.
Kolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, BudapestKolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, BudapestKolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, BudapestKolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, BudapestKolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, BudapestKolodko: Mása és Paddington miniszobor, Budapest, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2025. január 7. 17:50kollégákkal járt itt
Újbuda Városközpontban, a nagy kereszteződésben, a villamos megállónál található a Lipóti számtalan egysége közül ez. Már több éve működnek, jártam már itt párszor korábban is. Bár a szomszédos piacon több helyen lehet kenyeret kapni, a Lipóti mégis elég népszerűnek tűnik. Nekem is kellett pár percet sorban állni, de azért gyorsan haladt.
Lipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, BudapestLipóti Pékség & Kávézó - Fehérvári út, Budapest
Még több kép (10 db) >>