A szobánk elfoglalására várnunk kellett 30 percet, amit ingyenes szemvizsgálattal töltöttünk. Barátunk beszélőkéjét bevetve, jutányos áron szemüvegesedett meg a csapatunk. Közben gyönyörködtünk a szálloda épületében. Egy festőművésznő megfogó képei kötötték le a figyelmünket. A nagy teret, sok meghitt zug tarkította, ahol ellehet rejtőzni, egy kis magányra vagy beszélgetésre. A szobánk a hagyományos berendezéseket tartalmazta. Kényelmes, jól belakható, bár nem sokat tartózkodtunk benne. A wellness volt a családunk kedvenc tartózkodási helye, ahol minden lehetséges alkalmatosságot kipróbáltunk. Az uszoda medencéjének alsó megvilágítása nagyon hangulatossá tette az esti úszkálást. Szomszédom meggyorsította a medence vizének élvezetét számomra, amikor fürdőköpenyestől, kulccsal a zsebemben berepített. Papuccsal a lábamon, szétnyílt fürdőköpenyben tempóztam, majd üldözőbe vettem szomszédomat, hogy vizes bosszút álljak rajta. Az epizód arra volt jó, hogy lássam a medence aljának kifogástalan tisztaságát, és hogy felmérjem a személyzet toleráns viselkedését a renitens vendégekkel szemben. A jacuzzis élménymedence tökéletes, váltakozó, feltörő vízsugaraival találkozva, sokszor mondtam, hogy az édesanyám hasában érzem magam. A hőfok is illett az ellazuláshoz. A halpedikűr élményén máig jókat nevetünk. Nyugodtan helyeztem be a lábam a méretes akváriumba. Aztán két elvetemült hal túl erős csipkedése kiverte nálam a biztosítékot. Erőteljesen már a horgászaton gondolkodtam és szemeztem a pálmával, hogy annak földjében fogom elhelyezni a harapós halakat. A kert gyönyörű volt. Sokat sétáltunk és élveztük a kinti medence adta lehetőségeket is. Férjem, aki víziszonnyal küzd nem kevés csodálkozásomra, vízi tündérré változva órákat töltött a medencében. Furcsállottam viszont azt, hogy a napozók gyűrűjében egyszer csak megjelent egy esküvős menet. Ha szólnak, akkor szívesen távoztunk volna a napozós padokról. Érdekes módon az ifjú párt és a násznépet nem zavarta a törölközős emberek hada. Az ételek változatosak voltak, az étterem hangulatos. Minden napra plusz rendezvényeket szerveztek, ha netán kevesellné a vendég a szálloda épülete által nyújtott elfoglaltságokat. A gyerekek élményparkját nem kis önfegyelem bedobása árán nem próbáltuk ki, olyan csábítóan hatott ránk a sok kihívó eszköz. Az erdős területeken, kis állatkerti részt is kialakítottak. A személyzet kedves, udvarias volt. Szívesen visszatérnénk, kellemes emlék maradt!