Magyarország legmagasabban fekvő szállodája, a XX. század tradícióit megőrző, de vadonatúj köntösbe bújtatott wellness és konferencia-hotel, mind a négy évszak élményszállodája, ahol minden új, csak a tiszta levegő a régi: ez a Hunguest Grand Hotel Galya.
4 nap 3 éjszakás csomagot sikerült kifognunk, mert anyagilag csak így engedhetjük meg magunknak az egyébként nem túl olcsó szállodát. Az első meglepetés akkor ért, amikor a két külön ágy kategória egy, egymástól cca 10 cm-re széthúzott francia ágyból állt. . . Maga a táj csodás, a levegőt harapni lehet.
A szálloda egyébként toppon volt, nagyon jól voltak a szálloda által szervezett programok is. Nekem a konyha hagyott némi hiányérzetet, annak ellenére, hogy bőséges és alapvetően ízletes volt, hiányoztak az echte vegetáriánus ételek, valamint a sütemények kicsinykét egyhangúak és kemények voltak. Ennek ellenére, akcióban bármikor. . . . :)
Gyerekekkel voltunk itt egy hosszú hétvégére. A szálloda nagyon szép, tiszta. Személyzet kedves, segítőkész. Gyönyörű helyen van, sokat lehet kirándulni. A wellnes részen a gyereknek nem túl jó, mert nem lehet labdázni, ugrálni. Az úszómedence a legnagyobb, de mély a gyerekeknek és nem túl meleg hosszútávon.
A meleg élménymedence nem túl nagy. Az étteremben többször előfordult, hogy keresni kellett a helyet, a sok foglalt asztal között. Az ételek finomak voltak, a választék megfelelő. Tetszett még, hogy sok volt a szervezett programlehetőség a gyerekeknek is, és lehetett kártyát, társast, x-boxot, biliárdot, darts-ot bérelni. Mindenki megtalálta a számára megfelelő elfoglaltságot.
4 napot töltöttünk el a szállodában, pontosabban a Mátrában. A hotel csodálatos környezetben található! Fantasztikus volt reggelente beszívni a friss, tiszta levegőt! Anyukám asztmás, de itt egyszer sem kellett elővennie a pipáját! Rengeteg gyerek program közül lehetett választani. A kislányomon imádta a hotel saját kalandparkját.
A szobák tiszták és meglepően tágasak voltak! Viszont az erkély hagyott kivetnivalót maga után! A wellness részleg elég kicsi, bár itt valóban nem erről szól a kikapcsolódás. A személyzet kedves és segítőkészt! Pótágy nem volt bekészítve mikor mentünk, viszonylag hamar elintézték ennek pótlását. Az ételek szerintem finomak voltak, de a választék más hotelekhez képest kevésnek bizonyult. Mindent összevetve a szállodát csak ajánlani tudom! Mi biztosan visszatérünk!
Nagyon kellemes hely, gyönyörű kilátással, isteni levegővel, szervezett programokkal, ami manapság már elég ritkaságszámba megy. Nagyon kellemesen éreztük magunkat, kár, hogy rövid volt az idő, de ez csak pénztárcafüggő.
A hely nagyon szép, sőt! , csodálatos! A kiszolgálás és az ellátás pazar volt, mindannyian nagyon jó éreztük magunkat! ! ! Program és kirándulási lehetőség sok van ezen a részen, érdemes ide több alkalommal is ellátogatni. Bőven van sok látnivaló és a kilátás is csodaszép. Nagyon szép fotókat készítettünk! Remélem,hogy még legalább egyszer eljutunk ide- az egész családdal! ! !
Januárban voltunk ebben a szállodában. 4 éjszakát töltöttünk el. A szállodával meg voltunk elégedve, az ellátás jó volt, a személyzet udvarias, kedves, segítőkész volt. A fűtéssel nem spóroltak, annyira meleg volt a szobában, hogy lejjebb kellett venni a radiátor beállítását. Az ételválaszték bőséges volt, s jó ízű.
Szeptemberben voltunk itt két kisgyerekkel és egy másik házaspárral. A személyzet kedvessége példaértékű, a szobák szuperek, az étterem átlagon feletti, a szálloda elhelyezkedése is. Biztos hogy ide is visszafogunk még menni.
Két apró dolog nem tetszett, az egyik hogy pici a wellnes, a másik hogy épp esküvő volt és sajnos az étterem felett volt a szobánk, és illett volna erről szólni, főleg hogy kis gyerekekkel voltunk,de nem volt vészes a hangzavar.
Gyönyörű helyen fekszik a szálloda,páratlan kilátásban lehet része az ide látogatónak! A wellness nagy,szép panoráma fürdőzés közben! Változatos svéd asztal,finom ételek! Nagyon kedves személyzet! Minden korosztálynak ajánlom egy jó pihenésre a természet csúcsán!
A szálloda kifogástalan helyen van remek kilátással a Mátrára. A személyzet hozzáállása remek, vendégszerető környezetben tölthettünk pár napot a családommal. Az étterem és a pincérek a kiszolgálás is nagyon jó volt,mindenki azt nézte hogy jól érezzük magunkat! Ajánlani tudom csak a szállodát mindenkinek aki pihenni, wellnessezni szeretne! Mi biztosan visszatérünk még és itt fogunk pihenni.
A szálloda mesés környezetben van. A szálloda melletti kilátó gyönyörű kilátást biztosít. Az udvarban lévő Mini állatkert is ötletes. Mikor a medencében fürdőztünk még egy őzike is sétált a medence mellett. Párommal már 4 éve jártunk itt, de mindig látni újabb és újabb fejlesztéseket. A személyzet naprakész, mindenben segítségünkre voltak.