A Villa Natura Hotel Zalakarostól egy kilométerre, Garaboncon, tíz hektár területen, csodálatos természeti környezetben, a Kis-Balaton természetvédelmi terület közvetlen közelében helyezkedik el. A 2007-ben épült modern szálloda, 44 fő elhelyezésére alkalmas, igényesen berendezett szobákkal és a házias konyha ízeivel várja az idelátogatókat.
A sok rossz hozzászólások miatt félve mentünk el a családommal. De elmondhatom hogy az első pillanattól kezdve kellemes csalódás ért. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, mindennel nagyon megvoltunk elégedve. Nálunk a jakuzzi is mükődött minden nap. A reggelinél is folyamatosan figyelték az étel fogyását.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kutyabarát szálláshelyet, aki kikapcsolódásra vágyik a családjával és/vagy a házikedvencével. Gyönyörű a környezet, a tó, barátságos a személyzet!
A SZUPER KUTYÁS szálloda!! Jó érzés, hogy a kutyák TÉNYLEGESEN szívesen látott vendégek!! Szuper helyen van, személyzet kedves, ételek a 3 csillagos kategóriának megfelelnek és szerintem minden egyéb is. 1 hetet töltöttünk ott 2 kutyával Augusztusban. Extra szuperül éreztük magunkat! Megjegyezném még: tisztaság van!
A múlt hétvégét töltöttük ott párommal és 10 éves gyermekünkkel. A pesti élet után maga a paradicsom, gyönyörű elhelyezkedés, tiszta szoba, kedves személyzet. A vacsoránál figyelembe vették külön kérésünket a gluténmentes étkezésre. Kértünk módosítást érkezéskor, felár nélkül teljesítették.
Egyszerűen tökéletes! Év végén jártunk a párommal és kutyánkkal a szállodában, és fantasztikusan éreztük magunkat: a kenneles szobának a kutya örült, a tóra néző látványnak pedig mi. Finom a konyha, nagyon kedves és rugalmas a személyzet, minden kérésünket azonnal teljesítették, és a kutyát is ott tudtuk hagyni 2-3 órára, amikor a karosi fürdőbe mentünk. Mindenkinek ajánljuk télen nyáron, mi biztosan visszatérünk,
Jól megközelíthető, Zalakarostól tényleg csak egy ugrásra lévő szálloda. Amiért ide mentünk és nem Zalakarosra-ahová persze fürdeni átmentünk-az a csend és nyugalom. Mintha egy lakatlan környéken lennénk, a közeli úton is alig volt forgalom. Gyönyörű a tó és környéke, a szálló terasza, étterme is a tóra néz, este és reggeli után is ki lehet ülni akár a tó partjára is, nyugágyakba.
Igen szépen van lenyírva a pázsit az egész tó környékén. A szobánk kényelmes, csendes volt, légkondi működött. Kellett is már délelőtt, mivel a nap betűzött az erkélyajtón. Megérné az erkélyek fölé tetőt készíttetni, akkor nem sütne annyira a szobába a nap és nem kellene annyit működtetni a légkondit. A hotel wellnest nem próbáltuk. /Elég nagy jacuzzi és szauna/ A koszt megfelelő volt. /Legalábbis 3 csillagnak megfelelő/ A személyzet igen udvarias. Mindenkinek ajánlani tudom, csak azoknak nem, akik nem szeretik a kutyákat. /Mert abból volt bőven, kicsi is, nagy is/
Egy márciusi hétvégét töltöttünk el párommal ezen a szép helyen. A Kis-Balaton szerelmese vagyok,a párom pedig a horgászaté. A három nap alatt kirándultunk,"kulturálódtunk",fürdőztünk,bivalyokat látogattunk,horgásztunk. . . . A végén meg is fogalmazódott bennünk,hogy ide vissza kell menni a négy gyermekünkkel is,mert mindegyik találna magának szórakozási lehetőséget.
Csodálatos 3 napot töltöttünk el párommal a Villa Naturában. A wellness részleg gyönyörű, családias, baráti környezet, bőséges étel, gyors kiszolgálás. Pecáztunk, életem első halát itt fogtam :) Ha lesz gyermekem, Őt is biztos elvisszük ide, mert szívet-lelket melengető, természetközeli hely!
Nekem és páromnak nagyon tetszett, hogy a Hotel nem volt túlzúfolt, illetve, hogy igazi nyugodt környezet volt. Ami a legalkalmasabb azok számára, akik kikapcsolódni szeretnének. Bőséges ételt kaptunk, illetve a kiszolgálás is gyors volt. A wellness részleg is nagyon szép volt. A legjobb volt az egészbe, hogy nem kellett sorban állni és tolongani a szolgáltatásokért. Mi nagyon jól éreztük magunkat, ezen a hétvégén.
Ködös volt az idő mikor megérkeztünk, és persze estére jól meg is éheztünk. A fogadtatás kedves, csend és nyugalom is, a TV képernyő az olyan mint egy tál rizs. De mi nem tévézni jöttünk, hanem túrázgatni. Isteni reggeli, aztán uccu neki! Estére fáradtan, kissé megéhezve, jóleső hideg sör, vacsora megedve, jóllakottan pihenni tértünk, forró fürdő előbb, aztán vízszintesbe helyezkedtünk.