A szobánk kellően tágas volt, azonban feltűnő volt, hogy a szobákat nem a közelmúltban alakították ki, a bútorok és a szőnyegek kopottak voltak, az erkélyt pedig barnára festette a rozsda. Ezek után viszont megtörtént a csoda, ami kitartott elutazásunk pillanatáig, kimentünk a teraszra, ahonnan csodálatos panoráma nyílt a kékes tetőre és környékére- ezzel a látvánnyal 3 napig nem tudtunk betelni. A szálloda saját parkja valamint a környezete is egyedülálló, a csönd pedig valami hihetetlen volt számunkra, akik a pesti állandó zajhoz vagyunk szokva. Többször is meg kellett állnunk, hogy elcsodálkozzunk azon, hogy az egyedüli zajt mi keltettük a beszédünkkel vagy a mozgásunkkal. A szálloda nagyszerű elhelyezkedése miatt többször is kirándultunk a környéken, megpróbáltuk annyi időt tölteni a kitűnő levegőn, amennyit csak lehet. A túrázás mellett a másik kedvenc elfoglaltságunk a wellness részleg látogatása lett, hiszen a medencék és a szauna részleg jó kialakítású volt, külön kiemelve a jakuzzit, amiből a már említett kilátást lehetett megtapasztalni, a szálló gőzből. A csomagunkhoz félpanziós ellátás járt, így a reggelit és a vacsorát a hotel éttermében fogyaszthattuk el. A svédasztalos reggeli változatos és kielégítő volt, a tejtermékek és a pékáruk között mindenféle ételallergiával küzdő, vagy diétát követő fogyasztó részére megtalálható a számára legjobb választás. A svédasztalos vacsora átlagosnak volt mondható, az ételkínálatban nem szerepelt olyan étel, ami miatt meglátogatnám az éttermüket. A felszolgálók segítőkészek voltak,bár az egykedvűség továbbra is feltűnő volt. Mivel mi kuponnal vettük igénybe a szállást, így az ár-érték arányra nem panaszkodhattunk, de szerintem teljes áron nem feltétlenül érné meg. Mindketten a párommal egy nagyon jó élménnyel gazdagodtunk, és bátran tudjuk ajánlani bárkinek a szállodát, aki nyugodt körülmények között szeretne feltöltődni, és kikapcsolódni.