Az „Arany Szarvas” Fogadó és Captain Drake's Pub Győr történelmi városközpontjában, a város legszebb zöldövezeti sétánya közepén, a vadregényes Radó-szigeten, a Rába partján, a festői Püspökvárral szemben helyezkedik el. Középkori, romantikus hajóbelsőt idéző éttermünk, a Captain Drake's Pub üzleti találkozók, családi rendezvények ideális helyszíne.
Változatos kínálattal, a nemzetközi és a magyaros konyha ételkülönlegességeivel, steakspecialitásokkal várjuk kedves vendégeinket. Hétvégente élőzenével szolgálunk. Különtermünk 90 fő befogadására alkalmas. Konferenciák, üzleti találkozók, esküvők, rendezvények lebonyolítására vehető igénybe. 120 fős kerthelyiségünk, szép kilátással a Püspökvárra, tavasztól őszig várja vendégeit!
Györben jàrtam pàromal ès egy jò èttermet kerestünk,majd ràtalàltunk egy nagyon jò helyen lèvö pab-ra. Az elhejezkedès,a kilàtàs csodàlatos. A felszolgàlàs is jo volt,az etel minösége viszont borzalmas. . . Spare ribse- et rendeltünk cserèbe kaptunk egy nagyon zsiros fött-sült oldalast. A barbe que szósz egy sima paradicsom szòsz volt.
Egy egyébként szuper hely, szuper kajákkal, de a pincér valami elképesztően p. . . szt [moderálva - a szerk. ] volt. Állandóan siettetett és evés közben is a nyakunkra járt, hogy "Esetleg VÁLASZTANI sikerült máááár? ". Pedig direkt mondtuk, hogy először választunk levest, majd utána választunk főételt, és utána desszertet, ja és ez nem zárás előtt volt 1 órával.
. . Igazi élmény úgy enni, hogy nyomják beléd mint valami kacsába és állandóan csesztetnek, hogy siess siess! Nem azért megyek étterembe (és fizetek több mint tízezer forintot), hogy 20 perc alatt benyomjam aztán hazamenjek, ez nem McDonalds. Persze fizetéskor előbújt a kedves és udvarias stílus. Bárcsak lettem volna annyira paraszt, hogy forintra pontosan kérek vissza.
A étterem szuper helyen van extra kedves kiszolgálással. Előételnek Tatár Beefsteaket kértünk, ami nagyon ízlett. A főfogás okozott nagy csalódást. Drake kapitány kesvencet kértük, ami egy töltött rántott fogás. A rántott hús szélei mint a cipőtalp, alig lehetett elvágni. Sejtésem szerint előre lehetett panírozva, mert a panír nem keltett friss benyomást.
Az előre elolvasott értékelések alapján erre nem számítottunk. Az ételhez utólag kért uborka saláta pedig tíz percet váratott magára, pedig addigra már alig voltak. A pincérek egyetlen hibája, hogy nem kérdezték kérünk-e kávét, amit olyannyira megszoktam már, hogy el is felejtettem magamtól rendelni. Nade ilyen a megszokás ;) Egy előétel egy főfogás és két üditőért 9200-at fizettünk :(
Egész családdal ültünk be egy szombat este vacsorázni. Előre lefoglaltuk az asztalt, hiszen sokan voltunk. Mikor megérkeztünk bekísértek egy különterembe, hogy ott lesz az asztalunk. Még az italainkat se választottuk ki, szóltak, hogy elnézést de mégsem az a miénk, összekeverték. . . Persze előfordul.
A főétel elkészültéig kicsit sokat kellett várni, persze ez sem meglepő, hisz rengetegen voltak, de azért szólhattak volna. Miután megettük a főételt, meg sem kérdezték, hogy kérünk-e desszertet, kávét egyebet. Az ételek egyébként finomak voltak, ízletesek, ez nem vitás, de azért az árért magasabb színvonalú kiszolgálást vártam volna. Olyan érzésem volt, mintha ott sem lettünk volna. Maga az étterem nagyon hangulatos, és szép helyen van, talán ha nem egy ilyen zsúfolt napon fogjuk ki más véleménnyel térünk haza.
A belvárosban, a régies hangulatot árasztó szigeten található. Nagyon keresett hely, nehezen lehet asztalt foglalni. Telefonos asztalfoglalást javaslok. A pincérek gyorsak, a kiszolgálás megfelelő. Az ételek finomak, megfelelő mennyiséget szolgálnak fel. Kellemes hangulatban tudtunk ebédelni itt, másoknak is javaslom ezt az éttermet. Az ár- érték arány jó.
Kellemes környezetben fekszik, bár kicsit nehéz volt megtalálni. De Győrre jellemző az infó táblák hiánya. Villámgyors kiszolgálás, kedves pincérek.Fiatalos, de mégis komoly. Finom ételek, bár az adaghoz képest kissé drága. Hangulatos kialakítás, informatív, bő választékkal ellátott étlap.
Remek hely, először voltunk itt, de még visszatérünk, hisz van miből válogatni! A kétszemélyes tálat ettük párommal, meglepetésünkre mindent elpusztítottunk, noha ez még sehol máshol nem sikerült. . . Finom volt, a kiszolgálás villámgyors (tetszett a pincér megjegyzése, hogy az utólag rendelt [egyébként isteni] limonádéra kicsit kell várni, erre még szinte el sem ment, már hozta is az italt.
. . :D ) - kb. 7-kor ültünk le, fél 8-kor már ettük a vacsorát, ha az adagok kicsit nagyobbak lennének (meglepődtem mikor a pincér hozta a kétszemélyes tálat egy relatíve apró tányéron. . . ), egyszerűen nem is lenne kifogásom a hely ellen! Minden bizonnyal hamarosan visszatérünk, hogy kipróbáljuk, másból mennyit adnak! :) Ja, és a vörösboros barnamártás párját ritkító! !
Jó időben a legjobb menüzős hely Győrben, gyönyörű környezetben fák alatt a vízparti teraszon elfogyasztott finom ebéd. . . nincs is ennél jobb ebédidő. Finom étel után egy jó kávé és máris feltöltődve mehet vissza az ember dolgozni. Nagy menüválaszték van, jó a kiszolgálás. Negatívum, hogy jól kell időzíteni, hogy legyen hely. .
Szombaton délben érkeztünk a feleségemmel egy kellemes ebéd reményében. Mosolygó életvidám felszolgáló mutatta az asztalunkat. Mint visszatérő vendégekre, talán emlékezett is ránk. Az ételek szokás szerint hamar elkészültek és a minőségük is a tökéletesség felső határát súrolták.
A Klastrom hotel ablakából ráláttunk az étterem teraszára, és hallottuk a zenét, így egy vacsorához ezt választottuk. Nagyon szép helyen a szigeten van az étterem, a rába partján, és látni a káptalandombot. A jó idő miatt a teraszon ültünk le. Csak QR kódolvasóval olvasható étlap van, de hoztak hozzá tabletet, így boldogultunk.