A 2007 szeptemberében megnyílt Hotel Famulus a Győr történelmi belvárosánál épülő új városrészben, az Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában kapott helyet. A szálloda egész évben komplex szolgáltatásokkal várja vendégeit.
Tisztelt Vendéglátó! Ízléses, jól felszerelt, a lakrész, teázási lehetőség, kényelem. A fürdőszobában hiányoltunk a kifröcskölt víz feltörlésére alkalmas eszközt. Tetszett, a szilveszteri program választékossága, az ételek, az élőzene, és hogy nem zsúfoltak egy terembe, sok vendéget. Nagyon kedvesek, figyelmesek voltak a vendéglátók.
Számunkra, az volt zavaró, hogy hajnal kettőkor mentünk fel a szobánkba, és mi már pihenni szerettünk volna, de olyan hangos volt a diszkó zene, hogy ez nem sikerült. Persze, ez a mi hibánk, hogy már nem bírtuk, hajnali 4 óráig. Tisztelettel: Salamonék
Jó ötletnek tartom a borkóstoló megszervezését, asztaltársaságomban mindenkinek tetszett. Örültem annak, hogy részletes leírást kaptam a napi eseményekről (mikor, hol történnek az étkezések, a szilveszteri buli,stb. )a szóbeli infókon felül. A helyi nevezetességekről való tájékoztatást, kis térképmásolat kíséretében ugyancsak örömmel fogadtam.
A szoba kényelmét ugyan kiválónak értékeltem, de javasolni szeretném még egy ülőalkalmatosság (pl. puff)és egy hosszú nyelű cipőhúzó kanál elhelyezését. (tapasztaltam már ilyet! )
Nagyon jó év végét töltöttünk a Hotel Famulus-ban. A szálloda maximálisan igyekezett mindent megtenni a vendégek kényelméért és a jó hangulatú év végi programért ami maximálisan sikerült. Finom konyha, tisztaság, szolgálatkész személyzet. Mindenkinek ajánljuk a szállodát.
Nagyon jól éreztük magunkat. Ami leginkább tetszett (ezért is választottam), hogy az éjszaka folyamán átjárható volt a 2 terem, élőzene és diszkó között. A pláza közelsége sok lehetőséget biztosít a feleségek számára, csak valaki finanszírozni tudja. Jó volt. Jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nagyon jó emlékeink vannak a szállodáról. Jól éreztük magunkat. Szép, modern, rendezett. A személyzetről hasonlóan nagyon jó a véleményünk, kedvesek, segítőkészek voltak. Bármilyen kérdésünk volt, mindenben tudtak segíteni. A családi csomaghoz járó termálfürdőzés is nagyon kellemes emlék, a gyerekek az Ugri-parkot azóta is emlegetik.
November végén voltunk Győrben, de elhatároztuk, hogy még szeretnék késő tavasszal, vagy nyáron is meglátogatni a vizek városát, de akkor biztosan a Famulust választjuk. Az étterem is kiváló volt, a reggeli bőséges, változatos. A vacsorák is nagyon kíválóak voltak. Összességében minden szuper volt.
Eddig két alkalommal jártam a szállodában és még sosem csalódtam. A szobák tágasak, tiszták,az ágy kényelmes a személyzet udvarias. A vasút az épület mellett halad el, de Én nem halottam a vonatot. Az étteremben nagyon finom ételeket ettünk vacsorára, a reggeli bőséges volt.
Mindenkinek ajánlom, aki egy színvonalas étteremben akar jóízűen enni, illetve egy tiszta, nyugodt szállást keres. Az külön élmény, hogy az épület mellett található az Árkád bevásárlóközpont.
A szállodáról különlegesen jó emlékeink vannak. Könnyen megtalálható, jó helyen van, tiszta, modern, kényelmes, jó az ár-érték arány. A személyzet pedig csillagos ötös, főleg a recepción dolgozó hölgyeket tekintve. Ott tartózkodásunk alatt ritka segítőkészséget, figyelmet és rugalmasságot tapasztaltunk.