Az étkezésekről megmaradt emlék a személyzet folyamatos figyelme, ha elfogy egy étel, rögtön pótolják, rögtön elviszik a tányérunkat, hogy ne zavarjon, stb. , illetve maga a kínálat is remek volt, reform- és háziasabb ízekből egyaránt válogathattunk. A figyelmességre utal az a mozzanat is, amikor kifeküdtünk a nagy teraszra a napágyakba, és levittük magunkkal a plédjeinket a szobából, hogy ne fázzunk - két órával később már voltak odakészítve plédek, tehát rögtön észrevették az igényeinket! A wellness-részleg továbbra is hibátlan, bár jelenleg felújításokat végeznek rajta, ezt mi csak a feliratokból tudtuk, nem tűnt fel különben. A személyzet diszkréciója is szimpatikus, a takarítást például teljesen észrevétlenül intézték (más szállodában jellemzően bekopognak, elkérik a szemetet, törülközőket. . . )
Nagyon rugalmas az étkezési idő is, nem szorítják be két órába, mint sok más helyen. A személyzetnek nem lehet előre köszönni, annyira előzékenyek! Újabb kis "sztori", hogy szerettem volna azt a szobát kérni, ahol előzőleg laktunk, ám anyukám inkább magasabban fekvő szobában szeretett volna lenni, így nem szóltam. Mintha csak érezték volna, pont a korábbi szobánk fölöttit kaptuk meg, így mindketten jól jártunk. Jellemző egyébként a szálloda "lelkületére" a sok jó megérzés. . . :)
Csodás napokat töltöttünk ott ismét, tágas, napfényes szobában, kiváló ellátással, gyönyörű környezetben. Első perctől az utolsóig minden tökéletes volt, a pincérektől az animátorig, a recepcióstól a takarítókon át a táncoktatóig szuper a személyzet, köszönjük!