Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
Kiváló 2025. február 2. 10:45barátokkal járt itt
2024-ben nyitott, családi vállalkozásban üzemelő bisztró és bár Testvérhegyen, egy családi ház alsó szintjén. Szó szerint az erdő alján járunk, pár lépésnyire innen már a Budai-hegység erdeiben találjuk magunkat, szóval igazán természetközeli hely. A hely neve a vargánya gomba latin neve, a gomba szimbólum megjelenik a logóban, dekorációban.
Boletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. február 2. 9:45csoporttal járt itt
Igazán különleges élmény kalandvágyóknak és történelem kedvelőknek. A Budafoki Pincenapokon hallottam részletesebben az egykori budai óvóhelyekről, barlanglakásokról, s ott ismerkedtem meg azzal a hagyományőrző csapattal, akik nemcsak Budafokon, de a Hegyvidéken is szerveznek hasonló túrát, bejárást. A II.
Denevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, BudapestDenevér utcai barlangóvóhely, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kiváló 2025. február 2. 0:52barátokkal járt itt
A hely kicsit kicsi de az étel jó a csapat ügyes a kiszolgálás kedves csak így tovább ajánlom más fiataloknak is egy hétvégi bulizós este után
Átlagos 2025. február 2. 0:09barátokkal járt itt
A Guri a kézműves sörfőzdéken belül véleményem és több barátom szerint mára egyértelműen a mainstreamet, a középszerűséget képviseli. Igaz, hogy áraik kedvezőnek mondhatóak, de a nagyüzemi sörökhöz viszonyítva ez az állítás már nem igaz.
Guri Sörminta Keleti, BudapestGuri Sörminta Keleti, BudapestGuri Sörminta Keleti, BudapestGuri Sörminta Keleti, BudapestGuri Sörminta Keleti, BudapestGuri Sörminta Keleti, BudapestGuri Sörminta Keleti, BudapestGuri Sörminta Keleti, BudapestGuri Sörminta Keleti, BudapestGuri Sörminta Keleti, Budapest
Még több kép (7 db) >>
2025. február 1. 23:48kollégákkal járt itt
Prémium kategóriás finomságokat kínáló delikátesz és kávézó a Puskás Aréna közelében. Egy hangulatos teraszon keresztül jutunk be a kávézóba, ahol frissen főtt kávé és frissen sült péksütemények illata csábít mindenféle fogyasztásra, nehéz ellenállni. Az árak azonban kijózanítóan hatottak.
Katica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, BudapestKatica Kávéház és Delikátesz, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Átlagos 2025. február 1. 21:33egyedül járt itt
Petőfi Sándor sokadik szobra Csepelen található a Tóth Ilona Szakorvosi Rendelőintézet előtti parkos részen, éppen szemben áll a szakrendelővel. Érdekes módon a park területét Görgey Artúr térnek nevezik, Petőfihez hasonlóan ő is köthető az 1848-49-es szabadságharchoz.
Csepeli Petőfi Sándor szobor, BudapestCsepeli Petőfi Sándor szobor, BudapestCsepeli Petőfi Sándor szobor, BudapestCsepeli Petőfi Sándor szobor, BudapestCsepeli Petőfi Sándor szobor, Budapest
Még több kép (2 db) >>
2025. február 1. 20:48egyedül járt itt
A Mátyás Pékségek közül ez a legkisebb egység, amely helyileg a VIII. kerületben, a Baross utcában a trolimegállóban található. A legkisebb azt jelenti, hogy egyidejűleg legfeljebb 3 vásárló fér el a pultnál, de így már ki- és bemenni csak lapjával lehet. Ebből adódik, hogy leginkább elviteles hely, s a kínálat szűkebb, mint a fő egységben a Mátyás téren.
Mátyás Pékség - Baross utca, BudapestMátyás Pékség - Baross utca, BudapestMátyás Pékség - Baross utca, BudapestMátyás Pékség - Baross utca, BudapestMátyás Pékség - Baross utca, BudapestMátyás Pékség - Baross utca, BudapestMátyás Pékség - Baross utca, Budapest
Még több kép (4 db) >>
2025. február 1. 20:36egyedül járt itt
Családias kávézó és pékség a Bajza utcában, a Honvéd Kórház Podmaniczky úti telephelyének közelében. A László Pékségnek Budapesten több egysége is van, többségükben jártam is az elmúlt években, de a közelmúltban történt némi változás.
László Pékség és Kávézó - Bajza utca, BudapestLászló Pékség és Kávézó - Bajza utca, BudapestLászló Pékség és Kávézó - Bajza utca, BudapestLászló Pékség és Kávézó - Bajza utca, BudapestLászló Pékség és Kávézó - Bajza utca, BudapestLászló Pékség és Kávézó - Bajza utca, BudapestLászló Pékség és Kávézó - Bajza utca, BudapestLászló Pékség és Kávézó - Bajza utca, Budapest
Még több kép (5 db) >>
2025. február 1. 19:45egyedül járt itt
Több mint 40 éve működő magyaros kisvendéglő a Batthyány tér felett. Szomszédságukban egy nemzetközi bisztró működik, de a közelükben még több vendéglátó egység is található (vegán, kávézó - reggeliző, presszó, bár). Minden nap nyitva tartanak 11-22 óra között, de menüt nem kínálnak.
Vigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, BudapestVigadó Étterem, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2025. február 1. 19:09csoporttal járt itt
A teljes körűen felújított, impozáns Andrássy úti villában nyitott meg a Csók Bisztró. Számomra a névválasztás egy kissé furcsa. Sok külföldi fordul meg itt, számukra ez egy kimondhatatlan szó, a magyarok számára meg szokatlan, hogy mire is gondoltak a névadó tulajdonosok? Esetleg Csók István magyar festőre?
CSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, Budapest
Még több kép (29 db) >>