Ma tértünk be az étterembe először, de nem utoljára, svédasztalos hétvége van, barátságos fogadtatás, meleg, ízletes, sokféle étel közül lehetett választani!
Köszönjük , a személyzetnek ezt a nagyon jó , finom vacsort melyben rszesültünk a tegnapi nap folyamn. A felszolgáló hölgy nagyon kedves volt. A vacsora pedig kimondottan finom . Mskor is betrünk.
Köszönjük nagyon kellemes hangulatban, nagyon finomat ettünk, Szîvesen trünk be ahnyszor erre jrunk. A Felszolgló nagyon kedves volt , mint mindig. Köszönjük .
A Szigetvári várból hazafelé álltunk meg kajálni. A hely jól néz ki, rendezett, sok vendég, udvarias és gyors kiszolgálás a sok vendég ellenére. A pincérek kedvesek, segítőkészek és udvariasak voltak. Az ételek amiket fogyasztottunk finomak és elegendő mennyiségűek voltak. Az árról most nem érdemes beszélni, mert mindenütt felnyomták a Balcsi körül.
Kimerítő túra után egy gyors ebédet szerettünk volna. Gyenesdiáson áthaladva láttuk meg a csárdát. Volt hely a parkolóban, így beálltunk. A pincér ahogy leltünk, jött mindjárt. A menü jónak nézett ki ezért részben azt rendeltünk. Kicsit várni kellett mire kihozták, de sokan voltak. Nem nagy adag volt, de elégséges és finom. Mindenki jóllakott. A személyzet kedves. Érdemes betérni.
Kis családdal, 3 gyermekkel, nagymamával érkeztünk az étterembe. Ami nagyon tetszett, hogy tágas kívül és belül is, nincs bezártságérzetünk, ami - különösen gyerekekkel - rengeteget számít. Gyors, pontos kiszolgálás, bő választék, korrekt, kedves pincérek és tisztaság jellemzi a helyet, a kisebbeknek van játszó rész is a szabadban.
A fő út mellett saját parkolóval rendelkező, étterem. pizzázó-valutaváltó egység. Nádtetős, virágos , tiszta épület. A kinti terasz is elég hűvös volt ahhoz, hogy ott ebédeljünk, de bent is bőven van hely. Kultúrált hely, nem szól sem a rádió, sem a cigányzene, nem dohányoznak sehol sem.
A kiszolgálás rendkívűl gyors, nincs olyan, hogy én asztalom-te asztalod, a pincér bármelyik asztalhoz odamegy, ahová éppen leültek. A kiszolgálás szinte családias, nem merül ki az ételek rendelésében, néhány apróbb mondat is elhangzik a pincértől: ma jó időnk van, menjenek le a strandra, szép a táskája. Mikor mi is érdeklődünk valamiért, leül mellénk, elbeszélget, de csak pár másodperc, azt mondja neki ez is pihenés. A vad ételektől a halakon át a gombócig minden van itt, csak kérni kell de van menüs étkeztetés is. Persze az étlapos adagok nagyobbak. Itt a hangulatot nem a díszítés viszi az étterembe, hanem a pincérek. Az árak kifizethetőek, nincs lehúzás, lehet fizetni bankkártyával, SZÉP kártyával, utalvánnyal, bármit elfogadnak.