Magyarország legmagasabban fekvő szállodája, a XX. század tradícióit megőrző, de vadonatúj köntösbe bújtatott wellness és konferencia-hotel, mind a négy évszak élményszállodája, ahol minden új, csak a tiszta levegő a régi: ez a Hunguest Grand Hotel Galya.
Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is, maximális kikapcsolódást nyújtottak a szállodai szolgáltatások. Pici kellemetlenség ért bennünket, hogy a szolgáltatások között meghirdetett szaunaszeánszon a személyzet adminisztrációs hibája miatt nem tudtunk részt venni.
Az időjárás nem volt kegyes hozzánk, mert szakadt az eső, ködös borongós, hideg idő volt. Ennek ellenére a szálloda parkja és a wellness is kellemes kikapcsolódást nyújtott. A superior szoba kiváló választás volt. A svédasztalos reggeli és vacsora rendkívül széles kínálattal várt bennünket és sosem maradt üresen egy-egy ételtároló, mert pillanatok alatt feltöltötték.
Mindenki megtalálja a maga számára kedves ételféleséget legyen az idősebb, vagy gyermek, vegetáriánus, vagy húsimádó! A saláták, levesek, főételek, desszertek kavalkádját nem is tudtuk végig kóstolni ennyi idő alatt, de az biztos, hogy a shéfet dicséret illeti! A szálloda dolgozói a recepcióstól a pincéreken át a szobaasszonyokig, értik a munkájukat és le a kalappal előttük.
Összegezni kell,akkor 4 est adnék a szállodának. Mindennel elégedettek voltunk. egy ami zavaró volt,hogy minden szót teljesen érthetően lehetett hallani a szomszédos szobából. Azért megyünk hogy pihenjünk,ami adott is, de reggel 6 kor már a szomszédos szobában úgy viselkednek mint ha egyedül lennének a szállodában.
Már régóta szerettünk volna ide jönni. Várakozáson felüli élményben volt részünk, itt töltöttük a Mátrában 50 éve, ebben az időpontban a nászutunkat, köszönjük !
Jól éreztük magunkat,kellemes környezet,tisztaság,nagyon változatos volt az étel,előzékeny a személyzet,Na,hogy ne csak jókat írjak,a fürdővel,volt egy kis gond,nagyon kicsi az élmény medence és a lépcső,életveszélyes,irtó kellemetlen volt rálépni,főleg idősebb embereknek.
Először céges rendezvényen jártam a hotelban, és annyira megtetszett, hogy megbeszéltük a párommal, hogy együtt is elmegyünk oda. Második alkalommal sem csalódtam, nagyon szép, kényelmes és tiszta volt a szoba. A reggeli és a vacsora pedig egyenesen szuper, nagyon finoman főznek és bőséges választék van.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A környék gyönyörű és rövid utazással nagyon sok látnivaló elérhető. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Remélem még visszatérhetek!
A már általam megszokott magasszintű szolgáltatást nyújtotta a szálloda. Nagyon örültem (mivel 2 unokámmal mentem), hogy a játszótár megújult, illetve az új kilátó is nagyon tetszett. Sajnos a bambi kuckó egy kicsit "lelakott", óvodás gyerekeknek nem nagyon lehet játékott találni. Ha javasolhatnám, akkor a hétköznapokon is több gyerekprogramot szervezzenek. Összességében csodás volt ez a 3 nap Önöknél.
A szálloda 2 csillagosnak felel meg, koszos szobák,szönyeg,függöny. A fürdöszoba 20-30 éves hatásu, kikopott butork, áll a KOSZ a fütötestek mögött az ablakokon a wellness részleg ugy koszos ahogy van. . . . Husz éve járunk HUnguest hotelokba , tizenpárban voltunk már de még hasonlo szégyennel nem találkoztunk. . . . . .
Csodálatos hely csak ajánlani tudom! Itt tényleg pihenni lehet amihez nagyban hozzá járul az ott dolgozók kedvessége, segítsége és tenni akarása! Külön köszönet a z étterem pincereinek és a medenceket felügyelő úrnak! Fogyatékos gyermekükkel voltunk nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Nagyon kedves személyzet, tiszta környezet. Gyönyörű táj, friss levegő. patinás épület. Életem első szállása ahol a vacsorához adnak inni és nem kényszerítenek az iszonyat drága italokra. Az étel kicsit lehetne ízesebb, illetve vasárnap a reggelinék a kenyérféleség száraz és szikkadt volt. A kilátás és az elhelyezkedést kicsit kárpótolót. Még fogunk ide jönni.