Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat bemutatkozása
Füzesgyarmaton várja vendégeit a Hotel Gara Gyógy-és Wellness Szálloda. Standard szobákat és lakosztályokat kínál, melyek zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. Tv és ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre. A belső udvarban szintes szálloda kétágyas szobákat és lakosztályokat kínál.
Belső udvarában kialakított úszó-, gyermek-, és gyógyvizes medencék járulnak hozzá a teljes kikapcsolódáshoz. A Kastélypark Fürdő a hotel mellett helyezkedik el, ahol a gyógyvíz számos egészségügyi panaszt enyhít. A környéken horgászni, vadászni és kerékpározni is lehet.
Nagyon tetszett a személyzet kedvessége,a nyugalom és a tisztaság. Nagyon finomak voltak az ételek,bőséges volt a reggeli és külön kiemelnénk a vacsorára feltálalt különösen finom ízletes leveseket. Ami még nagyon jó,az a gyógyfürdő,melynek vize nagyon jó hatással van a fájós izületekre!
Húsvétkor itt jártunk nagyobb családi társasággal . /2016 március / nagyon jól éreztük magunkat . A szobák elfogadhatók , jövőre tervezik a nagyobb felújítást ( kíváncsian várjuk ) A wellness részleg kitűnő . A konyhája remek ételeket készített, dicséret a séfnek . A személyzet udvarias, segítő készek . ( recepciós hölgyek , pincérek , és szoba asszonyok )
Nagyon kellemes pár napot töltöttünk a Füzeshyarmati Gra hotelben. A recepciósok nagyon kedvesek, segitőkészek voltak, az ellátás minden tekintetben kitünő volt. A felszolgálók szintén kedvesek, udvariasok voltak. Bizonyára visszatérünk még. Mások számára is ajánlom a Gara Hotelt.
Füzesgyarmat barátságos alföldi fürdőváros, békés környezetben várja a pihenni vágyó kedves vendégeit. Ahogy beérünk a Hotel Gara kicsit kopott épületével találkozunk. Hát a recepcióhoz érve,mosolygós recepciós hölgyek fogadnak. Megkapjuk a szoba kulcsát a fürdőköpenyt ,masszírozás és séta kocsikázás a program.
Lifttel-lépcső lehet közlekedni. Igaz a szoba berendezése kicsit kopott,de van légkondi-lap tv a falon,nagyon szép és tiszta az erkély a medencékre néz. A fürdőszoba és a Wc külön van. Három medence van kívül az udvaron. Belül minden igény kielégítő jakuzzi, szauna,két belső medence. Az étkezés svédasztalos reggel-vacsora. A pincérek nagyon kedvesek voltak a kiszolgálásban. A második nap medence parti volt,kinti sütögetés,miden igényt kielégít. A régió legszebb fürdője a Kastélypark Fürdő, amely különböző hőfokú és vízösszetételű medencéivel egyaránt kellemes,ide átjárásunk volt. Nagyon kellemes 4 napot töltöttünk ebben az" egyszerű,de nagyszerű" Hotelben.
Kellemes meglepetés volt számunkra a Gara hotel, csak a weboldalukra hagyatkoztunk mikor elindultunk Füzesgyarmatra, de milyen jól tettük. Már a recepción nagyon kedvesen fogadott T. Anita. A szoba ugyan kicsike de nem zavaróan. A konyhájuk izletes és igazán változatos. A wellness részleg is rendben volt, ugyan nyár lévén a benti medencéket nem használtuk de legközelebb megtesszük.
Külön jó pont a medencében való sörözés illetve koktélozás. Nekünk tetszett, már foglaltunk is egy késöbbi tematikus hétvégét. A szeméyzet is kedves volt.
Igazi pihenés kiváló szolgáltatás A szálloda maga kicsit retro a szoba tiszta,a fürdőszoba kicsit lepukkant viszont tiszta a szeméjzet kedves ,az ételek finomak a fürdő része kiválló és kárpotolja a hiányosságát a szobának A fürdőt használhattuk amig szerettük volna ez nagyon pozitiv volt ,hogy 10 kor zár elvileg de a gyógyvizben lehetett beszélgetni éjfélig ez sok luxusszálodából hiányzik.
012015 Húsvétját töltöttük nejemmel, ( és új ismerősként a Maróti házaspárral) az általunk már korábban is többször meglátogatott Gara Hotelban. A személyzet, kedves előzékeny a vendégek maximális elégedettségére törekvő és eredménnyel. Az étkek finomak, bőséges a választék. Mindenhol rend és tisztaság honol. Jó ár- értékarány. . . Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Csodálatod decemberi napokat töltöttünk itt a férjemmel,a tisztaság az étkeztetés a kis Karácsonyi meglepetés ami az ágyra volt készitve ,még most is őrzöm a szeretetre és kedves vendég várásról szólt A Szent esti vacsora olyan volt mintha a családdal lettünk volna. Egyszóval köszönet a vezetőségnek személyzetnek .
Nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet nagyon kedves,segítőkész,figyelmes a recepción,és az étteremben a felszolgálók is. Számukra a vendég van a középpontban. Az ételek választéka és ízvilága is nagyon változatos. Több olyan étel is volt amit a mindennapi konyhában ritkán főzünk,ezért külön köszönet!
A szoba tágas,meleg,kényelmes ággyal. Könnyen megközelíthető a szállás,mivel a főút mellett van. A városban és környékén látnivaló nincs,de a pihenésre,kikapcsolódásra minden lehetőség meg van a szállodában. Kipihenten,frissen érkeztünk haza! Még visszatérünk máskor is! ! !
3 éjszakát töltöttünk a Hotel Gara Szállodában. Egyszerű, kényelmes szobák, remek wellness és gyógyvizes medence, kiváló félpanzió jellemzi a szállodát. Külön megemlítendő, hogy a Kastélyfürdő közvetlenül a szállás mellett található.