Unott pincérek, árak nincsenek arányban sem a mennyiséggel, nem is beszélve a minőséggel. Pisztrángot rendeltünk mandulás bundában, a pincér szerint náluk minden friss, a meglepetést nehezen lehet leírni. Lefejtve a bundát egyhén szólva búdös volt. Az adztal szélére toltuk, egy fél órán ketrsztül a három pincér közül egyik sem tünt fel, hogy esetleg valami nincs rendben.
Végül közöltem,hogy fizezni szeretnénk, a pincér elvitte a tányéron lévő fogyaszthatatlan halat. A számlával egy másik pincér érkezett, természetesen felszámolva a hal árát, amit nem fizettünk ki, a pincér nem osztotta véleményünket a kifogásolt hallal kapcdolatban. Elnézést természeten nem kértek, úgy tünik nem arra hívatottak, hogy a vendéget kiszolgálják, vagy olyan szolgáltatást nyújtsanak, hogy a betérő vendég esetleg egy kellemes kulináris élménnyel távozzon. A figyelmetlenségüket a vendégek száma nem indokolta, alig 10-12 vendég volt , köztük több külföldi, akik biztosan a magyar vendéglátás hírét nem öregbítik.
Sziasztok tegnapi nap folyamán 4 felnőtt és egy gyermekkel tértünk be a nádascsárdába. Elöször kértünk limonádét azzal nem volt gond finom volt igaz hogy 1500 ft ért fél liter már finom lehet. Az itallal együtt kiválasztottak az ételt is. 2 db Húslevest és 1 db májgomboc levest. Az egyik huslevesből kimaradt a tészta.
A többi levessel nem volt különösebb gond aztán telt múlt az idő de a második nem akart megérkezni már 1 órája ott voltunk az étterembe, akik később jöttek már mindenki megkapta sőt még olyan is volt aki már jóllakott és elment. Nagy nehezen megérkezett a mi másodikunk is. Rendeltünk egy nádas tálat 2 személyre, cigánypecsenyét díszítés nélkül. ,a cigánypecsenyéhez a krumpli jég hideg volt kértünk másikat azt úgy dobták le az asztalra de legalább meleg volt. A tál pedig katasztrófa a tálon gyümölcs öntetnek kellett volna lenni helyette lecsós öntetet raktak rá. ,nem olyan húsok voltak rajt mint ami az éttlapban volt. Mi nem szeretjük a lecsós öntetet szóltunk és még mi voltunk a rosszak. Elcsomagoltattuk és éhesen dühösen eljöttünk. 20. 000 fizettünk érte. Ha tehetitek oda ne menjetek.
Éhesen érkeztünk a településre és a szállás elfoglalása előtt szerettünk volna ebédelni. A felszolgáló nem köszönt. . . Az abrosz piszkos. . a földön ételmaradék Az étel nem volt átsütve, megfőve Sokat kell várni amíg elkészül Ami teljesen kiborított, hogy a felszolgáló a teraszról, és a szakács a konyhából a vendégek feje fölött szidta egymást anyázva.
Elsore tetszett a hely azert is ultunkbe. A teraszon etelmaradekok es a kiontott udito miatt ragadt a jarolap. 20perc utan oda talalt a pincer es szinte hozzankvagta az etlapot a modora sem volt valami meggyozo. Az uditoket kb 10 perc alatt megkaptuk az etelre legalabb 2 orat vartunk de elore kellett fizetni. Az etel ehetetlen volt mocsingos ragos es hidegen kaptuk!
Szova tettuk a fopincernek majd csodaskodtak a dolgozok mert osszetomorultek egy rakasba hirtelen mennyien lettek es minket neztek hulyenek mivel biztos addig vartunk mig kihult a mellettunk ulo kulfoldiek gozolgo etelt kaptak.
Koszos étlap,koszos só-bors szóró. Itt már gyanakodhattunk volna. Leves :úszott az olaj a tetején,a brutál adag bors sem tette élvezhetővé. Cigány csülök ehetetlen,és még sorolhatnám. Közel 90. 000. - volt a számla abból egyetlen étel sem volt elfogadható közeli sem. A pincérek udvariasak,kedvesek voltak de nagyon amatőrök.
Tulajdonképpen nincs mit értékelni így csak a tapasztalataimat tudom megosztani. Keszthelyről Balatonfüredre tartottunk és mivel külsőre megtetszett az étterem úgy gondoltuk eszünk itt egy finomat. Hát nagyot tévedtünk. Bementünk és helyet foglaltunk, vártunk pár percet de a sok pincér közül egy sem jött oda hozzánk.
A párom felállt és jelezte a felszolgálóknak, hogy itt várunk és mi vagyunk a vendégek, akik szeretnének rendelni. Félvállról odavetették, hogy jó. Átültünk egy közelebbi asztalhoz, hátha csak fáradtak és nem akarnak sokat mászkálni. (korábban kicsit messzebb ültünk le a külső levegősebb teraszon) Itt is vártunk pár percet, majd csalódottan és dühösen távoztunk, mert már teljesen elment a kedvünk az egész helytől. Ennyire udvariatlan és modortalan pincérekkel még nem találkoztunk.
Egy hosszú nap után a párommal már csak egy igazi finom vacsorára vágytunk, s ezt a helyet választottuk ki magunknak. Nagyon rosszul tettük. . . A hús rágós volt, és az íze sem volt túl meggyőző, igaz, a köretként rendelt hasábburgonya elfogadható volt (ügyesen kisütötték). .
A személyzet hozzáállása sem olyan volt, amivel egy vendég szívesen szembesülne, ezekhez képest az árak igen magasak. Ja igen, még annyit, hogy a kukorica saláta nem egyenlő a kukorica konzervvel, TEHÁT egy fél kukorica konzervet felszolgálni egy salátalevélen kukorica salátaként nem túl elegáns. Mondhatni felháborító.