A fürdőszoba zuhanyzós, hajszárító is van, a szoba tágas, egy franciaágy és egy kihúzható kanapé van benne, továbbá egy asztal és tévé, bár ez utóbbit szerintem még sosem kapcsoltuk be. Az előszobában lévő beépített szekrény bőségesen helyet nyújt a ruháknak, egyéb cuccoknak, itt van miniszéf is (szintén sosem használtuk). Van légkondi, ami jól is működött, bár volt egy nap, amikor áramszünet miatt több órára kimaradt minden villanyszolgáltatás, de ez nyilván nem a hotel hibája, sőt, úgy tapasztaltuk, hogy a személyzet nagyon aktívan dolgozott azon, hogy a probléma minél hamarabb megoldódjon. Egyebekben is a személyzet kedves, segítőkész volt végig, beleértve a takarítókat, recepciót, karbantartót, éttermi dolgozókat (bár ez talán hivatalosan külön cég). Érkezéskör 3 palack Parádi vizet kaptunk ajándékba. Néhány észrevétel, hogy még tökéletesebb legyen a vendégek élménye, pihenése: a minibár nagyon kicsi, és fagyaszt (citrom, italok megfagytak benne), míg a faházakban lévő nagyobb hűtők sokkal praktikusabbak és persze sokkal több cucc fér el benne. A szobákban szükséges lehet a takarítás, ehhez partvis vagy seprű jó lenne, ha elérhető lenne, illetve a WC papírt kellene pótolni, feltölteni rendszeresen, mert ez az 5 nap alatt egyetlen alkalommal sem történt meg, mindig nekünk kellett proaktívan beszerezni. A párna kényelmetlen, túlságosan nagy. A fesztiváltól függetlenül ez egy igazán természetközeli, csodás környezetben lévő, családbarát szállás, van játszótér is a kicsiknek, illetve pingpongasztal, valamint egy nem nagy, de kellemes wellness részleg (medence, szauna, jaccuzzi, napozóterasz, koktélbár! ) - ez 2500 Ft-os napidíjjal vehető igénybe, szerintem megéri. A környéken számtalan kirándulási lehetőség, gyalogos távolságra kilátó, csónakázó-tó, tanösvény, libegő. A libegő felvisz az Oxygen Adrenalin Park bejáratához. A Mátra legmagasabb hegyei is itt vannak a közelben, Kékes, Galyatető. A korábbi évekhez képest a wifi és a telefonos/internetes lefedettség látványosan javult idén nyáron. Összességében a Sástó egy olyan hely, amely minden korosztály számára kitűnő szerintem.
Sástó Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Örömmel olvastuk,hogy már évek óta visszatérő vendégeink a nyári fesztivál ideje alatt.
Köszönjük szépen,hogy tapasztalatait és élményeit megosztotta másokkal és velünk is. Építő jellegű véleményeit mindenképp át fogjuk gondolni.
Reméljük,hogy a következő fesztiválon újra vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!
Üdvözlettel:
Sástó Hotel*** Csapata