Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat bemutatkozása
Füzesgyarmaton várja vendégeit a Hotel Gara Gyógy-és Wellness Szálloda. Standard szobákat és lakosztályokat kínál, melyek zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. Tv és ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre. A belső udvarban szintes szálloda kétágyas szobákat és lakosztályokat kínál.
Belső udvarában kialakított úszó-, gyermek-, és gyógyvizes medencék járulnak hozzá a teljes kikapcsolódáshoz. A Kastélypark Fürdő a hotel mellett helyezkedik el, ahol a gyógyvíz számos egészségügyi panaszt enyhít. A környéken horgászni, vadászni és kerékpározni is lehet.
A tisztaság ,rend ,személyzet és a kaja az előzőeknek megfelelően jó, csak ismételni tudom. A gyógyszálló megnevezéssel baj van:1/. egy masszőr az is szabadságon. 2/. 3 napos fertőtlenítés a nagyon dicsért gyógyfürdőben ezért a fürdővendégek a szálló kb 6x8 méteres külső medencéjébe jöttek. . . tömény zsúfoltság.
A belső medence közfürdő gyógyászati részlegében található és csak 15 órától használható. A külső térben található még egy gyerekmedence üresen,valamint egy úszó medence 16-18fokos vízzel lezárva ,úszásra is alkalmatlan.
A szobából hiányzott a klíma, mivel az égiek nagyon befűtöttek. Sok a fecskefészek, lehetne szerelni alá akár kartonpapirt, hogy a madárürülék ne az erkélyre potyogjon. A tisztaság, kényelem rendben volt. A fekvőhely remek, jót lehet benne pihenni, kényelmes. Rengeteg tv csatorna van lehet a műsorokból választani.
Teljesen jó hely, bár árnyékot vetett a lift hangja amely szinte beremegi a szobát! Nem értem, hogy ugyan tudnak róla, mégsem tesznek ellene. A konyha kiváló, mint a személyzet is, bár szűkös a medence tér, de tökéletesen tudja amire építették! Vissza fogok térni de távoli szobába megyek, ahol a lift hangja nem ér utol!
Már nem először jártunk itt ebben a szállodában. Közvetlenül a füzesgyarmati gyógyfürdő mellett található, de a kinti medence szintén termál vízzel van feltöltve. Az úszómedence vize annyira hideg volt, hogy még a bátrabbak sem merészkedtek bele. A szállodára ráférne egy nagyobb felújítás. A szobák tiszták, az ételek finomak, a személyzet barátságos.
Már három alkalommal töltöttünk el két éjszakát a hotelben és azt tudom mondani hogy egyre csak jobb és jobb volt. Mi a feleségemmel sehova nem megyünk a kutyánk nélkül és természetesen mindhárom alkalommal vele érkeztünk és nagy örömünkre őt is szeretettel fogadta a személyzet ami szintén nagyon jólesett.
Kb 10-13 éve(nyáron) jártunk már itt a Gara Hotelben. Aki pihenni,wellnessezni szeretne itt mindent megtalál-egésznap. Külön nagyon tetszett hogy mindegy tél vagy nyár a kültéri medencét lehet használni 10-22h között. beltéri medencét hétköznap 15h után este 22h ig a kezelések miatt.
kezelések után pénteken estére már friss vizcsere,de igy is jó- a medence vize kiváló,jo hőfok-na és este 22hig,jakuzzi,szauna,merűlőmedence,pihenősarok,masszázs. Nem sok helyen van ilyen lehetőség hogy vacsora után is van lehetőség a kültéri medencékben pancsizni HÓESÉSBEN. Izlésesen ,modern feldiszitve bejárat,aula,recepciopult,"Otthon melege "sarok-én igy neveztem el. Ahogy olvastam a hozzászolásokat azt mondtam -HŰHA-nem sok jokat irtak a hotelről de megcáfolom ,nekünk megfelelt-igaz egy kicsit lelakott a közlekedő rész,( a szőnyeg kopott)de a szobákba nem volt kifogás-felujitott,nekem nagyon fontos kényelmes ágy betét és párna nekünk kiváló volt. 4/3éj töltöttünk itt. A recepcios kedvesen tájékoztatott mindenről,Az étkezésekben sem volt hiba. Első este 7féléből lehetett- husos ételekből választani,finom ,izletes,bőséges-nem is tud ember fia mindent megkostolni, a desszertek is finomak-egyféle volt de nagyon finom -de könyörgöm 3 csillagos ,akinek nem felel meg menjen magasabb kategoriájú szállodába. Sokan elégedetlenkednek akkor minek jönnek ide ,ha válogatnak-most hallottunk egy néhány embert a medencébe erről beszélgetni mégis eljönnek sokadjára ,akkor nem is olyan rossz. Hideg a szoba-elfelejtették felcsavarni a radiátort. Túl meleg a medence-levetették a hőmérsékletet-utána hideg volt ,nem mert reklamálni,hülyék az emberek. félpanzios ellátásunk volt ,de mi igényeltünk ebédet is. Kedves pincérek köszönet a szakácsnak a finom étkekért. Ár -érték arányában nem rossz-akár mennyire egy-néhány ember lehuzza. Bárkinek ajánlom A fürdő szomszédságában -szállodából átlehet menni 650. -ftért,de a szálloda vize is ugyan azt bizositja.
Másodszor voltunk ebben a szállodában. Korábban is jól éreztük magunkat, most is. Nagyon nagy előnye, hogy a szálloda udvarában vannak a medencék, amiket 10-22 óráig lehet korlátlanul használni. A szálloda némileg lelakott, de látható némi felújítás nyoma a korábbi látogatásunk óta.
A reggeli bőséges, azonban a kínálat unalmasan egyhangú, a vacsora főleg a hagyományos étkezést, húsos ételeket kedvelőknek kedvez, salátabár, mint olyan nincs, egy, max. két savanyúság. A desszert mindig ugyanaz a 2-3 féle sütemény. A masszázst mindenkinek ajánlom, aki szereti, nagyon profi masszőrjük van! Összességében jól éreztük magunkat.
Egyedül a WC tisztítása hagyott maga után tennivalót. Egyébként ez egy retro szálloda. Ennyi pénzért nem lehet többet várni. A társaság is nagyon jó volt. Kedves, barátságos emberek.
Jó volt az ellátás, a medencékkkel is meg voltunk elégedve. Az étel változatos, finom. A légkondicionálót hiányoltuk, pár ezer forinttal drágább volna a szállás, szerintem mindenkinek megérné :)
A szállás megfelelő volt, erkélyes szobát kaptunk. A recepción a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Amivel nem voltunk megelégedve, hogy sokszor harcolni kellett vacsorakor az utolsó falat csirkéért, egyik este 15 percet vártunk hogy feltöltsék, nem beszélve arról hogy aztán a krumpli is elfogyott. Viszont az ételek nagyon finomak voltak, megérte rá várni.